Profile cover photo
Profile photo
Habitat Design
Magazin de Mobila Cluj
Magazin de Mobila Cluj
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Măsuță de cafea/dining modernă SCALA 2 în 1, ajustabilă și pliabilă, cu dimensiuni 75x59, respectiv 150x76, disponibila în nuanțe de alb si sonoma, din MDF, acum la reducere, la Habitat Design.
Simplă dar versatilă, masa extensibilă Scala se integrează perfect în livingul dumneavoastra, oferindu-i o nota de elegantă.
Interiorul casei va fi admirat de cei care îndrăgesc liniile bine definite, simplitatea formelor, dar și funcționalitatea acestora.
Pentru mai multe modele, ne puteți vizita online pe www.habitat-design.ro sau vă așteptăm în showroom-ul din Floresti, strada Avram Iancu 486E, Cluj.
Photo
Photo
02.05.2018
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Suntem în continuare online, acum cu o nouă imagine. Am creat un nou site mai atractiv si mai prietenos, care dorim să vă ofere experiențe de navigare cât mai plăcute. Vizitati-ne online pe www.habitat-design.ro!
Add a comment...

Post has attachment
Canapelele și colțarele de la Habitat Design se remarcă printr-un design inteligent și sunt destinate pentru orice tip de spații, aducând un plus de eleganță și confort. Alege, amenajează, simte-te confortabil https://goo.gl/ym41HV
Canapele Cluj
Canapele Cluj
habitat-design.eu
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded