Profile cover photo
Profile photo
Petrecerea Din Cutie
4 followers -
Petrecerea Din Cutie - cu Marcellino
Petrecerea Din Cutie - cu Marcellino

4 followers
About
Posts

Post has shared content
Via Sport - Stop trafic! Start joc!

@via sport Perete de escalada, foossball supradimensionat, baschet, bandminton si ping-pong, toate va asteapta in aceasta editie de Via Sport, cea cu numarul 6! Avem multe surprize pentru voi, premii oferite de sponsorii nostri si activitati dintre cele…
Via Sport - Stop trafic! Start joc!
Via Sport - Stop trafic! Start joc!
petrecereadincutie.wordpress.com
Add a comment...

www.marcellino.ro

Ziua de nastere a copilului tau este un eveniment deosebit de important, de aceea vrei ca an de an sa fie un moment de neuitat. Micutul tau asteapta cu mare entuziasm aceasta zi de sarbatoare in care va primi cadouri si va petrece alaturi de prietenii sai. Daca vrei sa-i organizezi o aniversare de poveste, in care el este personajul principal, apeleaza la ajutorul unor profesionisti.

Fie ca este vorba de un clovn sturlubatic sau o printesa mofturoasa, de un costum de carnaval sau de un tort special, de baloane cu heliu sau de artificii, la “Petrecerea Din Cutie” vei gasi ceea ce cauti, precum si consultanta in organizarea petrecerii perfecte.

Clovnul Marcellino, personaje de poveste si chiar Mos Craciun “ies” dintr-o cutie magica pregatiti pentru a lua startul in maratonul distractiei, alaturi de sarbatorit/sarbatorita si de prietenii acestuia.

Ghidusiile, jocurile nastrusnice, baloanele modelate si picturile pe fata care mai de care mai interesante sunt ingredientele principale ale petrecerilor reusite, marca “Petrecerea Din Cutie”.
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded