Profile

Cover photo
Cinta hazanis
Works at Blogger
Attends Universiti Teknologi MARA
Lives in Malaysia
22,297 followers|102,307,914 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Tonton Online Train to Busan 720P Full Movie
Tonton Online Train to Busan 720P Full Movie | Akhirnya Train to Busan boleh tonton online di FMOVIES . Memang ramai yang share link tonton online filem ini di facebook, tapi kesemuanya kurang memuaskan hati dek kerana filem tu pecah-pecah dan ada pula yang...
 ·  Translate
Tonton Online Train to Busan 720P Full Movie | Akhirnya Train to Busan boleh tonton online di FMOVIES . Memang ramai yang share link tonton online filem ini di facebook, tapi kesemuanya kurang memuaskan hati dek kerana filem ...
6
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan
Assalamualaikum Cinta. Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan | Amacam Raya Aidiladha korang? Mesti banyak makan daging lembu kan? Bersyukurlah kita semua masih diberikan kesempatan untuk menyambut hari raya bersama orang yang tersayang. A...
 ·  Translate
Assalamualaikum Cinta. Grand Opening Butik Benang Hijau Wakaf Che Yeh, Kelantan | Amacam Raya Aidiladha korang? Mesti banyak makan daging lembu kan? Bersyukurlah kita semua masih diberikan kesempatan untuk menyambut hari ...
7
Edyslametcahyono Cahyono's profile photo
 
Asalamu alaikum uhty!
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie
Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie | Sekarang memang jarang ada kesempatan untuk menonton filem di pawagam lebih-lebih lagi apabila dah ada anak. Kalau masa kahwin pun boleh kira dengan jari berapa kali ke panggung wayang , yang masih dalam in...
 ·  Translate
Tonton Online The Legend of Tarzan HD Full Movie | Sekarang memang jarang ada kesempatan untuk menonton filem di pawagam lebih-lebih lagi apabila dah ada anak. Kalau masa kahwin pun boleh kira dengan jari berapa kali ke pangg...
8
Add a comment...

Cinta hazanis

Discussion  - 
 
Assalamualaikum Cinta. Disaat ini tiba-tiba rajin untuk update artikel Cara Mengetahui Jantina Bayi Dalam Kandungan yang mungkin menjadi carian kepada ibu mengandung mahupun mereka yang bakal bergelar bapa. Sungguh teruja...
1
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Cara Pakai Gaya Tudung Elfira Loy
Cara Pakai Gaya Tudung Elfira Loy |  Nampaknya artikel 'Fesyen cara pemakaian selendang ' sebelum ini mendapat sambutan, jadi semakin bersemangat lah untuk Mek Cah berkongsi satu lagi fesyen gaya tudung yang semakin meletop, ala sekarang semua dah tergoda d...
 ·  Translate
Cara Pakai Gaya Tudung Elfira Loy | Nampaknya artikel 'Fesyen cara pemakaian selendang' sebelum ini mendapat sambutan, jadi semakin bersemangat lah untuk Mek Cah berkongsi satu lagi fesyen gaya tudung yang semakin meletop, al...
8
1
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Koleksi Ucapan SMS Hari Raya Aidilfitri 2016
Ucapan SMS Hari Raya Aidil Fitri telah menjadi perkara wajib untuk saudara islam kita memberikan ucapan selamat Hari Raya untuk yang tersayang. Syukur ' Koleksi SMS Ucapan Hari Raya ' sebelum ini dapat membantu saudara kita memberikan ucapan comel kepada ya...
 ·  Translate
Ucapan SMS Hari Raya Aidil Fitri telah menjadi perkara wajib untuk saudara islam kita memberikan ucapan selamat Hari Raya untuk yang tersayang. Syukur 'Koleksi SMS Ucapan Hari Raya' sebelum ini dapat membantu saudara kita mem...
12
1
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
8 Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena
Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena | Tahniah kami ucapkan kepada pelakon kacak Saharul Ridzwan dan juga isteri, Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir kerana telah selamat diijabkabulkan pada 16 September 2016 dengan sekali lafaz. Mek Cah min...
 ·  Translate
Gambar Pernikahan Saharul Ridzwan dan Qaabila Deena | Tahniah kami ucapkan kepada pelakon kacak Saharul Ridzwan dan juga isteri, Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir kerana telah selamat diijabkabulkan pada 16 September 2016 ...
6
1
Cecep Samsul's profile photoCinta hazanis's profile photoMattew Olaitan's profile photo
3 comments
 
Hi angel I love you
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Pengalaman Bersalin Anak Pertama di KBMC
Pengalaman Bersalin Anak Pertama | Syukur alhamdulillah pada tarikh 14 Mei 2016 Mek Cah selamat melahirkan puteri sulung Alisha Safiya dengan bersalin secara normal di Kota Bharu Medical Centre (KBMC). Memang dah lama menyimpan hasrat untuk berkongsi pengal...
 ·  Translate
Pengalaman Bersalin Anak Pertama | Syukur alhamdulillah pada tarikh 14 Mei 2016 Mek Cah selamat melahirkan puteri sulung Alisha Safiya dengan bersalin secara normal di Kota Bharu Medical Centre (KBMC). Memang dah lama menyimp...
4
Add a comment...

Cinta hazanis

Discussion  - 
 
Cara meneran dengan betul ketika bersalin merupakan perkara penting dalam fasa terakhir perjalanan kehamilan seorang ibu. Pasti ibu-ibu dah tak sabar menantikan kelahiran cahaya mata walaupun terpaksa menahan sakit ketika dal...
1
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Cara meneran dengan betul ketika bersalin
Cara meneran dengan betul ketika bersalin merupakan perkara penting dalam fasa terakhir perjalanan kehamilan seorang ibu. Pasti ibu-ibu dah tak sabar menantikan kelahiran cahaya mata walaupun terpaksa menahan sakit ketika dalam proses bersalin. Namun percay...
 ·  Translate
Cara meneran dengan betul ketika bersalin merupakan perkara penting dalam fasa terakhir perjalanan kehamilan seorang ibu. Pasti ibu-ibu dah tak sabar menantikan kelahiran cahaya mata walaupun terpaksa menahan sakit ketika dal...
3
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Cara Pengambilan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma
Cara Pengambilan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma  | Alhamdulillah, syukur nampaknya makin ramai mempunyai kesedaran tentang kepentingan vitamin C didalam badan terutamanya berfungsi sebagai antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempun...
 ·  Translate
Cara Pengambilan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma | Alhamdulillah, syukur nampaknya makin ramai mempunyai kesedaran tentang kepentingan vitamin C didalam badan terutamanya berfungsi sebagai antioksidan yang menolong mengeluarka...
5
Add a comment...

Cinta hazanis

Shared publicly  - 
 
Tengok sahaja. Nak isi memang rasa tak layak. Lullzzz

http://ohjobskini.blogspot.my/2016/06/jawatan-kosong-kementerian-kesihatan_23.html
 ·  Translate
Iklan jawatan kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) | Jawatan kosong terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan ...
5
Takumi Alonso's profile photo
 
isi je..hihi
Add a comment...
Work
Employment
  • Blogger
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Links
Education
  • Universiti Teknologi MARA
    present
Basic Information
Gender
Female