Profile cover photo
Profile photo
Lider Media
12 followers
12 followers
About
Lider Media's interests
View all
Lider Media's posts

Post has attachment
'Četvrta industrijska revolucija u Hrvatskoj je poput seksa. Svi pričaju o njemu, a rijetki ga prakticiraju,' rekao je u uvertiri Liderova 'Business foruma: 4. industrijska revolucija' Vedran Antoljak iz Sense Consultinga.

Post has attachment
Više od 250 zaposlenih u 35 prodajnih mjesta danas bi pokušali spasiti drugi nakladnici i knjižari, kako ne bi izgubili vrijedan prodajni kanal. No izvjesno je da neće sve knjižare moći opstati, niti svi zaposleni ostati raditi.

Post has attachment
Macron je francuskim medijima rekao kako je želio pokazati 'da neće raditi male ustupke, čak ni simbolične. Tako se dobiva poštovanje', naglasio je.

Post has attachment
Unutrašnjost je pravo malo remek-djelo pete generacije Discoveryja. Opet ima elemenata koji su poveznica s prošlošću, odnosno prethodnim modelima, ali sâm je kokpit izrazito moderan i funkcionalan.

Post has attachment

Post has attachment
Fast Company istaknuo je pet tvrtki koje su osvojile potrošače i ostvarile sjajnu prodaju samo zahvaljujući sadržaju i inovacijama u načinu na koji prodaju proizvode. Glossier, Kenzo, Clique Madia, Hypebeast i Reward Style petorka je koja se našla na prestižnom popisu onih od kojih treba učiti.

Post has attachment
Zastave bivših republika, slike Tita, kape, titovke, marame sve je to i danas bilo dio ikonografije koja je dominirala Kumrovcem, ali i tvrdnje da se borba protiv fašizma nastavlja i danas od čega, po riječima govornika, prijeti velika opasnost.

Post has attachment

Post has attachment
Brzezinski je bio jedna od ključnih ličnosti američke vanjske politike tijekom nekoliko velikih međunarodnih kriza: Iranske revolucije kojom je svrgnut Šah, talačke krize u američkom veleposlanstvu u Teheranu, te sovjetske invazije na Afganistan.

Post has attachment
Ni dijamanti nisu što su bili. Iako i dalje sjaje neodoljivo, umjesto u Zemljinoj utrobi stvaraju se u laboratoriju. I pada im cijena.
Wait while more posts are being loaded