Profile cover photo
Profile photo
Siti Nordiana Abd Manan
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Ahli Keluarga Baru!!...
Assallammualaikum sumerr... Nak perkenalkan kat korang ahli keluarga baru kami...Muhammad Mirza b. Mohd Nizam...Usia dah 6 bulan..kejap jer kannnn...meh akak blanja pic dia... 3 bulan Rasa cam nak gigit je mulut tuuuuu Ibu doakan moga Mirza jadi anak yang s...
Ahli Keluarga Baru!!...
Ahli Keluarga Baru!!...
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sambal Hitam: Jommm..pekena B’der punya sambal hitam!!
Salam
semuaaa!!...nak tanya ngan korang, saper kat sini suka makan sambal hitam?!!...sila angkat
ketiakk..hahaha.. Hari
ni, aku nak war-warkan yang aku ada jual sambal hitam Pahang..So, kepada
sesiapa yang nak mencuba, meh la roger-roger akak yer… In
Shaa A...
Add a comment...

Post has attachment
Apa yang kita BACA..mungkin tak sama dengan apa yang penulis TULIS...
Wahhhh gitew...hari ni aku ada terbaca satu post dari seseorang (aku dah lupa nama dia) dalam FB. Post dia mengenai statement-statement yang kadang-kadang boleh buat kita ni mudah tersalah tafsir dengan apa yang ditulis didalam FB.  Aku setuju sangat sebab ...
Add a comment...

Post has attachment
Mengandung lagiiiii!!
Sebelum ni aku ada cerita pasal aku mengandung kali ke-6 tetapi takder rezeki dan aku gugur pada bulan 12, 2014.  Sedih tu usah citerla kann......Tapi, nak dijadikan cerita tak lama lepas tue, aku rasa lain macam dengan diri aku...rasa letih yang amat...cep...
Mengandung lagiiiii!!
Mengandung lagiiiii!!
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assallammualaikum sumer.... Dah lama tak bersiaran kat blog suam2 kuku aku ni haa...banyak tul citer yang aku  nak share tapi tak dapat nak share ngan korang...pengalaman aku mengandung kali ke-7 selepas gugur yang lepas (huhuhu..7 beb!!)..tukar tempat bert...
Dee Ana
Dee Ana
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Duhai Anak
Assalamualaikum.. Sebagai
ibu dan ayah, belum pernah ada yang meminta atau mendoakan yang bukan-bukan
untuk anak kita.   Kalau boleh, keluar
jer dari perut trus nak lihat dia jadi doktor, engineer, angkasawan, bangsawan,
sukarelawan..eh..eh..melalut plak da...
Duhai Anak
Duhai Anak
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mengandung dan keguguran (Entry Tertunggak)
1
November 2014, aku disahkan mengandung dan masa tu usia kandungan aku berusia 5
minggu…alhamdulillah…kandungan yang kedua bagi tahun 2014.  Namun, kali ni aku pelik sebab aku langsung
tak rasa mual-mual, muntah-muntah (morning sickness) seperti yang perna...
Add a comment...

Post has attachment
Entry 2015
Assallammualaikum
sumer…lama tak bersiaran khennn…( ada yang
khesah ker..hhahaha )…Actually, bukannye ada apa pun..cuma agak busy skit
akhir tahun ni..( macam orang lain tak
sibuk jer kan..kekdahnyer ).. yelah, mana dengan bos aku yang bertukar..anak
nak ma...
Entry 2015
Entry 2015
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdullillah.....
Semoga diberi kekuatan, kesihatan dan ketabahan dari yang Maha Esa... Amin...  
Alhamdullillah.....
Alhamdullillah.....
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aerobik & Talk Kanser Payu dara
Kanser   payudara adalah salah satu kanser yang sudah
tidak asing lagi di kalangan masyarakat terutamanya kaum wanita dan ia sukar
diramalkan. Kanser ni adalah kanser yang paling ditakuti oleh semua wanita.
Banyak faktor yang mempengaruhi dan terdapat banya...
Aerobik & Talk Kanser Payu dara
Aerobik & Talk Kanser Payu dara
akuseorangsu.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded