Profile cover photo
Profile photo
April Ariestania
Keep the union jack flying high
Keep the union jack flying high
About
Posts

Post has attachment
April is on Medium :)
Hai guys, Jadi ceritanya gue ingin meningkatkan produktivitas gue dalam menulis dengan menggunakan bahasa Inggris. Maklum, english writing gue sangatlah jelek untuk ukuran sarjana haha. Makanya gue buat akun Medium . Loh kenapa Medium, Pril? Soalnya kalo nu...

Post has attachment
My Near Death Experience
BOOM. Suara itu terdengar begitu dekat, tetapi tidak terlihat tanda-tanda adanya ledakan di dekat situ. Ah, paling suara knalpot mobil orang , pikir gue saat itu. Bodoh. "Kayak... suara bom?" Ucap nyokap gue, yang duduk tepat di sebelah gue di sebuah angkot...

Post has attachment
College Friends
Me in the gang: The only one in computer science major. The only one who cannot act cute in front of camera. The only one who is not photogenic and doesn't like sushi. The only one who is not on Instagram, Snapchat, and Path. The only one who would rather s...
College Friends
College Friends
aprilamk.blogspot.com

Post has attachment
Sepasang Mata
"According to Robert Burns, people who doodle eyes are vigilant and in severe cases they may be paranoid and are observant" (source: link ) There's no particular reason why I like drawing eyes, but I cannot deny that eyes are the most beautiful part of huma...
Sepasang Mata
Sepasang Mata
aprilamk.blogspot.com

Post has attachment
Taylor Swift
Kalo boleh jujur, dulu gue pengen banget jadi kayak dia. Ya, dia, si mb di atas. Cantik, rambut keriting lucu, tinggi langsing, berbakat lagi. Lagu-lagu dia adalah soundtrack hidup gue jaman dulu, like hampir di semua aktivitas gue dengerin lagu dia. Bahkan...
Taylor Swift
Taylor Swift
aprilamk.blogspot.com

Post has attachment
Angelina Jolie Again
Niatnya mau bikin WPAP Art Potrait gitu kan pake Illustrator, tapi pas diwarnain malah jadi kayak badut :(
Angelina Jolie Again
Angelina Jolie Again
aprilamk.blogspot.com

Post has attachment
Flipped (2010)
Flipped (2010)
aprilamk.blogspot.com

Post has attachment
Flipped (2010)
Nonton film ini rame-rame di kelas, dan gue ngga berhenti senyum dari awal film. Can relate banget lah ya sama jalan ceritanya haha gadeng canda. Ini film reccomended banget deh ya untuk para muda mudi yang sedang lost in loveland lol. Juli Baker devoutly b...
Flipped (2010)
Flipped (2010)
aprilamk.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
This is why Elizabeth Bennet is my favourite character
Apart from her beauty, I think she and I are so similar. We both love laughing, walking, and her view about love and life are exactly the same as mine. But I couldn't deny that I and Mr. Darcy have a lot in common, too. We both awkward and shy. "I certainly...
Wait while more posts are being loaded