Profile cover photo
Profile photo
LAURO HOSPITAL VETERINARI
90 followers
90 followers
About
Posts

Post has attachment
Us recordem que fins el 18 de març el nostre hospital està de campanya, oferint-vos una higiene dental amb analítica inclosa, per 169€. A més us obsequiarem amb un regal per la prevenció d'aquesta malaltia.

No dubteu en trucar per informar-vos o be per demanar hora al 93.846.31.66 o be també podeu escriure un correu electrònica a info@lauro.cat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Les diarrees en cadells poden ser relativament freqüents però simepre han de tractar-, ja quedin ser processos lleus i de fàcil solució o bé, processos molt greus. Poden venir provocades per infeccions (víriques o bacterianes), infeccions parasitàries (molt freqüents), canvis bruscos d'alimentació, o altres causes (cossos estranys, al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, etc.).

Si la diarrea dura més d'un o dos dies seguits, tenen una olor fètida o pudent, o diarrea amb sang, heu d'anar al veterinari ja que la seva salut pot empitjorar ràpidament.

El nostre Hopsital té un laboratori totalment equipat amb els últims aparells de processament i anàlisi de mostres proporcionant resultats en pocs minuts.

No dubteu a demanar hora si acabeu d'incorporar un cadell a la vostra familia. Us explicarem les pautes de vacunació i desparasitació. Si sou clients us podeu beneficiar d'un descompte en els tractaments antiparasitaris, alimentació i molt més.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jaume Fatjó, Director de la Càtedra Fundació Affinity Animals i Salut ens parla sobre el fracàs de la convivència amb els animals i que deriva en l'abandonament. Qui perd en aquesta ruptura i el paper que juguen els veterinaris i investigadors.

Vídeo: http://ow.ly/FbLF30itn4u

Que tingeu un bon cap de setmana!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Les noves tecnologies han suposat una revolució en el camp de la radiologia. Lauro Hospital Veterinari disposa d'un aparell digital per a realitzar radiografies que proporciona imatges de gran resolució. Així, podem augmentar la imatge sense perdre qualitat i observar petits detalls rellevants.

Fa uns dies vam realitzar aquesta radiografia a una pacient. Sabríeu dir que li ha passat?

a) Ha destapat la galleda de les escombraries i s'ha menjat els ossos que es van tirar de la barbacoa del diumenge.

b) No li passa res, però s'hauria aprimar ja que té sobrepès.

c) És una radiografia de diagnòstic de gestació.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Avui us deixem una història publicada al nostre blog on la nostra veterinària Laura Rodríguez ens parla de Lilith, una gata de carrer amb molta sort que va venir al nostre hospital fa un temps.

Llegir història: http://ow.ly/Hp2530is0NH

Us recordem que l'hospital veterinari Lauro atén urgències les 24 hores durant tot l'any. Ens trobareu al carrer Jaume Corbera número 3 de Granollers.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Avui és el dia internacional del gat! Encara que en realitat no hi ha una única data per retre homenatge a aquestes mascotes. Els gats compten amb tres dies marcats en el calendari on es converteixen en protagonistes únics: el 20 de febrer, el 8 d'agost i el 29 d'octubre. Descobreix el per què!

Link: http://ow.ly/5ZNO30iw1OG
Add a comment...

Post has attachment
Bon dilluns! Comencem la setmana amb algunes cirurgies com castracions, neteges dentals i sinfisiodesi (cirurgia correctora de displàsia de maluc).

Lauro Hospital Veterinari disposa d'un quiròfan totalment equipat per realitzar qualsevol tipus de cirurgia. A més, comptem amb cirurgians experimentats i les Auxiliars Tècniques Veterinàries es preocuparan perquè la teva mascota estigui en tot moment controlada i tingui una bona recuperació post quirúrgica.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Avui us deixem aquest post on parla dels motius pels quals no heu de deixar al vostre gos sense vigilància al carrer.

Us volem recordar que el nostre hospital atén urgències les 24 hores durant tot l'any. Ens trobareu al carrer Jaume Corbera número 3 de Granollers.

Esperem que passeu un bon cap de setmana!
Add a comment...

Post has attachment
Portar el gat al veterinari és una situació estressant, tant per al gat com per a vosaltres.

Les revisions i els controls són imprescindibles, per això us deixem aquests consells que us resultaran molt útils per no deixar "per a un altre moment" la visita al veterinari.

Enllaç: http://ow.ly/Ihzn30iqEvC
Photo
Add a comment...

Post has attachment
L'entropion és un problema molt freqüent en la clínica de petits animals. La vora de la parpella s'enrotlla cap al globus ocular; les pestanyes freguen la còrnia provocant molèsties i irritació, fins i tot úlceres corneals.

Les races més predisposades són el Shar Pei, Chowchow, Bulldog Anglès, Cocker, Golden Retriever o Pagès, entre d'altres.

El tractament de l´entropion depèn de la gravetat. Normalment, en cadells es posen uns punts de sutura provisionals per tal d'estirar una mica la pell i evitar el frec de les pestanyes. Si no es corregeix, s'opta per una petita cirurgia per corregir-ho.

El nostre hospital veterinari compta amb especialistes en oftalmologia. No dubtis a demanar hora amb nosaltres per a qualsevol porblema oftalmològic. Pots reservar la teva cita trucant al 93.846.31.66.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded