Profile cover photo
Profile photo
syahirah shahnun
45 followers -
don't judge book by it's cover :).. hi people
don't judge book by it's cover :).. hi people

45 followers
About
Posts

Post has attachment
februari
hi ! alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk rasai tahun ini.. moga tahun ini lebih baik dari sebelumnya.. tak mintak lebih lebih, cuma nak jsemua impian dapat direalisasikan... amin.. doakan ya kawan-kawan.. checklist 2016 1. jadi anak yang dapat berb...
Add a comment...

Post has attachment
Nafas baru
Assalamualaikum buat semua.. Ya Allah, terlalu lama blog ini terbiar.. sedar tak sedar... hampir 1 tahun berlalu... hati masih ada untuk menulis, namun segala-galanya perlu bermula dari awal kembali.. maaf.. banyak entry yg tidak bersesuaian terpaksa dipada...
Add a comment...

Post has attachment
first entry untuk tahun 2015
assalamualaikum... hi to all readers ^_^ dah lama rasanya tak update blog nie.. alasannya ... laptop rosak dan ditambahi dengan kesibukan serta kemalasan... kihkihkih... semoga tahun ini, syira akan rajin mengupdate blog nie... so, hello hello semua.. mengh...
Add a comment...

Post has attachment
sekolahku sayang . . .
bangunan sekolah assalamualaikum dan salam sejahtera semua... hari ini.. sy nak berkongsi dengan kwn2 semua ttg tempat bertugas ( praktikum) post lepas  http://syahirahshahnun.blogspot.com/2014/01/holla-holli.html syira ada bercakap ttg praktikum kan?? masi...
Add a comment...

Post has attachment
holla holli...
jeng jeng jeng.. bertemu lagi... tetiba rajin pulak den nak menaip nie haa... nak story mory sikit kat sini.. hehe tahun ni.. syira masih bergelar penuntut.. alhamdulillah, sudah capai tahun akhir.. pon... pon.. pon.... sem 6.. tahun 2014, syira akan dihant...
Add a comment...

Post has attachment
tutup
assalamualaikum semua :) alhamdulillah, syira masih diberi kesempatan untuk menulis lagi di sini.. lama menghilang?? a... ha... kemana pergi ?? ada sajo haa kat sini.. cuma tak berkesempatan untuk mencoret apa2 disini... seebaab .... laptop rosak.. sobss so...
Add a comment...

Post has attachment
CINTAN CINTON 1
masih adakah yang rindu??  masih adakah yang syg?  hati ini sering kali bertanyakan soalan yang sama...  mengapa?? kenapa? di saat kita menyayangi.. seseorang itu perlu pergi... bukan mudah untuk mencintai.. bukan mudah nak menyayangi.. selagi aku mampu unt...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
ada tak org nak jenguk? hehe .. jemput jemput :')
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded