Profile cover photo
Profile photo
nadirah idris
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
memulakan perniagaan diapers
Assalamualaikum.. Aku mula menceburi bidang nie 2 bulan yang lepas.Seronok dapat berniaga dan Alhamdulillah rezeki memihak kepadaku. Banyak betol tempahan sampai rasa macam nak berhenti kerja lak(poyo) Aku berniaga sebab minat.aku suka entertain orang,suka ...

Post has attachment
im back for good!insyaAllah
Assalamualaikum.. Im married..dah setahun baru nak upload. The true is my dad passed away 2 week before our big day. I never imagine i can do all of this without my beloved dad. He passed away on 5th febuary 2014. Masa tu,macam org hilang pedoman. But im st...

Post has attachment
Step to be Bride: HIV Test di Melaka
Assalamualaikum, Sekarang nak kahwin banyak procedure nak kena ikut. Memang makan masa. Mohd Idris selalu cakap..leceh la, banyak kerja nie. And as usually, sy akan balas,Mohd Idris nak kahwin x? terus senyap. memang da procedure macam tu and we have no cho...

Post has attachment
Review Product: Collagen Plus Vit E
Assalamualaikum, Bila nak kawin nie, macam terasa nak jaga kecantikkan. Nak mula berdiet, nak mula jaga kulit.Kalau  boley tiap hari nak mandi susu, tapi apakan daya,,bila dah jadi wanita bekerjaya masa menjadi masalah utama. Nk dijadikan cerita, satu petan...

Post has attachment
Easel For wedding
Assalamualaikum, Hari nie nak kongsi benda yang DIY utuk wedding yang tak lama lagi.INSYAALLAH. EASEL. ea.memang nak sangat majlis nanti ada welcome board / easel. Mula-mula survey tapi kat bumi hang jebat macam kurang je perkhidmatan tu. So decide untuk bu...

Post has attachment

Post has attachment
diy towel cupcake

Post has attachment
marry me

Post has attachment
tudung hoodie

Post has attachment
syria hebat
Wait while more posts are being loaded