Profile cover photo
Profile photo
Norazira Iera
66 followers -
Blogger based in Kuantan,Malaysia
Blogger based in Kuantan,Malaysia

66 followers
About
Posts

Post has attachment
Dear Bachelor Degree Students!
Bachelor Degree Of Management (Policy and Social Environment) - University Malaysia Terengganu Dear Bachelor Degree students, Degree life ain't easy It ain't a walk in a park You will be challenged by family members who are begging you to finish it or by fa...
Dear Bachelor Degree Students!
Dear Bachelor Degree Students!
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FINALLY GOOGLE ADSENSE DAH APPROVED!
Assalamualaikum!  Alhamdulillah. Finally I punya google adsense ni dah approved! Kalau korang nak tau google adsense ni untuk letak iklan dekat blog. Dulu I pelik tau kenapa lah blog orang lain ada iklan-iklan live semua. Kenapa I punya takde apa-apa. Cetek...
FINALLY GOOGLE ADSENSE DAH APPROVED!
FINALLY GOOGLE ADSENSE DAH APPROVED!
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA PEMAKAIAN FOUNDATION UNTUK KULIT BERMINYAK | DRUGSTORED PRODUCT
Assalamualaikum and Hye!  Malaysia | Rasanya semua wanita-wanita dah sedia maklum cuaca kat Malaysia ni macam mana. Haha and mostly of us have a oily skin. Mine is combination to oily. So penting untuk take noted cara pemakaian foundation yang betul untuk k...
Add a comment...

Post has attachment
Vanity Mirror | My Wish list
Assalamualaikum!  Vanity mirror | my wish list. Omaigad its has been a year I dok simpan gambar-gambar vanity mirror ni dengan harapan moga ianya menjadi satu kenyataan one day! Haha I selalu tengok kat fb banyak betul seller vanity mirror ni. Page-page pon...
Vanity Mirror | My Wish list
Vanity Mirror | My Wish list
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Kek Kulus Coklat Moist | Versi Sukatan Cawan
RESIPI KEK KUKUS COKLAT MOIST |  Semalam buat kek ni and up kat story wasap & instagram, ramai pulek yang DM & PM. Hehe Jadi I share balik ye. Ni second time I share this recipe kat blog   (sory bahasa rojak tak reti sangat nak explain😂) Bahan-Bahan : - 1 ...
Add a comment...

Post has attachment
HOW TO KNOW YOUR SKIN TYPES?
Assalamualaikum! Penting untuk kita tak kira lelaki atau perempuan untuk kenali jenis kulit kita. I start concern about skin after I breakout because of one local product last year. Tak de lah teruk sangat but still breakout  after I stop the skincare. Abou...
HOW TO KNOW YOUR SKIN TYPES?
HOW TO KNOW YOUR SKIN TYPES?
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Si Comel Pipi Merah
Assalamualaikum! Sebentar tadi Dato Siti Nurhaliza penyanyi no 1 negara telah  tunaikan janji beliau untuk memaparkan wajah anakandanya setelah 7 hari usia kelahiran. Umum mengetahui Dato Siti telah selamat melahirkan seorang puteri seberat 3.55kg pada 19 M...
Si Comel Pipi Merah
Si Comel Pipi Merah
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TIPS DAN PERCUTIAN KE PULAU REDANG (11-13/8/2017)
Assalamualaikum! Kali ini I just nk throwback / sharing balik apa yang I post kat my fb Azira Freesia hari tu. hehe nak taip malas la pulak so korang boleh baca posting kat bawah ni yer. Posting ini menjadi viral kat fb baru2 ni :D Semoga bermanfaat! Maaf a...
Add a comment...

Post has attachment
New Life Begin
Assalamualaikum !  Uhuks2! Berhabuk hehe masih tak terlambat kot untuk wish Happy New Year to all. HAHA i know i'm late lol. 2018. New life. New status. New alllll...Banyak nya rasa nak share.    Alhamdulillah untuk segala nikmat yang telah di kurnia olehny...
New Life Begin
New Life Begin
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Klik link bawah ni  untuk ke entry Giveaway :  http://www.farhanajafri.com/2018/03/cash-giveaway-by-farhanajafri.html Jom serbu!
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Cash Giveaway by FarhanaJafri
azirafreesia.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded