Profile cover photo
Profile photo
Anis Najwa
640 followers
640 followers
About
Anis's posts

Post has attachment
PENGALAMAN BERSALIN ANAK PERTAMA
Alhamdulillah.Tak sangka dah jadi mak² dah aku. Lepas  beranak macam² soalan orang tanya.  Sakit tak beranak? Normal ke czer? Baby berapa kg? Baby girl ke boy? Pergh bertalu² kau ! Tapi tak pa aku faham.  Kronologi ! ♡ Bajet² je siap kronologi bagai. Tapi a...

Post has attachment
IBU MENGANDUNG SAHAJA YANG TAHU
Assalamualaikum . Mengandung merupakan satu anugerah yang sangat ternilai . Tidak semua orang yang dapat merasaai detik2 indah dah duka semasa mengandung. Walaupon ada dukanya tetapi percayalah ia sangat membahagiakan ♡ Yayy mak buyong nak pergi checkup. Da...

Post has attachment
THROWBACK HONEYMOON DI CAMERON HIGHLAND
Assalamualaikum Dunia ! Bangunlah semua. Mood happy bila nak cerita pasal honeymoon. Terkenang2 masa lalu , berjalan berdua bersama yang tercinta. Wahhh rindunya nak honeymoon lagi. Al-kisah dalam pukul 2 petang macam tu dekat office, husband whatapp aku ba...

Post has attachment
Anis Najwa commented on a post on Blogger.
Wahhh dkt je la Anisah Rahim ;)
Aminn 

Post has attachment
Anis Najwa commented on a post on Blogger.
+anisah rahim : ingat jugk dkt anis ye.. mmg lma gila x update.. hihihi... sekarang bru gigih updte blik ni.. t anis blogwaljinh nisa blik :)

Post has attachment
BUKA BUKU MERAH DI HOSPITAL KERAJAAN
Assalamualaikum. Aku nak share sikit pengalaman aku bukak buku merah (buku ibu mengandung) dekat Hospital Kerajaan. Memandangkan aku dan suami bekerja di Putrajaya, aku pilih Klinik Kesihatan Putrajaya P9. Jadi apa2 nanti senang aku nak pergi checkup. Tapi ...

Post has attachment
JANGAN DEKAT DENGAN ORANG NI !
Assalamualaikum semua.. Bepp bepp mak jemah tumpang lalu :) Hari ni nak bagi amaran sikit tolonglahhh jangan try, jangan dekat dan jangan coba2 dengan orang yang macam ni .. Bukan marah ke apa cuma nak sampaikan apa yang terbuku dalam hati ni. Tapi terpulan...

Post has attachment
PLASTIK BOCOR
* PLASTIK BOCOR * Assalamualaikum. Apa itu plastik bocor? Aku yakin kebanyakan dah tau mengenai palstik bocor ni sebab bila aku search plastik bocor,  rupanya ramai dah yang buat entry ni. Aku lah yang lambat.. ngee tapi tak apa aku tetap nak share jugak. M...

Post has attachment
SEINCI DEMI SEINCI
I grew up , see people around and make me feel that SEXY IS BEUTIFUL ! SEXY IS AWESOME ! ONCE UPON A TIME ... Pakai tudung tapi sengaja pendekkan supaya nampak dada, baju biar ketat baru nampak bentuk badan, tak cukup dengan ketat ..  aku pastikan singkat b...

Post has attachment
3D DAN 4D DI PUCHONG
Assalamualaikum ibu-ibu mengandung. Entri kali ini khas aku buat untuk ibu yang tengah excited mencari klinik yang sempoi untuk buat 3d ataupon 4d. Semestinya kita nak cari klinik yang murah tetapi puas hati dengan layanan sonographer. Alhamdulillah sekaran...
Wait while more posts are being loaded