Profile cover photo
Profile photo
Ainim Suju
4,788 followers -
I am a blogger
I am a blogger

4,788 followers
About
Ainim's posts

Post has attachment

Post has attachment
Terjebak Dengan Smiggle
Assalamualaikum... Korang biasa dengar nama kedai Smiggle ?   Aku pernah dengar nama kedai ni daripada kawan aku, Sofia. Masa dia tunjuk gambar barang-barang kat Smiggle ni, memang aku pun tergoda tapi disebabkan harga ya ampun mahal, so...takde la rasa nak...

Post has attachment

Post has attachment
Projek Sushi & Kimbap....Sushi Ke Kimbap?
Assalamualaikum... Selamat pagi semua. Nak cerita kisah minggu lepas, waktu rehat panjang hari Jumaat. Unit aku sebenarnya ada orang baru masuk iaitu CC Mawar. CC Mawar ni rupanya sama dengan aku, minat Korea. Makanya, ada la juga aku geng nak bercerita dar...

Post has attachment
SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah
Assalamualaikum.... Pepagi lagi dah join segmen anjuran teman-teman blogger sekalian. Hmm..bukan sekadar nak penuhkan entri. Maklumlah, dah lama tak blogging, ni nak aktif balik ni, sesuai sangatlah rasanya spend masa sikit join segmen kawan2. Gitu... Well,...

Post has attachment
lakastah join segmen belog urang brunei
Assalamualaikum... Jom support Fae punya segmen ni.. So far, blog aku ni jarang terima komen-komen yang buruk...kalau ada pun komen-komen spam. Aku senang je, delete terus komen-komen tu. Lagipun buat semak je...Oh ye...ada satu komen berkenaan dengan entri...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Because It


Post has attachment
Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
Assalamualaikum.... Lamanya tak join Giveaway...hari ni terasa nak join juga. Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Ma...
Wait while more posts are being loaded