Profile cover photo
Profile photo
Nur Irdina
747 followers -
Seorang Yang Gedik
Seorang Yang Gedik

747 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
Tears of hypocrisy
بسم الله الرحمن الرحيم The rain falls because it can no longer handle its weight Just like Tears, they fall because they can no longer handle the pain. Tears now my bestfriend. Too many fake people around. Too much dramas. Too much hypocrite. Pretend like t...

Post has attachment
Result ?
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum . K esok ambik result wahh syoknyewwwwww T_T Dah lama aku sedia gila nak ambek cuma ya lah kan, depa set tarikh lambat sangat WAHAHA kuanghajo je bunyi --' Lagi awal aku tau, lagi rileks aku duduk dalam rumah ni tanpa ...

Post has attachment
**
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum . YEAYYYYY curi masa jap nak bukak , Ohemji gila lama tak bukak tak update tak blogwalking tak join any GA or contest blablabla . Paling penting memang dah lama tak edit blog godek-godek segala kod bagai . Sadis menusu...

Post has attachment
Rindu + Lupa
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum T__T Aku tau dah aku cakap sensorang . Orang dah tak ingat aku dahhh ya aku tau tuuu >_< Tapi I tak kesah mak joyah, I tetap nak hapdate . Entah whyy aku tergerah hati nak aktif blog balik . Lol SERIUS SANGAT TAKTAU KE...

Post has attachment
Selamat Sampai Kedah :D
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum ! Akhirnya aku dah boleh taip guna laptop . Walaupun guna Internet Explorer je haaa.. Serius rase pelik nak menaip balik . Jari macam dah keras je kauu . Selama ni menaip guna "tach sekerin" je kann (hek eleh belagak) ...

Post has attachment
Ini Dashyat !
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum... Taknak cakap banyak, aku hanya nak tunjuk gambar ahli kelas aku dengan guru kelas aku je. Walaupun belum habis sekolah lagi, tapi kawan aku kat facebook dah tag aku kat gambar ni, terus je aku save. Jeng jeng jengg ...

Post has attachment
Blog akak comelll! Cadangan dina, nanti kalau kat bahagian entri2 tu dah banyak, akak letak scrollbar ye..  Papepon blog ni simple tapi sangat sedap mata memandang. Sesetengah orang simple sangat dan sangat tak sedap mata memandang. Kehkehh :D

Post has attachment
Dina dah tengok dah. Memang best. Seram tapi sekejap2 je. Papepon time last cerita tu yang kene rasuk tu memang paling seram...!

Post has attachment
Maksudnya walaupun kita sekarang tengah rasa susah yang amat. Rasa dah taknak hidup lagi. Tapi kita kene teruskan hidup dan maju kedepan untuk dapat kebahagiaan. Usaha untuk mengecapi kebahagiaan hidup :)

Post has attachment
Keep Calm & Pedulikan Mereka :D
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum :D Hari Kokurikulum MMAS 2013 dah habis. Pagi tadi dah dirasmikan oleh Yang Arif Ketua Hakim Syari...
Wait while more posts are being loaded