Profile cover photo
Profile photo
tifa anvar
449 followers -
I am tifa
I am tifa

449 followers
About
tifa anvar's posts

Post has attachment
busy day saturday
assalamualaikum, hai semua saturday... hari yang boleh dikatakan paling busy dalam seminggu. pagi-pagi kene kerah anak-anak basuh kasut. walau ada cuti sekolah yang panjang saya lebih suka paksa mereka bereskan cuci kasut pada hari sabtu. sabtu juga hari sa...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
rambut
assalamualaikum, hai semua my sweet lil angel ashiqa kan berambut panjang so, sudah menjadi my daily routine to comb her hair and ikat tocang. rambutnya lebat tapi tidak lagi curly macam masa dia kecik-kecik. maybe sebab rambutnya dah panjang jadi kerinting...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
butterscotch pencake
assalamualaikum, hai semua sejak dua menjak ni roti kat rumah ni selalu je terlebih. tak tahulah pasal apa anak-anak macam kurang minat makan roti. hari  tu My Beloved Hubby ada bawa roti butterscotch Gardenia. dulu-dulu saya pun suka sangat makan roti ni. ...

Post has attachment
ragbi rimau
assalamualaikum, hai semua dalam  entri yang 'anak oo anak' kan saya ada bagitahu minat kedua anak lelaki kesayangan saya dalam main bola. minggu lepas dari 01.04.14-04.04.14 anak lelaki kedua saya si abang haleem ada menyertai kejohanan ragbi rimau rendah ...

Post has attachment
innalillah....
assalamualaikum, hai semua 09.04.14 marupakan tarikh yang tidak dapat keluarga saya lupakan. insan yang saya kenali selama 15tahun pergi buat selamanya menemui YANG MAHA PENCIPTA. si dia yang menjadi tunjang keluarga, our beloved philosopher, guide my MIL y...
Wait while more posts are being loaded