Profile cover photo
Profile photo
miezza maarof
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
goodnight :]
6 sem bersama senang susah.. wish list banyak dah ni.. dapat result.. BOOMM!! kawan2 berjaya habis.. kita sorang2 termenung ada 1 subjek gagal. apa rasa???  sem 7 bermula sorang2.. lone ranger.. makan sorang.. pergi kelas sorang.. semua aktiviti kolej tak j...
Add a comment...

Post has attachment
**
assalamualaikum =)  hye.. tiba2 teringat masa kecik2 dulu, skolah rendah. mana lah cikgu2 aku tu sekarang? dah xnampak dah. pindah kot. masa sekolah rendah paling stress.. aku slalu fikir cepatlah besar. teringin nak kerja, ada kereta, ada duit. tapi tak se...
Add a comment...

Post has attachment
**
assalamualaikum to dear baby beruang sepet.. happy 2 years anniversary. =) thank you for everything. me love you till forever. to dear ex if you look at my face and found happiness, just remember the sad you put on it before. terima kasih sbb lepasan saya u...
Add a comment...

Post has attachment
SATU
bangun pagi semacam roh yg penuh kekuatan masuk dalam badan. haha allah nak pujuk letewww . 2 hari merana tak tidur.. pikir.. mengenang nasib, hah!! urat2 kt dahi ni da semacam timbul. mata sush nak naikkan ..sakit yang amat.. benda semua boleh settle.. tap...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
kaki dan punggung cantik.. kene workout
setelah research dibuat.. aha... macam best je nak senam senaman nih... hurm... nak cantik. kene sakit sikit lah kot.. untuk aku..sakit lah jugak...untuk orang yang dah biasa bersukan... rajin jogging..tak de lah semput n sakit2 macam aku. sebelum buat tu b...
Add a comment...

Post has attachment
apeke merepek..jahanam lah
MUNGKIN hari
isnin yang last atau akan ada hari isnin yang lain Sedih...siapa cakap tak
sedih bila mengenangkan tak dapat jumpa lagi Bukan semua orang faham dan ngerti
persaan time tu..Mungkin ada yang menyampah tengok aku menangis n peluk pakwe
aku. Ahaha ...
Add a comment...

Post has attachment
hatiku ombak tsunami
ha bacakan sajak sajak marah daripada hati hati yg sedang membara (berbuih panas) -...- marah bukan benci marah tanda sayang kenapa marah?? SEBAB (kisah 1)aku tak suka ada yang lain, BERKONGSI KASIH ewah ewah ewah kau.... bila kau cakap "ok x kalau ada adik...
Add a comment...

Post has attachment
hari tua mu
11.12.13 such a beautiful date.. hee celebrate with beloved one the one that i love .. wuuuu =) kehadapan orng yg tersayang... lelaki al-hensem al sepet al sayangku Muhammad Shahrudin... selamat ulang tahun yang ke-20.. akhirnya tua jua.. semoga pnjang umur...
Add a comment...

Post has attachment
sudu murah
assalamualaikum.. k nak start dah nih kak JAH nak bebel. heee bukan apa lah... semalam pergi amek angah kat sekolah.. lepastu ayah bawak kiteorang pegi ..adalah satu kedai makan ni.. untuk customer macam aku yang sangat cerewet ni...memang semua benda tak p...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded