Profile cover photo
Profile photo
Nurhuda Ismail
About
Posts

Post has attachment
nak try masakan kelantan? kedai nasi kertas yang terletak kat kok lanas adalah jawapan yang tepat. nasi kak wok dia memang jeliro! ayam kampung madu perghh! sambal dia pon sedap, tak rugi kalau uols datang sini tau

Post has attachment
sape lagi minat jagung bakar macam huda? jom buat jagung bakar sendiri! cara buat senang je, resepi pon simple sangat!

Post has attachment
Betel Valley Steamboat and Grill tempat terbaik untuk korang yang nak makan steamboat secara bufet. sedap, memang puas hati. kedai ni jugak Huda cadangkan untuk korang yang sedang mencari lokasi berbuka puasa. Jangan lupa singgah!

Post has attachment

Post has attachment
jom baca 8 fakta menarik sempena pembukaan AEON Mall Kota Bharu :D

Post has attachment
heyy Restoran PappaRich pertama di Pantai Timur telah dibuka di AEON Mall Kota Bharu ;)

Post has attachment
berminat nak lanjutkan pelajaran Diploma KPTM di bawah pinjaman MARA boleh pm Huda ;)

Post has attachment
alhamdulillah selamat melangkah ke semester 2 diploma in business management kolej poly-tech MARA Kota Bharu Kampus Lembah Sireh. Tapi agak sedih pasal tajaan MARA yang dah tak boleh nak tanggung pelajar. insyallah pelajar bawah tajaan MARA akan hadapi dugaan ni dengan kuat! 

Post has attachment
jom baca tanda tanda obses dengan kucing, mana tau selama ni korang pon ailurophile macam huda :P

Post has attachment
Jom buat cheesekut yang sangat sedap, cheesy, mudah disediakan, tak perlu kukus, tak perlu bakar even tak perlu goreng. Resipi cheesekut sangat simple dan mudah, rugi tak cuba ;)
Wait while more posts are being loaded