Profile cover photo
Profile photo
nur afiqah abdul rahman
20 followers
20 followers
About
nur afiqah's posts

Post has attachment
Journey to the Low's Peak Mount Kinabalu: Laban Rata (Gunting Lagadan Hut) to Low's Peak
Salam. Hai semua. Hari ni aku nak sambung cerita aku mengenai pendakian aku selama 2 hari 1 malam di gunung yang tertinggi di Asia Tenggara, Gunung Kinabalu. Dalam post aku yang sebelum ni aku dah ceritakan kisah penat lelah macam mana aku boleh sampai ke L...

Post has attachment
Journey to the Low's Peak Mount Kinabalu: Laban Rata (Gunting Lagadan Hut) to Low's Peak
Salam. Hai semua. Hari ni aku nak sambung cerita aku mengenai pendakian aku selama 2 hari 1 malam di gunung yang tertinggi di Asia Tenggara, Gunung Kinabalu. Dalam post aku yang sebelum ni aku dah ceritakan kisah penat lelah macam mana aku boleh sampai ke L...

Post has attachment
Journey to the Low's Peak Mount Kinabalu: Laban Rata (Gunting Lagadan Hut) to Low's Peak
Salam. Hai semua. Hari ni aku nak sambung cerita aku mengenai pendakian aku selama 2 hari 1 malam di gunung yang tertinggi di Asia Tenggara, Gunung Kinabalu. Dalam post aku yang sebelum ni aku dah ceritakan kisah penat lelah macam mana aku boleh sampai ke L...

Post has attachment
Journey to the Low's Peak Mount Kinabalu: Timpohon Gate to Laban Rata (Gunting Lagadan Hut)
Salam. Hai semua.. Hari ni aku sangat excited nak update blog aku sebab akhirnya, aku telah berjaya sampai ke tempat yang aku sendiri tak sangka aku akan pergi, Gunung Kinabalu, gunung tertinggi di Asia Tenggara. Setelah hampir 6 kali aku melawat negeri Sab...

Post has attachment

Post has attachment
Update blog lagi tak?
Salam. Semalam aku baru ja sampai dari Bintulu ke Shah Alam and kawan aku Diyana datang ambik aku kat KLIA then, kitorang terus pergi LCCT plak sebab nak ambik husband dia, Hanif. Last sekali aku balik ke semenanjung adalah 5 bulan lepas. Lama jugak tu. Tap...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded