Profile cover photo
Profile photo
Hana Huzaidy
39 followers
39 followers
About
Posts

Post has attachment
Balik kampung! Tips untuk Meninggalkan Rumah
Assalamualaikum, sedar tak sedar dalam beberapa hari saja lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Ha nak raya ni kan, mesti ramai yang bercuti panjang. Since kita raya hari isnin, mesti ada punya lah yg ambil cuti sampai jumaat, terus lajak weekend n...
Add a comment...

Post has attachment
5 Mitos mengenai Premium Beautiful
Assalamualaikum. Hai semua, hari ni ada kelapangan masa sikit, selalu asyik keluar rumah uruskan wedding preparation. Petang japgi pun akan keluar juga lagi. Jadi masa yg terluang sedikit ni hana nak update blog mengenai Mitos/Salah Anggap orang di luar san...
Add a comment...

Post has attachment
Raisyyah Rania : Nama Islam Felixia Yeap
Alhamdulillah, Felixia Yeap kini sudah beragama Islam. Nama islamnya ialah Raisyyah Rania. Bila baca keseluruhan entry Felixia, rasa sangat2 tersentuh. Dan kagum dengan kebesaran dan kekuasaan Allah, Sesungguhnya Dialah pemberi hidayah kepada mereka yg Dia ...
Add a comment...

Post has attachment
Premium Beautiful - Slip Disc
Testimoni ini diambil daripada one of glampreneur, under CDM Hanis Haizi wing. . . Testimoni kali ini adalah kenalan Nora dari bilik Physio Therapy yang dikenali di Hospital Gleanigles Intan, Ampang. Di sini lah tempat setia Nora berulang-alik untuk buat fi...
Add a comment...

Post has attachment
Vienna and Budapest Europe Trip
Hi, Welcome July! Alhamdulillah kita juga sekarang berada di bulan Ramadhan, bulan yg barakah, bulan murah rezeki juga insyaAllah. Selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat. =) Oh ya, kemarin company telah announce next free trip adalah ke Vienna,...
Add a comment...

Post has attachment
Short Note
Hello dear readers! I'm doing fine here alhamdulillah. Been so busy with works and have no time to update my blog. Sobs. Bukan takda masa la sebenarnya, cuma nya letih sangat2 balik kerja. Hehe mungkin belum biasa but now dah masuk 3rd weeks kerja kot. Bali...
Add a comment...

Post has attachment
M.O.T.I.V.A.T.I.O.N
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Tadi hana baru saja sempat tengok semula rancangan "Celik Hati" di tonton.com.my. Hari tu terlepas tengok segmen "Saya Layak Berjaya" so wajibs lah tengok semula kan? Tetamu undangan adalah Dato' Aliff Syukri, P...
Add a comment...

Post has attachment
Coffee Lover?
Adakah anda suka dan cintakan coffee? Adakah anda sangat2 cintakan coffee dan rasa addicted to it tapi risau dengan kandungan caffeine dalam coffee tersebut? USAH RISAU LAGI! Memperkenalkan jalan penyelesaian kepada Coffee Lover di luar sana! MINERAL COFFEE...
Add a comment...

Post has attachment
My Favourite Month is Back, HELLO MAY!
Hello guys, sebelum 1st May melabuhkan tirainya, hana ingin mengucapkan Selamat Hari Buruh kepada semua pekerja2 di Malaysia. Semoga bulan May ini akan bertambah lagi rezeki daripada Allah s.w.t kepada diri sendiri, keluarga, biz partners, kawan2 dan semuan...
Add a comment...

Post has attachment
Marine Essence Promotion
Assalamualaikum. Hi semua. Memandangkan hari ini adalah closing day untuk bulan April, jadi Hana dgn baik hatinya nak buat PROMOTION gila gila untuk korang my dearest customers! Hana ada 2 promotion.  1 - Promotion 30 April 2. Promotion "Happy Week"  PROMOT...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded