Profile cover photo
Profile photo
Ainim Suju
4,825 followers -
I am a blogger
I am a blogger

4,825 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
CUTI BLOGGING
Assalamualaikum... Selamat malam semua. Macam tenggelam timbulkan aku sekarang ni kan? Hmm... Just nak inform korang yang aku akan cuti blogging untuk beberapa ketika kerana beberapa perkara yang tidak dapat nak dielakkan. Nak explain lebih-lebih pun payah ...

Post has attachment
Ada sesiapa yang tahu nak recover balik password yg dh terlupa

Post has attachment
Tolonglah Saya....Please
Assalamualaikum... Hmm....daripada tadi dok memikirkan pasal emel Yahoo yang tak boleh nak access ni. Masalahnya terlupa password tapi soalan yang dia tanya tu langsung tak pernah jawab masa buat akaun Yahoo dulu.  Macam mana ni? Ada sesiapa yang tahu...bol...

Post has attachment

Post has attachment
Rasa-Rasa Naik Ke Turun?
Assalamualaikum... Entry kali ini adalah lanjutan daripada entri INI . Kalau korang dah baca entri yang aku update last week, mesti tau apa maksud tajuk kat atas tu.  Baikkkk...aku tak nak korang pening kepala..nanti korang cakap aku nak main teka teki. Seb...

Post has attachment

Post has attachment
Bersiaran Kembali
Assalamualaikum.... Selamat pagi semua. Alhamdulillah, bersiaran kembali didunia blog ini. Fuhhh...last week memang betul-betul hectic untuk aku. Banyak betul urusan nak diselesaikan dan dengan masalah modem UniFi yang tetibe rosak. Dalam hari Khamis baru m...

Post has attachment

Post has attachment
#JOMNAIKMRT | Fasa Kedua Muzium Negara - Kajang
Assalamualaikum... Haa...dah tiba pun hari Isnin, 17.07.2017 yang dinantikan oleh sebilangan besar rakyat Malaysia terutama yang duduk atau bekerja di area Sg Buloh hinggan ke Kajang tu. Ala..mesti korang dah tau apa iolls nak cakapkan. Bijak! Bijak!....MRT...
Wait while more posts are being loaded