Profile cover photo
Profile photo
lovely qanaah
18 followers -
Abaya Yaya~facebook.com/abayayaya
Abaya Yaya~facebook.com/abayayaya

18 followers
About
lovely's posts

Post has attachment
01 April 2015 || 11 Jamadilakhir 1436H
Salam :) Lama alya xmenaip. Busy. Aceyh. Macamla retissmeletops hehe. Happy new born dear GST. HAHA. bawah ni gamba kami bertiga sambut GST 12tghmlm smlm. aiza nisa alya. mohonjeles*bahahaha  alya gurau je. mohon jgn ada perasaan jeles tu walau sekelumit....

Post has attachment
24 Mac 2015 || 03 Jamadilakhir 1436H
Salam :) dah hujung bulan tiga . esok gaji kata mdm rosyati . G A J I ! banyakkan pos kat page ! hiks ! mohon beli untuk raya . mohon order sebelum line tenet alya lembuut . eh ^_^ Hati dia . Hati alya . Hati awk . Hati Hati . Semuaa Allah yg punya :) mcm l...

Post has attachment
19 Mac 2015 || 28 Jamadilawwal 1436H
Salam :) K A W A N sape ade kawan? :)  org kata, kawan, shbt, kawan baik, kawan rapat ni istilah yg berbeza. tp, xpelh. alya just nk skopkn kpd kawan. kat ump, alya kwn pi kelas, mkn --> bertiga . alya nisa aiza :) rumate; aidah 4 sem. yana 2 sem. special f...

Post has attachment
18 Mac 2015 || 27 Jamadilawwal 1436H
Salam :)  harini nak memperkenalkn the most thing I like & love muah2 hehe; jemput singgah; FB page : Abaya Murah Di Sini  ig : ABAYA_MURAH_DI_SINI wasap : alya 011-14309907 ni antara pakaian muslimah yg awesome dari page AMDS ;) tergodaa taak? hiks. bole P...

Post has attachment
17 Mac 2015 || 26 Jamadilawwal 1436H
Salam :) ni post alya yg pertama lepas mak meninggal. previous post.biarlah dlm kenangan :)  this blog gonna be my space to spill all out.as well as i am the lonely one.i do need someone actually to tell whatsoever in this heart. dulu, whatsoever story, its...

Post has attachment
Doesn't your heart tell you something ?
Kalau kita ada masalah dengan org , rechck hubungan kita dengan Yang Maha Besar :) *cermindiridgnlastentry taapi kan , lepas kesedihan yg kononnye melampau lah sgt tu , i found nuuurrr eh . hehe ;  Allah help me with something that comes to my grey skies :)...

Post has attachment
Kesedihan yang melampau
Salam :) I am writing this with tears . Haha . Kena abadikan dalam kenangan lah harini . Sangat sedih dan mendukacitakan . :) Er . Takk rasa nak menulis dah . Bai .  Jap . Tghri - bad time . no more friend . Ptg - "singa" + jalan ditemani angin sepoi ; teru...

Post has attachment
Lucu things today ^^
Assalamualaikum blog's readers ^^ Apa khabar iman harini ? eh . apa cerita harini ? hehe ; tadi pagi kaan , kelas EMT (Electromagnetic Fields Theory) . tahu ke tahu ? :p lecturer : Dr . Zainah . terengganunian . ekekeke Dr . : ada sape2 bole tolong hidupkan...

Post has attachment
#storytime 01
assalamualaikum ! *trebuchetcomels wokez . today will be a goood day to be a storyteller accord to my writingmood . wahaha . semalam , kite terjumpa dengan PA kite . hm , longform die , takpasti la ape . hehe . PA ni mcm guidence kite kat university . somet...

Post has attachment
Cuteness overload :3
Assalamualaikum ^_^ kite nak taruk sini la gamba comengs3 nh -_- sebagaaai ...... backup adai lappy ni meragam laagi huaaa :( selamat menengok dan megesave juak ya :p i lovee all of these photos :) its potrays wat i wanna tell peeps :) *senyum sekian <3 Lov...
Wait while more posts are being loaded