Profile cover photo
Profile photo
Siti Munira
299 followers
299 followers
About
Siti's posts

Post has attachment
Give Away Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih
Giveway January Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih. [Tekan Banner Di Atas Untuk Join] Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat da...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2016
Assalamualaikum... Bye 2015...Hello 2016. Tahun baru datang lagi. Masa makin lama makin pantas berlalu. Anak-anak pun makin membesar. Komitmen makin bertambah. Syukur alhamdulillah...

Post has attachment
Long Service Award - 15 years
Assalamualaikum... Walaupun cerita dah lama...tahun lepas punya kisah tapi saya nak kongsi juga. Pejam celik...pejam celik... Dah 15 tahun saya kerja dengan UIA. Lamakan? Ada yang tanya tak boring ke kerja lama-lama. Rezeki kerja di UIA...jumpa jodoh pun di...

Post has attachment
Wany's Kacang Sedap dan Kacang Licin
Assalamualaikum, Salam Jumaat. Salam #sehatisejiwa. Nak cerita pasal kacang nie. Sedap dan Licin namanya. Rasa sekali je hati dah terpikat. Memang sedap sangat. Sesape nak oder boleh hubungi saya 014-9980785. (Agen di UIA Gombak)

Post has attachment
Eid Mubarak 2015 / 1436H
Assalamualaikum, Salam Aidilfitri kepada sahabat-sahabat blog semua... Meriah tak raya tahun ini? Tahun nie raya di Melaka dan pertama kali beraya tanpa mak mertua. Sedih rasanya. Lain benar rasa bila beraya tanpa mak mertua. Hari pertama raya pun tak macam...

Post has attachment
Salam Ramadhan
Assalamualaikum, Sebelum Ramadhan menjenguk tiba, saya dengan sepenuh hati jiwa dan raga memohon ampun dan maaf atas segala kesalahan dan kesilapan sama ada disedari atau tidak disedari. Selamat berpuasa... Kosong-kosong ya! Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan! ^_^

Post has attachment
Jalan-jalan Cuti Sekolah
Assalamualaikum... Sihat semua?? Alhamdulillah. Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Oaky. Kita masuk bab jalan-jalan cuti sekolah. Hah! Ke mana agaknya kita ya. Mestilah ke kampung halaman. Balik Melaka katanya. Kali pertama bali...

Post has attachment
Selamat Pengantin Baru Annie!
Assalamualaikum, 29 Mei 2015, my bestfriend's wedding. Majlis persandingan telah berlangsung di Golden Chersonese Media Hall, Maju Junction Tower. Gembira sangat bila dapat hadiri majlis kawan baik sejak dari sekolah rendah. Walaupun dah lama tak jumpa teta...

Post has attachment
Kasih Sayang Ibu Mertua - Al-Fatihah
Assalamualaikum, 18 Mei 2015, hari Isnin. Cuaca agak redup, alhamdulillah cuaca baik. Hari nak bawa Mak balik rumah dari hospital. Keadaan Mak kritikal. Semua anak-anak, adik beradik, cucu-cucu mak dah bersedia untuk pulang ke kampung. Melawat Mak buat kali...

Post has attachment
Mak Mertua Masuk ICU
Assalamualaikum, Hari Jumaat yang lepas (8 Mei 2015) mak mertua saya mengalami sesak nafas. Sebelum tue mak mertua saya demam dan batuk sahaja selepas selamat pulang dari mengerjakan umrah. Doktor mengesahkan mak mertua saya menghidap H1N1. Saya mohon jasa ...
Wait while more posts are being loaded