Profile cover photo
Profile photo
MLM SUNLIGHT
383 followers -
Нямаше да успеем, ако не помагахме на другите да успяват!
Нямаше да успеем, ако не помагахме на другите да успяват!

383 followers
About
Posts

Post has attachment
 *Посетете нашата страница*
Add a comment...

Post has attachment
       Сънлайт предоставя възможност за самостоятелен бизнес на всеки желаещ , да представя и предлага високотехнологичния продукт - „ОТОПЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО“. Продукта осигурява комфорт, здравословна атмосфера и пести електроенергия до 40%.
       Всички дистрибутори и представители на компанията ползват безплатно участие, обучение, атрактивни награди и големи комисионни възнаграждения.
За повече информация посетете сайта:  www.ir.pvsystems.bg
Предложението е валидно за цялата страна
Photo
Add a comment...

Post has attachment
         Сънлайт предлага работа за ДИСТРИБУТОРИ на продукт за отопление. Продукта пести енергия. Предлагаме атрактивни комисионни.
Подорбности в сайта на компанията: www.ir.pvsystems.bg
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
      От днес компанията обявява своя първи „плаващ“ бонус, който е извън компенсационния Ви план. Лимита определен за спечелване на бонуса е екипен – 80 000 бонус точки. При достигане на този лимит от целия екип, дистрибутора събрал най-голям обем точки към тази дата, печели този бонус и получава подарък от компанията - десетдневна екскурзия до Тайланд, приказния остров Пукет и невероятния град Бангкок.
Add a comment...

Post has attachment
ПОКАНА-ВАЖИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
       Компания Сънлайт желае да сключи официални договори за дистрибуция с пълнолетни граждани от цялата страна, без ограничение от възраст, пол, образование, имотно, финансово състояние и бизнес ангажименти.
Целта е /дистрибуция/ разпространение на продукт- Отоплително инфрачервено карбоново нано фолио за изграждане на отоплителни системи наречени - "ОТОПЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО".
        Това е иновативен високотехнологичен продукт, който спестява електроенергия и е предназначен за отопление на жилища и промишлени сгради. Продукта е необходим навсякъде и е със много и доказани ползи за всеки.
      Комисионните към дистрибуторите са изключително атрактивни. Изплащат се веднага, на база продаден продукт.
       Всички заинтересовани да станат част от екипа или да получат подробна информация за предлаганата работа, могат да направят това, на корпоративния сайт на компанията www.ir.pvsystems.bg/  - раздел ДИСТРИБУТОРИ  или на телефон: 0896749748  стационарен: 02/ 9 616616  имейл: ir@pvsystems.bg
 
С пожелания за здраве и просперитет,
от УСПЕШНИЯ ЕКИП НА СЪНЛАЙТ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Много работа...... и заслужен релакс. Няколко дни екшън на яхта и сега с бъги на сушата ... еххх Kitnos...и този залив...

Хареса ли ви гледката ?

Хаиде да работим и да релаксираме заедно  www.ir.pvsystems.bg
Add a comment...

Post has shared content
Кокошката усеща добронамерената  душа
Add a comment...

Post has attachment
                 Сънлайт е олицетворение на мечтата Ви за уникален бизнес и микс от възможности – синергизъм в действие. Ние сме единствената мрежова компания фокусирана върху „старт- достъпен за всички“. Осигуряваме възможност, за напълно безплатно, участие на нашите дистрибутори в системата.        
                Предлагаме на всеки, без никакви ограничения, без заплащане на входни и годишни такси, без да купува продукти или да е обвързан с месечен обем и план за продажби, да се включи в „екипа на успеха“ - да се развива, да бъде лидер, да работи, да печели, да се възползва от бонусите и наградите за своя труд.       
               Компанията желае да сключи официални договори за дистрибуция с пълнолетни граждани от цялата страна, без ограничение от възраст, пол, образование, имотно, финансово състояние и бизнес ангажименти. Целта е разпространение на продукт- Инфрачервено карбоново нано фолио за изграждане на отоплителни системи наречени - "ОТОПЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО"  по системата на маркетинга - базиран на директната препоръка и взаимоотношения.   
                 Това е иновативен високотехнологичен продукт, разработен за Вас от компания Сънлайт, базиран на нов вид инфрачервено карбоново нано отоплително фолио. Продукта е необходим навсякъде и е със много и доказани ползи за всеки.
-->  ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ – ТОПЛИ СЕ И ПЛАЩАЙ НИСКИ СМЕТКИ ЗА ТОК !
-->  ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО – ДИШАЙ ВЪЗДУХ БЕЗ АЛЕРГЕНИ !
-->  ОСИГУРИ СИ КОМФОРТ – СЛЪНЧЕВА ТОПЛИНА И ТОПЪЛ ПОД !
     
       Сънлайт Ви осигурява възможност да изградите -->  СОБСТВЕН БИЗНЕС С НЕОГРАНИЧЕНИ ДОХОДИ – В ТРИ ПРОСТИ СТЪПКИ! без да разполагате с  никакъв начален капитал.
 
       Всички заинтересовани да станат част от екипа на успеха могат да направят това, на корпоративния сайт на компанията www.ir.pvsystems.bg/  - раздел ДИСТРИБУТОРИ
 
 
С пожелания за здраве и просперитет,
от УСПЕШНИЯ ЕКИП НА СЪНЛАЙТ
Add a comment...

Post has attachment
 ПЕСТИ ЕНЕРГИЯ – ТОПЛИ СЕ И ПЛАЩАЙ НИСКИ СМЕТКИ ЗА ТОК !

www.ir.pvsystems.bg
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded