Profile

Cover photo
Anja Lysholm
Works at Uforklarbar
Attended The Monroe Institute
Lives in København
1,199 followers|188,629 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Jeg har lige hørt i radioen at der er nogle nye emojis på vej som skal vise at også kvinder kan være politibetjente osv. Men … hvem er det egentlig der giver tegninger – tegninger! – køn? Er det tegneren, eller er det i virkeligheden seeren? Er det tegneren eller seeren der forbinder langt hår og …
1
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Robert Monroe gjorde begrebet “ud af kroppen-oplevelser” kendt, men talte senere i sit liv om at begrebet måske var misvisende. I stedet kunne man tale om et “faseskift”. (Se ham fortælle om faseskift på video længere nede.) Mens du læser dette, er du “i fase”. Hele din bevidsthed er til stede her i denne aktivitet. Du kan …
1
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
For nogle kan det være en hjælp at blive guidet i meditation. Mange føler at de har svært ved at meditere eller har ligefrem opgivet og siger "jeg kan ikke meditere", men der er en ting du skal forstå om meditation:

"At meditere" er ikke den fuldkomne tilstand af tanketomhed og indre fred. Det er måske målet med meditation, men hvis du sætter dig ned og trækker vejret og øver dig i at lade tankerne glide forbi i stedet for at hæfte dig ved dem, så mediterer du!

At meditere er altså ikke målet, men midlet. Og dermed kan du ikke fejle eller sige at du ikke kan finde ud af det. Det kan godt være du ikke er øvet som en zenmunk fra første dag, men "mediterer" gør du altså. :-)
 ·  Translate
Hvis du har brug for hjælp til at meditere eller vil meditere med et bestemt formål, kan guidet meditation være løsningen for dig. Få overblik her.
1
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
For nylig delte jeg hvordan jeg følte at jeg befandt mig på et nulpunkt. En måneds tid senere fik (eller tog!) jeg min kraft tilbage, og jeg har lyst til at dele den proces med dig. Jeg fik nemlig rigtig mange “jeg har det på præcis samme måde”-tilbagemeldinger, så måske andre kan bruge det jeg har …
1
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Tænk, det er 10 år siden!

For 10 år siden sad jeg med en færdig oversættelse af Bruce Moens Rejser ind i det Ukendte i hånden. Min medoversætter og jeg kunne ikke få nogen til at udgive det, men så fik vi lov selv. Så jeg startede et lille forlag som jeg kaldte Uforklarbar.

Det er lige præcis 10 år siden i dag, og det skal naturligvis fejres! Ti procents rabat var alt for fesent, så du får alt til HALV PRIS indtil midnat. Hop ind på http://uforklarbar.dk og brug rabatkoden 'jubilæum'.
 ·  Translate
5
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Jeg tror ikke på at aktiv dødshjælp "ikke er indført endnu fordi døden er et tabu". Jeg tror så mange ønsker at det bliver lovligt, netop fordi den er det.
 ·  Translate
Jeg har før skrevet om hvordan jeg engang var ubetinget for aktiv dødshjælp (eller assisteret selvmord), og hvorfor jeg nu ikke længere er det. Det indlæg kan du læse her: Aktiv livshjælp må gå forud for aktiv dødshjælp. Debatten er oppe igen nu, og i går så jeg en skrive at “hvis døden ikke var …
1
Thomas Rosenstand's profile photo
 
Det r jo ikke at undgå hverken døden eller en afslutning. Det handler udelukkende om at undgå ubærlig smerte. 
 ·  Translate
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Hold op. Bare hold op.
 ·  Translate
Jeg har før skrevet om det at få skumle opkald fordi (gætter jeg på) jeg skriver om emner som åbne forhold og nøgenhed. De opkald er heldigvis holdt op. Eller også opdager jeg dem ikke længere, fordi jeg kun besvarer opkald fra folk jeg kender eller kan se hvem er. Hurra for smartphone-apps. Hvad der …
2
Mikela Rasted (Boleteusedulis)'s profile photo
 
Mit plus er for din gode måde at formulere dig, ikke et + til mænd der skriver skumle beskeder
 ·  Translate
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Godmorgen, Google+ 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Book den flerårige polygame Naomi Hagelberg til undervisning i de forskellige typer af åbne parforhold og deres udfordringer og glæder.
1
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
 
Min hjemmeside har nu fået en samlet oversigt over hvad jeg har af arrangementer i kalenderen. Husk at jeg også gerne holder noget hos dig. :-)
 ·  Translate
View original post
2
Add a comment...

Anja Lysholm

Shared publicly  - 
 
Ja, kom! :-D
 
Kom og spis #aftensmad med #forfatteren +Anja Lysholm, der har skrevet #bogen "Hvem er du #utro?".

Citat: "En personlig beretning uden omsvøb, uden dårlig #samvittighed og uden #fortrydelser. Den er et #ærlighedsmanifest fra en kvinde der har smidt #skyld og #skam ad helvede til og valgt #kærligheden frem for #facadetroskab og #monogamihykleri - i erkendelse af at netop det at være sig selv #tro er den ultmative #troskab."

Forløb: 10 deltagere ankommer senest kl. 18:00 og sætter deres medbragte ret og drikkevarer på spisebordet. Når alle har fået noget på deres tallerkener, holder Anja et kort #oplæg og derefter besvares der #spørgsmål fra deltagerne. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål anonymt, så send det til poly@naomihagelberg.dk og Naomi vil læse det højt. #PolySnak 1,5 slutter kl. 20, og det vil være muligt at blive frem til kl. 22 og snakke videre.

Pris: 100 kr. (inkl. moms), der indbetales via #mobilepay på 60604242. Medbring noget spiseligt og drikbart, der deles med de andre. Pengene refunderes ikke, hvis man ikke deltager alligevel.

Tilmelding: Man tilmelder sig ved at betale de 100 kr. via mobilepay. Skriv PS 1,5 i notefeltet. Tildeling af de 10 pladser går efter først til mølle princippet. Tilmelding er først gældende, når de 100 kr. er indbetalt.
 ·  Translate
View original post
1
choudhary sumit maratha's profile photo
 
Nice
Add a comment...
Anja's Collections
Story
Tagline
Speaker, TMI Outreach Facilitator, forfatter, utroskabsekspert, oversætter og workshoparrangør
Introduction

Jeg har mit eget forlag, Forlaget Uforklarbar, der foreløbig har udgivet Bruce Moens første og anden bog, Rejser ind i det Ukendte og En Rejse Hinsides al Tvivl, og arrangerer hans workshops i Danmark. Og så er jeg selv forfatter til bogen ”Hvem er du utro? - en anderledes bog om kærlighed og utroskab”. Desuden skriver, indtaler og sælger jeg guidede meditationer.

Jeg er uddannet Outreach Trainer ved The Monroe Institute i Virginia og holder Hemi-Sync-workshops.

Min sparsomme fritid går med musik (jeg spiller tværfløjte i Københavns Postorkester og i en nøgen-fløjte-guitar-duo (jo, det ER sandt), skrivning, internet, løbeture og de dejlige mennesker jeg er heldig at have i mit voksende netværk.

Jeg elsker flødeskumskager, er mere praktisk end moderigtig, lytter mere end jeg taler, ser næsten aldrig tv, holder meget af adventure-spil (men har aldrig tid til dem), er vild med gadgets, er hellere naiv end kynisk, og er for det meste meget, meget glad og positiv.

Jeg er vist i øvrigt Danmarks eneste flødebolleanmelder.

Bragging rights
Jeg er skidesød, har et stort hjerte, er meget rummelig, skriver godt, har en god stemme, og jeg elsker at dem jeg elsker, elsker og er elsket af andre end mig.
Education
 • The Monroe Institute
  Outreach Facilitator, 2012 - 2013
 • Præstegårdsskolen, Stenløse
  Folkeskolen, 1977 - 1987
 • Københavns Universitet
  Audiologopædi, 1994 - 1998
 • HF/VUC, Stenløse, Frederikssund og Ballerup
  HF, 1992 - 1994
 • Handelsskolen i Ballerup
  EFG Handel og Kontor, 1987 - 1988
Basic Information
Gender
Female
Work
Occupation
TMI Outreach Facilitator, forfatter, speaker
Employment
 • Uforklarbar
  TMI Outreach Trainer, oversætter, forlægger, forfatter, speaker, 2005 - present
 • Regnskabsskolen
  Bogføring/Sociale medier, 2011
 • Amino
  Freelancer, 2008 - 2012
 • Coop
  It-sikkerhedsadministrator, 2009 - 2011
 • Amino
  Administrativ medarbejder, 2007 - 2008
 • Gentofte Kommune
  It-supporter, 2005 - 2007
 • Coop
  It-driftstekniker, 1998 - 2005
 • Fona
  Butikselev/-assistent, 1988 - 1992
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
København
Previously
Stenløse - Stenløse - Roskilde - Orø, Holbæk - Snekkersten
Anja Lysholm's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Meditation skal ikke være anstrengende - og det skal livet heller ikke |...
efterlivet.dk

Peter Russell er gæsteunderviser på Monroe-instituttet. Hvis du har været til en af mine gratis meditationsaftener, har du måske hørt den gu

Derfor skal du kende begrebet "faseskift" | Efterlivet.dk
efterlivet.dk

Robert Monroe gjorde begrebet “ud af kroppen-oplevelser” kendt, men talte senere i sit liv om at begrebet måske var misvisende. I stedet kun

Who Needs Commitment When You Have Reality?
omtimes.com

Sometimes people who read my questioning of our collective relationship myths ask me: "But Tim, what about 'commitment'?

Udfordringen i at guruen er dig selv | Efterlivet.dk
efterlivet.dk

Forleden lå jeg i fosterstilling og hulkede i nogle timer. Jeg skal spare dig for årsagen (og bekymringen – jeg er glad nu). Mens jeg lå der

ATP samlet betaling - bestanddele og pris 2015 - Anette Sand
anettesand.dk

I forbindelse med en opgave for en kunde har det været nødvendigt at finde ud af, præcis hvor meget der vil blive opkrævet i “Samlet betalin

Undskyld! | Efterlivet.dk
efterlivet.dk

Jeg har simpelthen været for forsigtig! Når folk har spurgt mig hvad Hemi-Sync er, har jeg fortalt dem at det er et lydsystem der kan hjælpe

Hold op med at fortælle mig at min seksualitet ikke fungerer
polyamori.dk

Jeg er polyamorøs, og jeg har engang udgivet en bog om hvordan min egen utroskab i et (på overfladen) monogamt forhold var med til at føre m

Minipizzaer
nemsinglemad.dk

Man kan ret let lave sine egne små pizzaer uden at skulle fedte med at lave dej (og de færdige ruller pizzadej man kan købe, kan jo være en

Find lejeboliger og ledige lejligheder i hele Danmark
boligsurf.dk

Søg efter alle former for lejeboliger. Ledige lejeboliger i København, Aarhus, Odense og Aalborg

Jo, det burde være sådan her
kommakommunikation.blogspot.com

Jeg er i gang med at gennemse mit arkiv. Mange kladder og næsten færdige indlæg bygger på en forældet aktualitet (eller forældet motivation)

Af Ulla Conrad
1digtomdagen.blogspot.com

To sommerfugle danser søen ubevægelig - tiden står stille Fra digtsamlingen "De grønne skyggers land" Forlaget Ravnerock 2012 www.ullaconrad

Skat: Fradrag for kuffert - Anette Sand
anettesand.dk

Jeg har haft en diskussion med en selvstændig erhvervsdrivende her hen over de seneste par dage. Han er bagud med sit regnskab, vi skal have

Lyder det her for nemt til at være sandt?
us1.campaign-archive.com

Det er ikke særlig svært at få kontakt til afdøde. Bruce Moens nemme metode får du her: 1. Du sidder på en stol og slapper godt af ved hjælp

Sandheden om mine tænder
ugh.uhdanmark.dk

"... senere i livet fandt jeg ofte selvdestruktive veje, jeg kunne gå ad. De var tryggere end konformitetens veje, der havde tygget mig i st

Ledige stillinger ingen vil tage? Hvor?
ugh.uhdanmark.dk

I fjernsyn og aviser kan man konstant læse, at arbejdsløse ikke vil tage de jobs der er. "Asger og de langtidsledige", "Dovne Robert" og "Ca

Lær at sige nej – De 8 trin | NLP-blog
nlp-blog.dk

Har du svært ved at sige nej til andre? Så læs her, hvordan du med 8 simple tips kan lære at sige nej og få mere tid til dig selv med god sa

Trylle-lommeregneren
ugh.uhdanmark.dk

Youtube-kanalen Sarahkastisk har lavet en lille demonstrativ video, som fortæller lidt om, hvad man som hårdtsvedende skattefornægter må ige

Dobbeltmoral – et menneskeligt grundvilkår | Mettes blog
glargaard.dk

Det er provokerende, men ikke til at undgå. Ligegyldigt hvad vi gør, så har vores eksistens konsekvenser. Vi efterlader skrald. Vi rydder na

Julekalenderkonkurrence
kommakommunikation.blogspot.com

Kære trofaste læsere. Det er hårdt arbejde at lave 24 indlæg på 24 dage, så der bliver ikke tid til en sådan julekalenderkraftpræstation fra

Lad det gro
kommakommunikation.blogspot.com

Oh-no-mo-vember!!! Nej, det blev egentlig ikke så slemt som jeg havde forestillet mig. I hvert fald ikke som sidste og forrige år hvor jeg f

Superlækre salater og sandwich og glad og god betjening.
Public - a year ago
reviewed a year ago
1 review
Map
Map
Map