Profile cover photo
Profile photo
Cinta hazanis
22,656 followers
22,656 followers
About
Cinta's posts

Post has attachment
Petua Mudah Bersalin Normal
Assalamualaikum semua.  Alhamdulillah, Allah memberikan peluang kepada Mek Cah untuk merasai pengalaman bersal in secara normal. Sebelum ni memang terasa takut untuk menghadapi saat melahirkan anak tapi dengan beberapa info mengenai tips ketika melahirkan a...

Post has attachment
8 Surah Amalan Untuk Ibu Mengandung
Assalamualaikum. Bila difikirkan balik tidak salah rasanya Mek Cah berkongsi tentang episod ibu hamil, surah apa yang perlu diamalkan ketika mengandung dan tips ketika bersalin. Semua info tersebut sangat diperlukan bagi ibu mengandung yang masih belum memp...

Post has attachment
Handsock Murah, Berkualiti di Syahira Handsock Exclusive
Assalamualaikum Cinta. Handsock Murah, Berkualiti di Syahira Handsock Exclusive | Mana nak cari handsock yang comel, murah dan berkualiti? tentulah Syahira Handsock Exclusive adalah jawapan yang tepat kepada mereka yang memang tercari-cari handsock yang sel...

Post has attachment
Review Suspa Beauty Berkesan Untuk Kulit Berjerawat Dan Jeragat
Assalamualaikum Cinta. Review Suspa Beauty Berkesan Untuk Kulit Berjerawat Dan Jeragat | Review kali ini pastinya berkaitan penjagaan kulit muka, rasa memang dah lama sangat tak review produk kecantikan yang khas untuk penjagaan kulit muka. Biasa lah produk...

Post has attachment
Review Gel Mandian Aura Pengasih Penyeri Wajah Dan Pengikat Kasih
Assalamualaikum Cinta. Akhirnya Mek Cah kembali untuk review Gel Mandian Aura
Pengasih yang semakin dikenali dan sangat bermanfaat untuk kita semua. Punca
utama produk utama ini semakin dikenali tentulah kerana keberkesanannya. Nanti
Mek Cah akan kongsikan ...

Post has attachment
Dress Baby Murah 2016
Assalamualaikum Cinta. Dress Baby Murah 2016 | Kalau dulu selalu update entri mengenai dress murah dewasa kini bertukar selera kepada Dress Baby Murah 2016. Memandangkan sekarang Mek Cah semakin fanatik dengan baju baby jadi apa salahnya jika Mek Cah berkon...

Post has attachment
Tonton Online Train to Busan 720P Full Movie
Tonton Online Train to Busan 720P Full Movie | Akhirnya Train to Busan boleh tonton online di FMOVIES . Memang ramai yang share link tonton online filem ini di facebook, tapi kesemuanya kurang memuaskan hati dek kerana filem tu pecah-pecah dan ada pula yang...

Post has attachment
8 Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena
Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena | Tahniah kami ucapkan kepada pelakon kacak Saharul Ridzwan dan juga isteri, Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir kerana telah selamat diijabkabulkan pada 16 September 2016 dengan sekali lafaz. Mek Cah min...

Post has attachment
Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan
Assalamualaikum Cinta. Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan | Amacam Raya Aidiladha korang? Mesti banyak makan daging lembu kan? Bersyukurlah kita semua masih diberikan kesempatan untuk menyambut hari raya bersama orang yang tersayang. A...

Post has attachment
Pengalaman Bersalin Anak Pertama di KBMC
Pengalaman Bersalin Anak Pertama | Syukur alhamdulillah pada tarikh 14 Mei 2016 Mek Cah selamat melahirkan puteri sulung Alisha Safiya dengan bersalin secara normal di Kota Bharu Medical Centre (KBMC). Memang dah lama menyimpan hasrat untuk berkongsi pengal...
Wait while more posts are being loaded