Profile cover photo
Profile photo
naqhiah khalida
21 followers -
love to snap.love to write.love to share
love to snap.love to write.love to share

21 followers
About
naqhiah's posts

Post has attachment
Honeymoon : Medan, Indonesia. (Part 2)
assalamualaikum... ini adalah siri last untuk honeymoon ke Medan. lepas ni nak sambung cerita lain pulak. punya busy sampai dekat 2 bulan tak update blog. huhu nak baca part 1, klik bawah ni : Honeymoon : Medan, Indonesia (Part 1) Danau Toba hari ni perjala...

Post has attachment
BFF
assalamualaikum... tinggal kejap suma cerita. kali ni nak tulis pasal sahabat aku Anis. semalam hari last dia berada di sekolah. hari last kita kerja sama-sama. insyaAllah lepas ni Anis akan masuk ke bidang lain pulak.  tipula kalau aku cakap aku ok tak ras...

Post has attachment
Honeymoon : Medan, Indonesia ( part 1 )
assalamualaikum... entry lepas kata nak tulis pasal majlis bertandang. alih-alih yang keluar cerita honeymoon pulak. dia melompat. hehe. sebenarnya aku dah semangat dah nak tulis pasal majlis bertandang. sekali cari-cari gambar dalam pendrive suma takde. su...

Post has attachment
NAIM & NAQHIAH : Walimatul Urus
assalamualaikum... ok. sambung balik cerita pasal majlis kawin.  tema untuk kenduri, aku pilih merah putih. merah memang febret dari kecik-kecik. jadi haruslah kawin pilih warna merah. pelamin dan segala dekorasi dalam dewan diuruskan oleh Katijah Katering....

Post has attachment
NAIM & NAQHIAH : Walimatul Urus
assalamualaikum... ok. sambung balik cerita pasal majlis kawin.  tema untuk kenduri, aku pilih merah putih. merah memang febret dari kecik-kecik. jadi haruslah kawin pilih warna merah. pelamin dan segala dekorasi dalam dewan diuruskan oleh Katijah Katering....

Post has attachment
NAIM & NAQHIAH : Akad Nikah
assalamualaikum... sebulan dah mendirikan rumah tangga. tapi belum berkesempatan nak share cerita kat blog.. iolls busy menguruskan rumah tangga. ececeh. haha. ni dah start PJJ, sempat la nak bukak laptop. bolehla menulis sambil flashback hari bahagia disaa...

Post has attachment
Bujang Trip : Masbro Village Melaka
assalamualaikum... bujang trip ni plan asalnya kengkawan aku la. diaorang beriya sangat ajak pegi berjalan sebelum aku kawin. mula-mula macam malas sebab tak tau nak kemana. pastu sebabkan diaorang bersungguh-sungguh sangat, ok la. jom! plan asal diaorang a...

Post has attachment
jemputan Walimatul Urus..
assalamualaikum... Alhamdulillah.. dapat jugak bersiaran. insyaAllah kali ni nak kongsi berita gembira. tak tau la kalau ada yang tak gembira. tapi setakat ni, bila aku bagitau orang yang aku nak kawin, ramai yang kata,  " wahhh. akhirnya!! "  " finally! " ...

Post has attachment
Legoland, Malaysia.
assalamualaikum... Alhamdulillah.. 3 tahun dok Johor, ni baru first time pi Legoland. hehe. tu pon sebab ada tiket promosi, barula nak pegi. kalau dengan harga asal, rasanya tak kot. sebab mahal gila. memang tak la. Kitaorang pegi bertiga jer. jarang sekali...

Post has attachment
Travel : Beijing, China (Day 5)
assalamualaikum... klik link dibawah untuk baca entry sebelum : Travel : Beijing, China Travel : Beijing, China (Day 1) Travel : Beijing, China (Day 2) Travel : Beijing, China (Day 3) Travel : Beijing, China (Day 4) Alhamdulillah dah sampai hari last dah. j...
Wait while more posts are being loaded