Profile

Cover photo
Verified name
Euronics Műszaki Áruházlánc
32 followers|115,741 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Sodastream az Euronics-ban is! :)
3
1
Add a comment...
 
EB döntő és Olimpia új dimenzióban! 3D-ben tévézni otthon? Igen! Keresd 3D-s TV készülékeinket az Euronics és Euronics Mega üzletekben!
 ·  Translate
1
Marika Békési's profile photo
 
A www.euronics.hu DNS-e a http://www.chrome.hu/Euronics/Eb-döntő/ oldalon található.
Add a comment...
Story
Tagline
Euronics - Minőség olcsón, szakértőktől!
Introduction
Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat, amely a legszélesebb vásárlói körnek szeretne megfelelni, elvinni a háztartásokba a minőséget, a szakértő segítségnyújtást.
Küldetés
Célunk, hogy minden magyar háztartásba energia-, és környezetbarát, modern és minőségi műszaki cikkeket juttassunk. Tudjuk, hogy egy elektromos berendezés vásárlása sok kérdést vet fel, ezért a folyamatos oktatásban részesült szakértő értékesítőink részletesen tudnak válaszolni a vásárlói érdeklődésekre, hogy Ön ne egy önkiszolgálóban érezze magát. Lakjon Ön bárhol az országban, biztosítjuk, hogy 30 km-nél nem kell többet utaznia, hogy egy Euronics Műszaki Szaküzlet szakértő szolgáltatásait élvezhesse.
A cégről röviden
Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat Európa 29 országában több mint 10.500 üzlettel, 50.000 kollégával, több mint 15,1 milliárd Eurót meghaladó forgalmat bonyolított le 2010-ben.

Magyarországon 2001. április 10.-e óta vagyunk jelen 127 szaküzlettel. Az 1996-os alapítású, hódmezővásárhelyi Bravotech Kft., és az 1989-ben Veszprémben alapított Vöröskő Kft. által létrehozott Euronics Műszaki Áruházlánc, ekkor csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz. Azóta az Euronics nemzetközi szerződéseiben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, az Euronics kipróbált "know-how"-ját és a nemzetközi akciókban is részt veszünk.
Leírás
A legszélesebb vásárlói körnek szeretnénk megfelelni, elvinni a háztartásokba a minőséget, a szakértő segítségnyújtást. Sikerünk titka lehet, hogy igyekszünk a lehető legközelebb eljutni hozzád, hogy Neked a legkisebb erőfeszítés és utazás mellett, szaktudásunk legjavát tudjuk nyújtani.

- Minőség olcsón
- Szakértő segítség
- Elképesztő áruhitelek
- Döbbenetes akciók
- Webáruház

A nemzetközi Euronics hálózatához történt csatlakozás után is 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezünk. Felhasználva több éves, a műszaki értékesítésben szerzett tapasztalatunkat, nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink állandó továbbképzésére, hogy napra készek legyenek a folyamatosan változó elektronikai piacon. Mindezekhez a széles skálájú és magas színvonalú szolgáltatások is hozzájárulnak, mint a kiterjesztett garancia, a házhozszállítás, a használt termék átvétel, folyamatos csereakciók, beüzemelés, online vásárlási lehetőség, többféle áruhitel, lojalitás programok, vagy épp a televízió és mobil szolgáltatási csomagok értékesítése.