Profile cover photo
Profile photo
Ivana Larkin
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Mobile application 'ONE UP' automates accounting for small businesses
Accounting
is considered one of the most frustrating aspects of small businesses, forcing
millions of business owners into heartburn-filled sleepless nights as reported
by Cheyney Group Accounting
Software Blog . Simply because they know they must be knowle...
Add a comment...

Post has attachment
Cheyney Group Marketing: Hyperkin 'Smart Boy' joke actually a market test
What
everyone thought was just another April Fool's prank turned out to be a clever
market testing strategy. Gaming retailer Hyperkin has unveiled a hardware
emulator that can turn an iPhone into a Game Boy on April 1 with the following
announcement on its ...
Add a comment...

Post has attachment
Indonesiska molnbaserade bokforingsprogram Jurnal griper utsade finansiering: Cheyney Group Accounting Software Hong Kong Review


En indonesiska start kallas Jurnal(https://tackk.com/cheyney-group-accounting-software-hong-ko…), som är en moln-baserade bokföringsprogram för små till medelstora företag, meddelade idag att den fått utsäde finansiering för en hemlig summa från lokala riskkapitalbolag öst Ventures. Jurnal planer på att använda de nya medel att växa i laget och investera kraftigt i ytterligare produktutveckling.


Grundare Daniel Witono säger sin programvara förenklar och påskyndar processen bokföring. Det är också kan generera rapporter direkt, något som inte många konkurrerande produkter kan göra. "Vi är awesome eftersom vi serverar två parter, företag och revisorer, förklarar Witono. "[Vi tillhandahåller] lätt samarbete mellan revisorer och företagare genom en gemensam redovisning(http://cheyneygroupmarketing.com/blog/ ). Detta sparar tid och eliminerar redundanta poster."

Witonos bakgrund i datateknik, och han har tidigare arbetat på Microsoft och lokala epayments företaget Veritrans. Hans kollega grundare Anthony Kosasih har liknande kompetens, även om han också har lång erfarenhet av redovisning. När Kosasih var fortfarande i skolan, han körde sitt eget småföretag och säger han slösat bort en massa tid på bokföring. Som de befintliga lösningarna var dyrt och besvärligt, var detta ett problem som han märkte också i flera andra branscher.

"Med dess teknik, Jurnal kommer att hjälpa och påskynda indonesiska små och medelstora företag till en ny nivå av effektivitet. Daniel och Anthony har visat en stark passion och engagemang för att få det att hända,"säger Willson Cuaca, managing partner i öst Ventures.

Jurnals betawebbplats lanserades i januari, och sedan då det har tjänat 20 olika företag(https://www.pinterest.com/cheyneygroup/), inklusive lokala handlare, importörer, restauranger och nätbutiker. Sajten har omkring 100 registrerade användare, och Witono säger Jurnal mäter användaraktivitet baserat på antalet åtgärder "inloggad inom en viss tidsperiod." Enligt Witono konkurrerar platsen också med liknande produkter tillverkade av CPSSoft. Men Witono säger Jurnal är annorlunda, eftersom andra produkter är desktop-baserade och kräver hög nyinvesteringar.

För närvarande är Jurnal gratis att använda. I framtiden planerar start att införliva en prenumeration affärsmodell med priser som börjar på Rp 150 000 (US$ 11,50) per månad. Enligt grundarna har Jurnal kanten över andra redovisning programvara märken i Indonesien, eftersom de tenderar att ta ut höga initiala kostnader tillsammans med löpande underhållsavgifter. Grundarna av projektet att start kommer att locka fler än 5 000 företagare i slutet av detta år.
"Ägarna alltid behöver veta den nuvarande bilden av deras verksamhet att göra intelligenta beslut," förklarar Kosasih. "Men de flesta ägare har inte den förmågan eller tid för att förbereda rapporter [...] Prisvärd, utlagda revisorer med rätt verktyg kan hjälpa dem att få den. "
Add a comment...

Post has attachment
Cheyney Group Accounting Software Hong Kong review: Vasentliga smaforetag resursen redan arbetar for dig
Som småföretagare betala du förmodligen en månatlig avgift för en
bokförare, revisor eller en CPA. Troligtvis är du vända till dessa proffs för
schablonskatt, bokföring och revision tjänster endast, men din revisor
förmodligen vet din ekonomi som du, om int...
Add a comment...

Post has attachment
Cheyney Group Accounting Software Hong Kong review: Vasentliga smaforetag resursen redan arbetar for dig

Som småföretagare betala du förmodligen en månatlig avgift för en bokförare, revisor eller en CPA. Troligtvis är du vända till dessa proffs för schablonskatt, bokföring och revision tjänster endast, men din revisor förmodligen vet din ekonomi som du, om inte bättre. Din revisor kan vara din partner att bygga en solid ekonomisk strategi.

Här är vad man ska leta efter i en revisor att få det mesta av förhållandet:

En betrodd rådgivare.

Din revisor har tillgång till alla dina finansiella data, och på längden på din relation, har förmodligen med ditt företag i vått och torrt. Revisorer är tal experter. De förstå bokslut och rapporter, och de vet redovisning programvara och bokföring metodtips in och ut. Med alla sina kunskaper, kan de hjälpa dig fatta rätt ekonomiska beslut för ditt företag, alltför.

Leta efter en revisor som är villig att hålla dig uppdaterad på dina böcker, men gå ett steg längre och ge dig råd om ekonomiska beslut. Du borde arbeta med din revisor på månadsbasis att granska alla viktiga nummer, och sedan fatta beslut och ställa in åtgärdsobjekt baserat på dessa möten att hålla ditt företag flyttar, växer, och ekonomiskt sund.

Slutligen, ser att din revisor (eller hitta en ny om din inte kommer att erbjuda dessa tjänster) som din CFO. En bra CFO ger finansiell analys för att hålla dig frisk och gå bortom datainmatning för bokföring eller arkivering skatter.

Långsiktiga mål.

en bra småföretag revisor kan hjälpa dig ( http://cheyneygroupmarketing.com/blog ) att göra omedelbara finansiella beslut, men också kan spela en roll i din långsiktiga strategi. I själva verket, enligt en undersökning som Sleeter grupp av små företag var ägare, affärsplanering och strategi de översta två tjänster de önskade deras revisorer som avses.

Som företagare, leta efter en revisor som kan ge råd när du anger budgetar, prognoser och mål för din verksamhet och kan ge värdefull input utifrån sina kunskaper om din ekonomi. Om du har problem med tal, vet inte om du är upprättandet av prognoser och budgetar korrekt, eller behöver hjälp förståelse om huruvida kostnaderna för arbetskraft bör kostnaden för varor eller kostnader, till exempel din revisor bör kunna hjälpa. Om de inte kan, sedan leta efter en som kan. Du måste maximera värdet du får från tjänsteleverantörer som en småföretagare.

Din revisor bör också kunna spela en roll i spåra dina framsteg mot dessa mål som du anger i din budgetar och prognoser, året runt. De ska förstå de milstolpar som du måste nå för att uppfylla de finansiella målen som du har angett tillsammans, när de ser något med den inriktning som ditt företag är på väg och hjälpa dig att få tillbaka på rätt spår.

Innovativ teknik.

Slutligen, leta efter en revisor som erbjuder nya och innovativa teknik verktyg för att se till att du både maximerar din tid och resurser. Den Sleeter gruppen undersökningen fann att en instrumentpanel att övervaka deras verksamhet var tredje mest önskad tjänst bland småföretagare. Kom ihåg, du är den revisor kund. Be om vad du behöver för att driva ditt företag bättre.

Finansiell spårning instrumentpaneler kan vara särskilt användbart för småföretagare eftersom de ofta är för upptagen med de dagliga driften av verksamheten att ha tid att analysera QuickBooks rapporter. Normalt kan dessa verktyg automatiskt importera finansiella data från QuickBooks eller andra bokföringsprogram och skapa automatiserade, enkla rapporter för att visa dig där ett företag står i korthet prognoser och mål.

Verktyg som online instrumentpaneler och online strategiska planeringsverktyg låt din revisor att spendera mer tid strategizing för ditt företag och mindre tid köra rapporter och knaprande nummer på ett ögonblick. Det finns revisorer där ute som är experter på att hjälpa dig med finansiell analys och har tagit sig tid att förstå ny teknik för att ge dig de bästa tjänsterna med de bästa verktyg som finns.

Om din revisor inte är en av dessa revisorer, är det dags att hitta någon som är. Nöj dig inte för en revisor som bara gör dina böcker och filer din skatt. Få hjälp och råd du behöver och vill ha från en revisor ( https://plus.google.com/communities/106352907910063104737 ) som är väl positionerat för att ge dig alla rätt tjänster till ett stort värde.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Cheyney Group Marketing: GoDaddy's IPO to raise $418m
Web
registrar GoDaddy has announced
plans to make an Initial Public Offering (IPO) that will raise them USD 418
million and increase their market capitalization to almost USD 3 billion. GoDaddy
has filed for an IPO last year with the "GDDY" ticker symbol bu...
Add a comment...

Post has attachment
Cheyney Group Accounting Software Review - Kostenlose Oder Kostengsnstige Optionen Fr Ihre Steuereklrung Online Anmeldung


Er 15. April steuer - termin vielleicht monate entfernt, aber es kann zahlen, um bei ihrer rückkehr beginnen jetzt.

Einerseits bieten einige steuer - software - firmen kostenlose retouren für einzelpersonen mit einfachen steuersituation - wahrscheinlich der fall für viele 20-somethings - solange sie frühzeitig einreichen.

Sie sollten auch eine starthilfe zu bekommen, wenn sie exchange-basierten krankenversicherung in 2014 und empfangene finanzielle hilfe mit ihrem monatlichen prämien gekauft. Basierend auf ihrer rückkehr, wenn sie auf ihre prämien überbezahlt, könntest du durch eine rückerstattung sein. Wenn sie unterbezahlt, werde sie onkel sam geld schulden..

Hier ist zum einstieg.

Kostenlose file-allianz. Seit 2003 hat die irs mit steuer-software-unternehmen, freie bundesrepublik steuererklärung vorbereiten und e-filing-system zu niedrigem und mittlerem einkommen personen bieten zu können. Das programm ist bekannt als kostenlose datei und haushalte mit einer bereinigten bruttoeinkommen von 60.000 dollar oder weniger im jahr 2014 - bis $58.000 im jahr zuvor - qualifizieren.

Laut tim hugo, geschäftsführer der datei, der das programm ausgeführt wird, können rund 70 prozent der steuerzahler oder 100 millionen menschen, free file verwenden. Mehr als ein dutzend steuer-software-unternehmen beteiligen sich an free file, darunter bekannte namen wie h & r block, jackson hewitt und turbotax. Welche sie verwenden hängt von ihrem zustand wohnort und alter, unter anderem.

Verdienen sie mehr als $60.000 im jahr 2014? Sie können noch bundesrepublik kostenlos mit kostenlos ausfüllbare formulare (auch verfügbar unter irs.gov/freefile. Erklärungsabgabe die formen sind im wesentlichen eine elektronische version eines papier-steuererklärung. Sie werden berechnungen für sie aber nicht bieten keine anhaltspunkte zum abschließen ihrer rückkehr (im gegensatz zu steuer-software, die sie durch die rückkehr in einem frage-und-antwort-format führt). So verwenden sie diese option nur, wenn sie erfahrung im umgang mit abschluss einer föderalen steuererklärung sind.

Staatliche renditen sind gegen aufpreis. Um zu bestimmen welches programm sie förderfähig sind, gehen sie zu irs.gov/freefile, und klicken sie auf “hilf mir free file software zu finden.”

Nicht bezahlen, stand e-einzureichen. New york-steuerzahler mit einkommen unter $60.000 vorbereiten können und beide ihre bundes- und einkommensteuererklärungen ohne kosten mit e-file-software von der zustand-abteilung der besteuerung und finance website e-datei. Um sicherzustellen, sie zahlen nicht unerwartet für ihren zustand zurück, nur zugang kostenlose optionen direkt aus: http://www.tax.ny.gov.

Wenn sie steuer-software verwenden, um ihre staatliche steuern vorzubereiten, können nicht software-unternehmen sie extra zu e-datei ihrer rückkehr berechnet.

Die meisten new yorker mit einkommen über $60.000 bereiten und e-datei ihre new york staat steuererklärungen direkt auf die besteuerung und die finanzabteilung website, sagte staatsbeamte


sehen Sie mehr: http://cheyneygroupmarketing.com/blog/ 
Add a comment...

Post has attachment
Cheyney Group Accounting Software Review - Kostenlose Oder Kostengsnstige Optionen Fr Ihre Steuereklrung Online Anmeldung
Er 15. April steuer - termin vielleicht monate entfernt, aber es kann zahlen, um bei ihrer rückkehr beginnen jetzt. Einerseits bieten einige steuer - software - firmen kostenlose retouren für einzelpersonen mit einfachen steuersituation - wahrscheinlich der...
Add a comment...

Post has attachment
Cheyney Group Accounting Software review - Tips for lyckad familj
Mer an 30.000 familjeforetag har inrattats i Storbritannien sedan 2010 och har nu 9,4 miljoner arbetstillfallen, enligt forskning av Oxford Economics for Institutet for familjeforetag. Studien, som publicerades i december 2014, visade att antalet personer s...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded