Profile

Cover photo
ali aflah muzakki
12 followers|26,510 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

ali aflah muzakki

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ali aflah muzakki

Shared publicly  - 
 
Rék/ érék : mau. Milu : ikut. Ditangtukeun : ditentukan. Ayeuna : sekarang. Ari : kalau. Nyokot : mengambil. Naon : apa. Anu babari : yang gampang. Néangan : mencari. Gawé : kerja. Meureun : mungkin. ...
1
Add a comment...
Basic Information
Gender
Male
Links