Profile cover photo
Profile photo
Mansor Chemat
6 followers -
Shit that happened!!!
Shit that happened!!!

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Jumpa Matlamat - Part 1
1 Pagi tu
aku duduk macam biasa..          Lepas bangun tidur mestilah duduk
sekejap termenung, kadang-kadang mengeliat macam bayi.Kemudian aku tengok Nik,
dia masih tidur lagi dengan posisi tidur dimana tangan diatas dahi dan tangan
satu lagi merayap ke du...

Post has attachment

Post has attachment
makwe ramah 2014 januari
Ni nak mula macamana ni? Aku baru je syok kt sorg lagi pompuan ni Boring betul Budak OT UiTM praktikal kat permai Sehari je jumpa Esoknya ingatkan bole la dpt jumpa lagi Alhamdulillah... Jodoh aku bukan dlm minggu ni... Tapi aku nak sangat dia ada minggu de...

Post has attachment
Klinik Larkin dengan Jururawat Safiah
masa aku kena masuk bilik 3 iaitu bilik perawatan dan kecemasan aku tak cemas langsung.Aku masuk sebab saja nak berlagak kerana sem2 aku dah pernah masuk wad Kecemasan Hospital Pontian yang lebih 30 kes sehari, yang aku dah tengok antaranya eksiden,pengsan ...

Post has attachment
Klinik Larkin dengan Doktor
kerja aku harini duduk dalam bilik Doktor mintak tunjuk ajar, masa tu MA U32 En Khalid suruh aku dan kawan2 lain pilih nak doktor mana seliakan kami.Aku rasa sungguh yakin ada 3 orang Doktor time tu yang terdiri dari cina,melayu dan punjabi semuanya aku lih...

Post has attachment
Saya
Saya sedang cuba menggunakan perkataan "saya" dalam berkomunikasi dengan komuniti, lagi-lagi makwe... Saya paling tak suka bila baru nak kenal makwe kat FaceBook dah dah tu jugak saya kena bahasakan diri saya dengan perkataan "saya" nampak hipokrit betul. M...

Post has attachment
Mansor Chemat commented on a post on Blogger.
bagus idea saudara..blog pun ringkas x byk bling2 hehe...http://bangbell.blogspot.com/
Wait while more posts are being loaded