Profile cover photo
Profile photo
Medisol BV / AEDwinkel / AEDshop
5 followers
5 followers
About
Medisol BV / AEDwinkel / AEDshop's posts

Post has attachment
Medisol / AEDwinkel is van 29 tot en met 31 oktober 2015 in Praag voor het ERC 2015 congres Resuscitation 2015. Dit wordt een belangrijke editie van het jaarlijkse ERC congres waarin de nieuwe reanimatierichtlijnen voor de komende 5 jaren zullen worden gepresenteerd. Het is dan ook een mooi moment om branchegenoten te ontmoeten en de samenwerking te versterken. Zeker nu alle ogen binnen de AED-wereld gericht zijn op Praag. 
Komt u ook? Dan hopen we u daar zeker te ontmoeten. Neem voor een afspraak contact op met de klantenservice: +31 (0)118-620074, info@aedwinkel.nl.

Post has attachment
Medisol neemt deel aan het ERC - European Resuscitation Council congres in Praag. Komen jullie ook?

Post has attachment
Afgelopen woensdag in het AD;
Photo

Post has attachment
Zou jij een vreemdeling reanimeren bij een hartstilstand?

Zodra iemand een reanimatie nodig heeft, is snel reageren van levensbelang. Maar wanneer iemand voor je ogen bezwijkt, weet je dan wat je te doen staat? Kun jij reanimeren? En een andere belangrijke vraag; weet jij waar de dichtstbijzijnde AED hangt?
Volgens een recent onderzoek van het Nederlandse Rode Kruis blijkt vierenzeventig procent van de Nederlanders eerder met de handen in het haar te staan dan actief te beginnen met reanimeren. Zestig procent weet niet eens waar een AED te vinden is.
Levensgevaarlijk, zo vindt het Rode Kruis. Een slachtoffer heeft vijftig procent meer kans op overleven wanneer er binnen zes minuten wordt gereanimeerd en er een AED bij betrokken wordt.
Het onderzoek baart nog meer zorgen; Nederlanders reanimeren liever niet! Slechts dertig procent beweert zelf te starten met reanimeren, maar drieënveertig procent doet dit alleen wanneer niemand anders in de buurt is die het kan.
Het team van de AEDwinkel is benieuwd naar jouw persoonlijke mening over deze bevindingen. En willen graag weten wat jij zou doen in een dergelijke noodsituatie …
-
votes visible to Public
Poll option image
Alleen als er niemand anders is.
Ik denk er niet aan!
Dat weet ik pas als het zover is.
100%
Ik begin direct met reanimeren!
0%
Alleen als er niemand anders is.
0%
Ik denk er niet aan!
0%
Dat weet ik pas als het zover is.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded