Profile cover photo
Profile photo
Kyla Pearlisha
156 followers
156 followers
About
Kyla's posts

Post has attachment
Cuaca Tak Menentu
Salam semua. Cuaca sekarang agak tak menentu, sekejap hujan ribut petir,sekajap kang panas kemain bahang lagi.Huhuhu mesti ramai blogger yang tak sihat kan.?? Termasuk lah aku ni ah. Demam pening selsema segala bagai.Siap dengan pakej semput lagi.Sempat lah...

Post has attachment
Kembali Lagi
Salam. Hai semua. Agak lama gaklah aku stop ber-blogging. Hahahah lupe password lagik. Tapi kali ni kembur semua laci cari balik nota yang ade email and password aku. Heheheh laptop da format hilang segalanya. Rindu nak ber BW. Inshallah lepas ni aku akan s...

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
bila da beranak pinak ni.Nak ajak mmb lepak2 gossiping pon payah ahahah. klu la free blh dpt 50% kot,rugi rugi

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
bagus ni.Dpt ringankan beban fmly.Tp untuk anak selangor je la

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
baguslah event mcm ni.Klu lah kita bujang cnfrm join nye hehehe

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
kita pon dok rumah je la.heheh

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
kemenangan yg berbaloi untk zero :)

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
selamat bersegmen and gudluck

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
Skng tak payah nak keluar beli.download je.Senang

Post has attachment
Kyla Pearlisha commented on a post on Blogger.
ok ni bagus. jgn lupe share tmpat makan sedap di selangor weeeeeee
Wait while more posts are being loaded