Profile cover photo
Profile photo
Syafiq Kamaruddin
113 followers -
Add me, follow me, like me, and love me! xD
Add me, follow me, like me, and love me! xD

113 followers
About
Posts

Post has attachment
anxiety.. how to deal with it?
What Anxiety Has Done To Me..
What Anxiety Has Done To Me..
syafiqkamaruddin.life
Add a comment...

Post has attachment
What Anxiety Has Done To Me..
Hi everyone.. everybody.. oppa omma babuji.. unnie.. tomodachi to kanojo.. Assalamualaikum semua. Photo courtesy by Carolyn Rogers Anxiety disorder.. heard before? or seen anywhere? Yeah, aku selalu nampak perkataan 'anxiety' ni bila aku ' Google ' tentang ...
What Anxiety Has Done To Me..
What Anxiety Has Done To Me..
syafiqkamaruddin.life
Add a comment...

Post has attachment
Life as an Engineer
Hello there! It has been a really long time ago since I wrote some story (or something long) in English. Except in email, I always write in English and I always see a lot of grammar error by others. For me, grammar is very important especially if you are a ...
Life as an Engineer
Life as an Engineer
syafiqkamaruddin.life
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1438H | 2017
Assalamualaikum semua, Lama dah tak update kat sini. hihu. Hari ni hari raya yang ke-6, rasanya masih boleh untuk mengucapkan selamat hari raya. Hihi. #rayakansebulan Kepada semua rakan-rakan, saya ingin memohon maaf sekiranya ada salah dan silap. Tak semes...
Add a comment...

Post has attachment
Hi semua! Saya ada join satu aircond design competition, dan jika berjaya, kami akan launch aircond ni dalam masa terdekat. Jadi saya perlukan pendapat dan pandangan korang dalam menggunakan aircond, apa improvement yang diperlukan, features dll. Sila jawab surver tesebut! Thanks. 

https://goo.gl/forms/BcTScaB8azSur4vm1

Post has attachment
Hi semua! Saya ada join satu aircond design competition, dan jika berjaya, kami akan launch aircond ni dalam masa terdekat. Jadi saya perlukan pendapat dan pandangan korang dalam menggunakan aircond, apa improvement yang diperlukan, features dll. Sila jawab surver tesebut! Thanks.

Post has attachment
Hi semua! Saya ada join satu aircond design competition, dan jika berjaya, kami akan launch aircond ni dalam masa terdekat. Jadi saya perlukan pendapat dan pandangan korang dalam menggunakan aircond, apa improvement yang diperlukan, features dll. Sila jawab surver tesebut! Thanks.

Post has attachment
Kerja Kilang, Apa Pandangan Korang?
Hi! Kerja kilang, apa pandangan korang? Waktu aku belajar dekat UTM dulu, tak pernah terlintas langsung kat dalam otak aku untuk kerja kilang. Tapi di mana aku sekarang? Aku kerja di kilang, dan sangat menyeronokkan. Hewhewhew. Kerja pertama aku adalah seba...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded