Profile cover photo
Profile photo
CikFiFi Yohannes
About
Posts

Post has attachment
i wanna write again ...
dah lama tinggalkan dunia blogging ni sebab lupa emel dan Alhamdulillah berjaya balik dapatkan blog ni.such a blessed. Hehe welcome back to dearself. nanti bolehlah aku merapu lagi kat sini.hahaha goodnight and byeeee 😀

Post has attachment
Assalamualaikum ....
Assalamualaikum wbt , actually dah lama gua tak post,well busy sangat-sangat sekarang.kalau dulu boleh goyang kaki kat rumah,sekarang dah beza.hadap buku je setiap hari. HAHA . 3 November 2014 , pukul 10 pagi cek result UiTM ... and , Alhamdulillah sebab da...

Post has attachment
pernah tak bermimpi ?
Assalamualaikum  . apa punya tajuk la kan ? haha . aku pun gelak sorang-sorang bila baca tajuk entri aku ni . mengarut betul... tapi , yang aku pelik .. kenapa aku selalu je mimpi pasal seseorang yang aku tak kenal , tak tahu nama , tak boleh bayang muka ma...

Post has attachment
kehilangan
Assalamualaikum . :) tahun 2014 ? aku belajar erti kehilangan . kehilangan orang-orang yang aku sayang . orang yang selalu ada untuk kau , support aku , angkat aku bila aku jatuh .. satu satu tinggalkan aku . aku ? memang sedih , bila kita dibuang macam sam...

Post has attachment
ketenangan
Assalamualaikum . aku tak pernah rasa setenang ini . tenang yang begitu mendamaikan . aku lupa dengan segala masalah yang aku hadapi . Ya . ketenangan yang sudah lama aku cari . Alhamdulillah . walaupun aku sedang meniti sebuah perjalanan yang begitu sukar ...

Post has attachment
aku tak kuat .
Assalamualaikum . :'D eventho baru hari isnin aku rasa penat sangat minggu ni . sebab hati dah cukup hancur macam debu dah kot . manusia ? aku dah tak harap apa-apa dah dekat manusia . aku hidup dengan dunia aku sendiri . aku nak buat apa , aku dah tak pedu...

Post has attachment

Post has attachment
kau yang perasan .
Assalamualaikum . ehh dah 18 eh ? esok 19 ... tarikh yang paling-paling ditunggu keluarga aku . :) sahabat yang aku cerita hari tu beria - ia nak bagi aku novel sebagai birthday gift aku . aku pula beria -ia tolak sebab tak nak ada pape dengan dia . serious...

Post has attachment
aku ...
Aku.. ibaratkan diriku seperti belon . belon , bila pegang dia tak terbang ke mana-mana  tapi .. bila dah terlepas dia akan terbang jauh . kita mungkin takkan jumpa belon tu lagi . sebab , bila dah berada jauh , mugkin belon tu akan pecah . sama macam diri ...

Post has attachment
aduhai manusia.
Assalamualaikum dunia . ;) cehh tajuk bajet gempak betul . haha . aku ada kawan . nama dia Muhammad Asrul Bhari . yeahh , tak tipu la dia memang sahabat yang gila baik.good listener .apa-apa aku buat dia selalu support . :) 2 hari lepas , dia cakap dia nak ...
Wait while more posts are being loaded