Profile cover photo
Profile photo
Aj Abdullah
24 followers
24 followers
About
Aj's posts

Post has attachment
Melayu Itu, Cina Ini
Korang tengah duduk-duduk rehat sambil layan Facebook or news paper or berita kat TV dan kemudian ternampak/terbaca part Seorang perempuan Cina mungkin akan dipenjara atau denda maksima RM20 000 sekiranya didapati bersalah melanggar 9 orang kanak-kanak Mela...

Post has attachment
Logan vs Legion
Aku kipas susah mati X-Men tapi kalau kau tanya fakta-fakta tentang komik superhero tu kat aku then mungkin aku akan dapat betul 1 per 10 jer. Sebabnya X-Men's universe ni besar sangat, belum masuk crossover ngan watak-watak lain dalam komik Marvel lagi. Mu...

Post has attachment
UKM & Hantu
Post Haunted UKM yang aku upload 5 tahun lepas ialah
antara post yang menerima paling banyak view permingguan, bulanan & tahunan
selain post cara buat ice cream potong & post lelaki gay Melayu (Hmmm..) Even aku masih lagi menerima komen demi komen suruh
aku...

Post has attachment
Ibu Mengandung, Warga Tua & Kerusi Kosong
Korang masih ingat lagi tak beberapa abad yang dulu tentang iklan komuniti lakonan Adlin Aman Ramli dalam satu penganggkutan awam ni dan bila dia tengok sorang orang tua berdiri lalu dia buat-buat tidur sehingga nak tak nak akak mengandung sebelah dia pulak...

Post has attachment
Dating Apps
Seandainya korang masuk pada usia 30-an and still not in a relationship then adakah korang berada dalam posisi: a) Lonely b) Horny c) Both d) None 30-an ialah satu peringkat usia di mana apabila kau realize apabila datang cuti sekolah, kau dah cukup-cukup j...

Post has attachment
Hari Pertama Sekolah
Siapa ingat kali pertama korang massuk sekolah dulu sila angkat tangan. Aku? Hell no..!! Aku tak ingat pun apa yang berlaku minggu lepas, inikan pula apa yang dah berlaku lebih 25 tahun yang lepas. Lagipun aku ada 2 buah sekolah untuk darjah satu je dan 3 b...

Post has attachment
Gadis Kecil Tepi Jendela
Kalau baca tajuk post pasti ada terfikir ‘Hey, post ni
tentang drama radio RTM zaman awal 90-an ke?’ Naa. Tolak markah. Langsung tak
ada kaitan. Hahaha. Semuanya bermula apabila aku makin gemok dan bila doctor
check yang kadar kolestrol dan tekanan darah ak...

Post has attachment
Siti Nordiana, Tomok,.? Eeeww
Aku bersekolah form 1 sampai form 5 kat sebuah sekolah kampung (yang jarak sekolah ngan rumah tak sampai 5 minit pun) sekitar akhir 90-an dan awal 2000. Aku yakin tak kira kat mana kau sekolah (budak sekolah awam dalam Malaysia mostlynya) yang seusia aku th...

Post has attachment
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children Review
Kalau korang peminat komik X-Men then korang realize yang tak semua mutant punya kuasa hebat tahap omega macam Jean-Grey or Wolverine etc or at least kuasa yang benar-benar boleh berfungsi dalam kehidupan. Kalau korang tengok kat sekolah Xavier For Gifted C...

Post has attachment
Suicide Squad Movie Review
Kat kebun aku ada banyak pokok durian tapi dalam banyak-banyak pokok durian tu, ada satu pokok yang cukup special. Setiap kali datang musim durian, aku hanya akan makan buah tu je. Even ramai yang puji setiap buah dari pokok-pokok lain tu sedap tapi aku han...
Wait while more posts are being loaded