Profile cover photo
Profile photo
Iha Zaliza
1,544 followers -
A girl with the glass heart.
A girl with the glass heart.

1,544 followers
About
Iha's posts

Post has attachment
Wordless Wednesday 14
Assalamualaikum.. Credit Credit Credit Credit Credit Credit Credit Credit Credit Credit

Post has attachment
Lifes: Kisah Honeymoon di PPUKM #1
Assalamualaikum.. Macam yang pernah aku cerita kat sini , sepatutnya aku dah tak dapat nak ambik Pamidronate  lagi sebab dah cukup dos. Tapi taktau la pasaipa haritu doktor ada call  mak aku suruh aku admit ward  dan ambik ubat tu balik. Jadi, berlakulah ke...

Post has attachment
Lifes: Jom ke 'Cape Town'! :D
Assalamualaikum.. Merujuk pada entri sebelumnya . Aku ni kan, nak keluar rumah pun tak lepas. Inikan pulak nak ke CAPE TOWN tu haa. Memang tak laa.. Kalau boleh pergi shopping , baik aku pergi kat negara-negara yang aku pernah cakap sebelum ni :D Cape Town ...

Post has attachment
Pemenang Segmen KLIK SINI
Assalamualaikum.. Credit Terima kasih buat anda yang sangat  sporting  kerana sudi menjayakan segmen biasa ni walaupun tak ramai yang join dan aku rasa macam nak menangis, hehe  over  sangat. Next time  kalau ada rezeki aku akan buat GA yang pakai barang po...

Post has attachment
Segmen KLIK SINI
TAMAT! Asalamualaikum. Berita baik untuk peminat Zalora, abang aku nak beri vaucer secara PERCUMA , so  adik dia ni pun dengan gediknya nak adakan segmen yang tak seberapa ni. Segmen ni ada dua cara, satu buat entri dan satu lagi tak perlu buat entri . Terp...

Post has attachment
Lifes: Nota Pelik Dalam Almari
Assalamualaikum.. Sekali pandang, memang aku pelik apesal ada kertas hodoh ni kat dalam laci. Tangan dah nak campak kertas ni kat plastik sampah, tapi tergerak hati untuk tengok bila nampak tulisan sendiri. Baru sedar yang tulisan aku buruk, bhahaha.. Cuma ...

Post has attachment
Soalan Saya: Berapa Tarikh Lahir Anda Dalam Tahun Hijrah?
Assalamualaikum.. Selama ni aku ingatkan tarikh lahir aku dalam tahun hijrah ialah 15 Ramadhan 1415, sekali silap kira daa.. Korang pulak? Kalau tak tahu ataupun tak ingat, boleh check  kat bawah ni ataupun SINI . Silap-silap boleh tuntut hadiah hari jadi d...

Post has attachment
Wordless Wednesday 13
Assalamualaikum.. Credit

Post has attachment
Lifes: Baru Kenal Zach King
Assalamualaikum.. Credit Siapa tak kenal dengan  Zach King ? Kalau baru kenal, kira senasib la kita. Sebab aku pun baruuuu je kenal beliau beberapa jam yang lepas. Apa yang boleh aku cakap, aku dah mula minat dia. TAPI, dia tetap tak sama taraf dengan bakal...

Post has attachment
Segmen KLIK SINI
Assalamualaikum.. Berita baik untuk peminat Zalora, abang aku nak beri vaucer secara PERCUMA , so  adik dia ni pun dengan gediknya nak adakan segmen yang tak seberapa ni. Segmen ni ada dua cara, satu buat entri dan satu lagi tak perlu buat entri . Terpulang...
Wait while more posts are being loaded