Profile cover photo
Profile photo
Ghise Design
9 followers -
Bine ati venit la Sc Ghise Design Srl
Bine ati venit la Sc Ghise Design Srl

9 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
In acest articol dorim sa va informam despre noua colectie de PAL al furnizorului nostru Egger , colectie ce contine peste 300 de decoruri noi.

O selecție mai mare de culori, un spectru mai larg de culori la lemn, materiale suplimentare și noua colecție de suprafețe Feelwood, lărgesc granițele pentru arhitecți și designeri de interior. Multitudinea produselor noi vă asigură o orientare și inspirație în alegerea stilului dumneavoastră.

http://www.ghisedesign.ro/noua-colectie-de-pal-2017-2019/
Add a comment...

Post has attachment
O cerere ridicata s-a inregistrat in urma unui articol publicat pe blogul nostru , privind realizarea articolelor atat de uz caznic , cat si industrial din materiale compozite. Este vorba de renumitele blaturi din kerrock , receptii, cabinete medicale si nu in ultimul rand bai. In acest articol ne axam pe lavoare intrucat dorim sa furnizam clientilor si partenerilor nostrii produse de calitate realizate intr-un design minimalist cu material premium. Oficial lansam colectia de lavoare din material compozit rezistent la uzură și omogen în același timp. Este aproape imposibil de zgâriat, însă dacă acest lucru totuși se întâmplă se poate reface prin refinisarea suprafeței.

http://www.ghisedesign.ro/lavoar-din-compozit-cel-mai-important-obiect-sanitar-din-baia-ta/
Add a comment...

Post has attachment
Stimate Domnul/Doamnă,

Sa aveti Paste fericit alaturi de cei dragi, caldura in suflet, belsug in casa, bucurii, multa sanatate si putere de munca. E bine cand suntem multumiti, fericiti si ne bucuram de dragostea celor dragi, a familiei si de respectul oamenilor.

Cu aceasta ocazie va informam ca reincepem activitatea in data de 19 aprilie .

Echipa Ghise Design
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pe zi ce trece tot mai multi clienti ne solicita materialul compozit pentru mobilierul dorit , atat in privinta blaturilor de bucatarie cat si a mobilierului de prezentare in spatii comerciale. “Ce este un material compozit ?” , “Functionalitatea compozitului” , “Aplicatii” si ” Integrarea excelenta in productie” vor fi prezentate detailat in cele ce urmeaza:
Add a comment...

Post has attachment
Prezentare Fabrica de mobila Ghise Design - Maramures
Add a comment...

Post has attachment
Spot publicitar Ghise Design - Mobila la comanda Maramures
Add a comment...

Post has attachment
Astazi vorbim despre bucatarie si starea de bine care ti-o confera petrecand timpul gatind intr-un loc minunat si fabricat dupa dorinta ta.

Echipa Ghise Design a proiectat si pus in practica dorinta clientului si a iesit aceasta bucatarie minunata avand fatada din MDF vopsit lucios , blatul din compozit Kerrock de culoare gri si dotata cu aparatura Franke .http://www.ghisedesign.ro/bucatarie-din-mdf-vopsit-si-blat-de-compozit/
Add a comment...

Post has attachment
#Blum se învârte în jurul de mişcarii. Soluţiile noastre de feronerie transformă deschiderea şi închiderea mobilei într-o adevărată trăire şi sporesc confortul mişcării în toate spaţiile locuinţei, mai ales însă în bucătărie. Avem o exigenţă ridicată în privinţa calităţii: Blum oferă produse cu funcţionare judicioasă, design recunoscut şi durată lungă de viaţă. Tocmai de aceea #GhiseDesign utilizeaza doar accesorii BLUM, acordand o importanta maxima calitatii mobilierului realizat .
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Premiile concursului de Craciun au ajuns la castigatori ! Va dorim tuturor un an nou fericit ! www.ghisedesign.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded