Profile cover photo
Profile photo
Cinta hazanis
22,817 followers
22,817 followers
About
Posts

Post has attachment
Review Huawei Mate 10 - Best!
Review Huawei Mate 10 | Alhamdulillah kembali untuk review telefon pintar terbaru Huawei Mate 10. Harga? Sorry Mek Cah dah lupa berapa sebab dah beli berbulan-bulan masa mula-mula  Huawei Mate 10 dilancarkan pada November 2017 . Korang boleh je google ' har...
Review Huawei Mate 10 - Best!
Review Huawei Mate 10 - Best!
hazanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Fesyen Muslimah Elfira Loy di Tanah Suci Mekah
Terpegun dan terpesona melihat kecantikan selebriti popular Elfira Loy ketika berniqab. Malah jubah dan khimar yang digayakan memang cukup muslimah dan sejuk mata memandang. Khabarnya koleksi jubah dan khimar dipakai sepanjang menunaikan Umrah adalah koleks...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPPING ONLINE (Lazada, 11Street, Zalora, Agoda, Expedia, dan banyak lagi.)
Bila buka facebook terbaca satu post dari berkenaan ' TIPS JANA PENDAPATAN DENGAN SHOPPING ONLINE '. Percayalah dengan facebook kita memang akan dapat banyak info yang berlaku hari ni. Memang betul berkesan tips yang dikongsikan sebab Mek Cah dah join cash...
Add a comment...

Post has attachment
Video Pertunangan Fattah Amin dan Fazura
Video Pertunangan Fattah Amin dan Fazura | Memang dah lama blog Mek Cah tidak bergosip tapi kali ni teruja benar apabila mendengar pelakon pujaan Fazura dan Fattah Amin sudah bertunang. Maklumlah sebelum ni mereka digosipkan bercinta tapi masing-masing tida...
Add a comment...

Post has attachment
Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie
Tonton Online Bisik Pada Langit Full Movie | Assalamualaikum peminat drama melayu terutamanya sekarang gigih mencari link terbaik untuk menonton filem Bisik Pada Langit. Dek kerana filem Bisik Pada Langit menjadi viral di media sosial, maka semakin teruja m...
Add a comment...

Post has attachment
Tonton Oline Abang Long Fadil 2 Full Movie
Assalamualaikum peminat filem melayu. Terutamanya yang sedang mencari link terbaik untuk tonton online dan download filem terbaru Abang Long Fadil 2 . Jangan risau yang malas download boleh je online streaming jika internet rumah korang laju. MAcam Mek Cah ...
Add a comment...

Post has attachment
Review H-Focus Vitamin Mata Dan Kecerdasan Minda
H-Focus Vitamin Mata Dan Kecerdasan Minda | Assalamualaikum. Kali ni Mek Cah kembali untuk review H-Focus Tablet Minda Dan IQ Genius yang berfungsi sebagai vitamin mata dan kecerdasan minda anak-anak. Bila dah jadi mak-mak ni mula lah sibuk nak cari vitamin...
Add a comment...

Post has attachment
Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download
Kau Yang Satu (2017) Full Movie Download | Hai sendu je rasa blog ni bila lama-lama tak update blog. Makin sendu bila lama tak layan movie dekat rumah, nak layan di pawagam memang tak dapat dah sekarang bila ada anak kecil. Jadi, paling senang tengok je dek...
Add a comment...

Post has attachment
Fesyen Baju Tunang 2017
Fesyen Baju Tunang 2017 | Persiapan untuk majlis pertunangan dan perkahwinan memang memenatkan, banyak perkara yang perlu difikirkan. Kalau ajak kahwin sekali lagi sumpah tak mahu dah. Alhamdulillah Mek Cah tak bertunang pun tapi terus merisik dan kahwin. P...
Fesyen Baju Tunang 2017
Fesyen Baju Tunang 2017
hazanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Inai Homemade Mudah!
Inai Homemade | Assalamualaikum. Sekarang nak jumpa pokok inai daun tersangat susah memandangkan tak ramai yang tanam pokok inai daun. Kalau dulu-dulu pokok inai daun senang nak jumpa. Bagi yang kempunan nak pakai inai boleh je cuba inai homemade ni yang te...
Inai Homemade Mudah!
Inai Homemade Mudah!
hazanis.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded