Profile cover photo
Profile photo
Dylla Abas
255 followers
255 followers
About
Dylla Abas's posts

Post has attachment
Pengalaman Setelah Bergelar Isteri
Alhamdulillah Sudah hampir 2 minggu aku memegang title "Puan" Walaupun takde rasa perbezaan yg amat ketara Tapi, ada la juga terasa bezanya hidup masa bujang & lepas kahwin Masa bujang dulu, nak buat apa pun..ikut suka hati je Nak kemana-mana pun..takde sia...

Post has attachment
Alhamdulillah...Selesai Sudah Semuanya
Setelah sekian lama tak berkongsi cerita dengan semua Tetiba je rasa nak update entri tentang perkembangan terbaru aku Yg pasti...badan memang tak berkembang la kan Tanggal 22 Ogos 2014 yg lepas Umur bertambah setahun lagi "Happy belated birthday to me!!" D...

Post has attachment
Masuk Hari Yang Ke-14
Alhamdulillah Hari ke-14 dah hari ni 14 Ramadhan 1435H Cepatnya masa berlalu Maksudnya...cepat la jadi tua kan (",) Tengah bosan kat ofis...teringat la kat blog buruk ni Tak mampu nak jaga 'dia' macam dulu Tak mampu nak penuhi janji sendiri utk tidak mengab...

Post has attachment
Rindu Yang Teramat Sangat
Ya Allah..rindunya kat blog ni!!! Lama betul aku tinggalkan dia...sedih T_T Puncanya yg tiba-tiba tergerak hati nak berblog arini sebab terjengah blog sendiri..boleh?? Asalnya nak cari petua.. scroll punya scroll ..ternampak link blog ni "Eh..macam kenal je...

Post has attachment
Di Persimpangan Dilema
Dah la jarang update blog Bila update je mula la nak buat luahan perasaan Aduyaiii..Dylla, blog ni bukan diari peribadi okay ! Ah, tak kisah la..bukan diari peribadi ke apa ke Kalau bukan blog..kat mana lagi aku nak luahkan..? Kihkihkih Saja je nak buat hav...

Post has attachment
Eh..Sempat Curi Masa Laa!
Setelah sekian lama tak menjenguk ke sini Akhirnya hari ni..tanggal 28/02/2014..dapat juga update entri! Amboi Dylla...kemain lagi busy kau ye sekarang ni Sampai tak menyempat dah nak berblog macam dulu Tapi.... Memang busy pun T_T Dulu sentiasa ada masa na...

Post has attachment
Ya Allah...sibuknya saya!
  Baca tajuk pun dah nampak sibuk sangat aku ni kan Sumpah memang sibuk Semalam housemate aku dah bersuara "Sekarang ni susah betul nak jumpa Dila..." Okay ..tu fakta Memang susah gile nak jumpa housemate sendiri sekarang ni Balik keje dah lewat Sampai ruma...

Post has attachment
Out-station Oh Out-station
    Buat pertama kalinya aku ber' out-station ' dalam hidup aku Kalau la sebelum ni aku teruja tengok orang lain out-station Yg konon-kononnya pada aku seumpama 'makan angin' Bila dah lalui sendiri..baru hang tau!   Actually ..takde la teruk sangat out-stat...

Post has attachment
Dylla Abas commented on a post on Blogger.
thumbs up!!

Post has attachment
Dylla Abas commented on a post on Blogger.
bila baca entri PCL ni..tetiba teringat kt Afiq..budak comel yg mak sy pernah jaga dia dulu..mmg dia rapat sgt dgn family kitaorg sampai weekend pun dgn kitaorg jgk..dh lama x jumpa dia..dh jd bapak org agaknya :p
Wait while more posts are being loaded