Profile cover photo
Profile photo
naqhiah khalida
24 followers -
love to snap.love to write.love to share
love to snap.love to write.love to share

24 followers
About
Posts

Post has attachment
dah 3 series dah..
assalamualaikum... 30 Ogos hari tu genapla usia aku 30 tahun.. 30 tahun dah Allah pinjamkan umur dekat aku.. Alhamdulillah.. terasa cepat betul masa berlalu.. pejam celik pejam celik dah 30 tahun. tak tau la bila pulak pejam tak celik celik.. huhu. takutnya...
dah 3 series dah..
dah 3 series dah..
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
short vacay : Cameron Highland
assalamualaikum.. yeah! akhirnya berjaya jugak update blog. entry ketiga untuk tahun nih. punya la pemalas! huhu cerita pegi Cameron ni masa cuti bulan 3. actually cuti bulan 3 sepatutnya kitaorang pegi Jeju, Korea. memang dah beli tiket flight apa suma la ...
short vacay : Cameron Highland
short vacay : Cameron Highland
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bandung, Indonesia : Dusun Bambu & shopping2 di Bandung
assalamualaikum... selamat hari raya buat semua pembaca yang sudi jenguk ke blog ni. ampun maaf zahir batin atas segala salah silap sekiranya ada ya..  ayat pon dah kucar kacir sebab lama tak menulis. huhu. dulu aku letak syarat at least sebulan sekali mest...
Add a comment...

Post has attachment
Bandung, Indonesia : Maribaya & Kawah Putih
assalamualaikum... ya Allah lamaaaanyaaaaa tak update blog.. dekat 4 bulan lebih rasanya.. grrrr.. busy betoi dengan kehidupan. terfikir jugak bila dah lama sangat tak update ni, macam nak tutup je blog ni. malas dah rasanya nak menaip cerita panjang-panjan...
Add a comment...

Post has attachment
jalan-jalan Ipoh : Kellie's Castle
assalamualaikum... marilah kita sambung cerita jalan-jalan Ipoh itu hari. lepas kitaorang pegi Tasik Cermin, kitaorang terus pegi Kellie's Castle. dua-dua tempat ni dekat-dekat jer. tak sampai setengah jam pon jaraknya.  sampai dekat Kellie's Castle ni masa...
jalan-jalan Ipoh : Kellie's Castle
jalan-jalan Ipoh : Kellie's Castle
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
First Anniversary
assalamualaikum... hari ni usia perkahwinan kami 1 tahun 1 bulan 3 hari. sambut anniversary masa usia perkahwinan 1 tahun 3 hari. lambat memanjangggg.. haha. sebab tarikh kawin 26/11 tu aku masih kat Johor ada mesyuarat akhir tahun. 28hb baru settle suma da...
First Anniversary
First Anniversary
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
jalan-jalan Ipoh : Tasik Cermin
assalamualaikum... Tahniah JDT sebab menang piala Malaysia semalam! Tahniah jugak sebab rakyat Johor dapat coti termasuklah I yang keje dekat Johor ni pon cotiii. hehehehe.  memandangkan cuti dan ada masa sikit, bolehla kita update blog.  cerita jalan-jalan...
jalan-jalan Ipoh : Tasik Cermin
jalan-jalan Ipoh : Tasik Cermin
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Terbalik Kulai, Johor
assalamualaikum... Alhamdulillah dapat bersiaran kembali. baik, kali ni nak share pengalaman pegi rumah terbalik. orang lain mungkin dah beribu lemon dah pegi rumah terbalik ni, tapi aku dengan suami baru first time pegi. hikhik   sekarang ni dah merata-rat...
Rumah Terbalik Kulai, Johor
Rumah Terbalik Kulai, Johor
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
resepi : ayam goreng serai
assalamualaikum.. kembali kita ke segmen masakan yang mana hanya terjadi setahun sekali di blog ini. kahkah. resepi ayam goreng serai ni aku ambik dari buku resepi Chef Hanieliza. plan asalnya nak buat ayam goreng berempah. sekali masa cari bahan dekat keda...
resepi : ayam goreng serai
resepi : ayam goreng serai
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Harijadi 29
assalamualaikum... tahun ni rasa special sikit sambut birthday sebab dah ada suami.  sebenarnya aku lupa dah birthday aku. seryes. sebab birthday jatuh masa cuti. aku ni kalau cuti panjang memang lupa daratan sikit. lupa tarikh. tapi sebenarnya masa kerja p...
Harijadi 29
Harijadi 29
naqhiahtermizi.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded