Profile

Cover photo
Cinta hazanis
Works at Blogger
Attends Universiti Teknologi MARA
Lives in Malaysia
21,448 followers|95,080,983 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Review Maskara Duoya Big by Norafurla
Review Maskara Duoya Big by Norafurla | Maskara terbaik buat masa ini ialah Maskara Duoya Big by Norafurla. Jangan korang tak tahu pula maskara ini telah menjadi trending di instagram dan facebook. Maskara Duoya Big by Norafurla menjadi fenomena apabila mas...
 ·  Translate
Review Maskara Duoya Big by Norafurla | Maskara terbaik buat masa ini ialah Maskara Duoya Big by Norafurla. Jangan korang tak tahu pula maskara ini telah menjadi trending di instagram dan facebook. Maskara Duoya Big by Norafu...
8
Hirnah hir's profile photoCecep Samsul's profile photo
2 comments
 
Hay
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Part Time Study Diploma, Degree Dan Master Di UNISEL
Part time study Diploma, Degree dan Master di UNISEL | Syukur sekarang dah habis belajar dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Rekod di UITM Puncak Perdana, Shah Alam. Masa belajar memang tak sabar nak habiskan waktu belajar sebab jenuh hadap buku har...
 ·  Translate
Part time study Diploma, Degree dan Master di UNISEL | Syukur sekarang dah habis belajar dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Rekod di UITM Puncak Perdana, Shah Alam. Masa belajar memang tak sabar nak habiskan waktu be...
6
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Jubah Terkini Hanya RM50 Termasuk Postage - Stock Clearance!
Assalamualaikum Cinta. Disebabkan tak lama lagi Mek Cah akan deliver, maka dengan ini sales ataupun jualan penghabisan stock untuk jubah dan mini kurung bakal berlangsung di Hazanis Fashion tau. Mek Cah nak kasi harga kasih sayang terlajak murah untuk semua...
 ·  Translate
Assalamualaikum Cinta. Disebabkan tak lama lagi Mek Cah akan deliver, maka dengan ini sales ataupun jualan penghabisan stock untuk jubah dan mini kurung bakal berlangsung di Hazanis Fashion tau. Mek Cah nak kasi harga ka...
16
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Six Reasons You Might or Might Not Want to Buy a Cluster House
Rumah kluster kebiasaannya menjadi pilihan kepada mereka yang hidup berkeluarga memandangkan pembinaan rumah ini memenuhi aspek-aspek reka bentuk yang menarik, kemudahan untuk penghuni jiran tetangga serta merangkumi aspek keselamatan yang sangat diperlukan...
 ·  Translate
Rumah kluster kebiasaannya menjadi pilihan kepada mereka yang hidup berkeluarga memandangkan pembinaan rumah ini memenuhi aspek-aspek reka bentuk yang menarik, kemudahan untuk penghuni jiran tetangga serta merangkumi aspek ke...
7
abd halim's profile photo
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Cara Pakai Shawl - Beli dari Lazada RM50
Review Selendang Shawl Dari Lazada Assalamualaikum girls! | Ramai wanita masa kini tidak terbatas dalam memilih fesyen berhijab memandangkan kini wujud pelbagai pilihan koleksi tudung yang simple serta labuh menutup aurat. Malah selebriti popular juga turu...
 ·  Translate
Review Selendang Shawl Dari Lazada Assalamualaikum girls! | Ramai wanita masa kini tidak terbatas dalam memilih fesyen berhijab memandangkan kini wujud pelbagai pilihan koleksi tudung yang simple serta labuh menutup aur...
7
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Esok dah tarikh tutup permohonan. Masih sempat kah? Banyak sangat ni jawatan kosong yang ditawarkan! :')
 ·  Translate
Jawatan kosong terkini di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Mac 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kerja kosong di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) sebagai: ...
2
tuan mohd ikwan hanzalah Razali's profile photoCinta hazanis's profile photo
2 comments
 
dah terlambat. :'(
Add a comment...
Have her in circles
21,448 people
Muhamad Yunus's profile photo
Agus Sunandang's profile photo
Marni My'sun's profile photo
colourful jubah's profile photo
Amy bizshop's profile photo
mushfiqur rahman's profile photo
Sk Abul Azad's profile photo
Romhy 90's profile photo
MARY JOHNSON's profile photo

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Cara Berkesan Putihkan Kulit Dengan Homemade Vanilla Coffee Scrub!
Assalamualaikum Cinta. Cara Berkesan Putihkan Kulit Dengan SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub | Sebut sahaja tentang putihkan kulit pasti ramai teruja mendengarnya bukan? Maklumlah kulit putih bersih menjadi dambaan setiap insan lebih-lebih lagi golonga...
 ·  Translate
Assalamualaikum Cinta. Cara Berkesan Putihkan Kulit Dengan SEGOBUGO Homemade Vanilla Coffee Scrub | Sebut sahaja tentang putihkan kulit pasti ramai teruja mendengarnya bukan? Maklumlah kulit putih bersih menjadi dambaan s...
1
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Bayaran Ke-3 Dari Google Adsense RM418.87
Assalamualaikum.  Memang agak sukar untuk buat duit melalui Google Adsense bagi yang masih baru dalam dunia blogging. Tapi Mek Cah perasan golongan sifu dan senior menjadikan blog mereka sebagai sumber pendapatan mereka. Bukan sahaja melalui advertorial tet...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Memang agak sukar untuk buat duit melalui Google Adsense bagi yang masih baru dalam dunia blogging. Tapi Mek Cah perasan golongan sifu dan senior menjadikan blog mereka sebagai sumber pendapatan mereka. Bukan...
9
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Pakej Murah Ke Korea 2016
Pakej Murah Ke Korea 2016 | Siapa pencinta filem Korea kat sini? Gara-gara filem dan drama Korea ramai memasang angan-angan menjejakkan kaki kesana memandangkan Korea merupakan sebuah negara yang cantik serta kaya dengan budaya yang pelbagai. Sebelum ini Me...
 ·  Translate
Pakej Murah Ke Korea 2016 | Siapa pencinta filem Korea kat sini? Gara-gara filem dan drama Korea ramai memasang angan-angan menjejakkan kaki kesana memandangkan Korea merupakan sebuah negara yang cantik serta kaya dengan buda...
7
Cinta hazanis's profile photoNorAshikin Hamdan's profile photo
3 comments
 
oh .. ok .. lagi mcm mana nk tau keadaan kat sana.. maksud sy cuaca .. 
 ·  Translate
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
9 Gambar Sekitar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz
Gambar Sekitar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz | Alhamdulillah akhirnya Jihan Muse dan Ungku Hariz telah sah bergelar suami isteri hanya dengan sekali lafaz  sebentar tadi. Nampaknya Jihan Muse dan Ungku Hariz telah mengikut jejak langkah ' 10 Gambar Men...
 ·  Translate
Gambar Sekitar Pernikahan Jihan Muse Dan Ku Hariz | Alhamdulillah akhirnya Jihan Muse dan Ungku Hariz telah sah bergelar suami isteri hanya dengan sekali lafaz sebentar tadi. Nampaknya Jihan Muse dan Ungku Hariz telah mengik...
11
Idha Syamimi's profile photo
 
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Tips Tudung Wajah Bulat Lebih Bujur
Fesyen cara pemakaian selendang kini menjadi trend buat wanita masa kini namun bukan hanya fesyen selendang tetapi fesyen tudung bawal juga tetap menjadi pujaan hati bagi peminat setianya kerana tudung bawal merupakan tudung pilihan sepanjang zaman lebih-le...
 ·  Translate
Fesyen cara pemakaian selendang kini menjadi trend buat wanita masa kini namun bukan hanya fesyen selendang tetapi fesyen tudung bawal juga tetap menjadi pujaan hati bagi peminat setianya kerana tudung bawal merupakan tudung ...
7
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Beli Tiket Bas Online Dengan Aplikasi CatchThatBus
Beli Tiket Bas Online Dengan Aplikasi CatchThatBus | Hi, kali ni admin nak buat review app untuk korang-korang yang rajin pergi berjalan terutamanya menggunakan perkhidmatan bas. Nama app ini ialah CatchThatBus , boleh download s ecara percuma di  App Store...
 ·  Translate
Beli Tiket Bas Online Dengan Aplikasi CatchThatBus | Hi, kali ni admin nak buat review app untuk korang-korang yang rajin pergi berjalan terutamanya menggunakan perkhidmatan bas. Nama app ini ialah CatchThatBus, boleh downloa...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
21,448 people
Muhamad Yunus's profile photo
Agus Sunandang's profile photo
Marni My'sun's profile photo
colourful jubah's profile photo
Amy bizshop's profile photo
mushfiqur rahman's profile photo
Sk Abul Azad's profile photo
Romhy 90's profile photo
MARY JOHNSON's profile photo
Education
  • Universiti Teknologi MARA
    present
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
  • Plants vs. Zombies 2
Work
Employment
  • Blogger
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Links