Profile cover photo
Profile photo
Јасмина М.
About
Јасмина's posts

Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
**


Post has attachment
**
Ме прашуваа зашо решив на блогот да пишувам на македонски без да ставам слики, зашо сум била брутална кон луѓето хахаха не ми се верува сум ги навредила извинете ве молам но отсега сето она за кое ќе сакам да пишувам ќе го напишам онака како што јас сакам и...

Post has attachment
**
Ме прашуваа зашо решив на блогот да пишувам на македонски без да ставам слики, зашо сум била брутална кон луѓето хахаха не ми се верува сум ги навредила извинете ве молам но отсега сето она за кое ќе сакам да пишувам ќе го напишам онака како што јас сакам и...

Post has attachment
**
Многу сме глупи ние луѓето ало бе сите сме исти без разлика на се црни -жолти, македонци или албанци високи - ниски, дебели - слаби БОГАТИ или сиромашни сите сме ИСТИ. И да сите го повторуваат, ова научено како стихотворба повторуваат но сепаак незнаат дека...

Post has attachment
**
“ You’re scared of the way I make you feel because you don’t want to feel anything. ” 👌👌👌

Post has attachment
**
                      sometimes is boring :)

Post has attachment
**

Wait while more posts are being loaded