Profile cover photo
Profile photo
FOKUS Folkeoplysning
10 followers
10 followers
About
FOKUS Folkeoplysning's posts

Har du set alle de nye hold? - den nye hold starter snart, men du kan nå det endnu! Der er et hav af yoga hold, hold for forældre og børn, samt en masse spændende foredrag...

Husk at følge med på vores facebook side, hvor der både er konkurrencer og opdateringer med spændende hold.

Post has attachment
Det nyest skud på stammen er SeismogrAAfen, et kultur tilbud til unge, læs mere og se de første events her: http://fokus-folkeoplysning.dk/mere-info/seismograafen/

Post has attachment
Har du set den nye hjemmeside til KafféFair?
http://kaffefair.dk/

Den nye sæsons tilmeldinger er kommet rigtig godt fra start, men det er da slet ikke for sent endnu... se de mange spændende kurser på vores hjemmesiden www.fokus-folkeoplysning.dk

Post has attachment
Nyt tiltag hos FOKUS, se mere her: http://eepurl.com/6StYj
Photo

Post has attachment
Anders Kofoed har dykket ved Borneo, hoppet i vandet til hvidhajer, jagtet kæmpe havskildpadder og i 2014 fik Anders opfyldt sin store drøm om at fortælle under vand. Det var det eneste tidspunkt Anders ellers holdt mund. Men da han besøgte Mikkel Beha Erichsen og familie på deres jordomrejse i programmet Kurs mod fjerne kyster, kunne han endelig nedsunket i dybet fortælle om søpølser med analtænder, utrolige nøgensnegle, blæksprutternes eksotiske kærlighedsliv og et hav af de andre historier, som Anders Kofoed har samlet sammen gennem et liv under overfladen.
Nu vil han gerne dele dem med jer i et foredrag, der kommer jorden rundt, som er fantastisk underholdende og ufatteligt bizart.

Post has attachment
Et spændende foredrag om katte, med +Helle Lenschow fra +TV Hund og Kat! 
Photo
Photo
2015-03-25
2 Photos - View album

Post has attachment
Et kursus til dig, som har oplevet at være ramt af stress og udbrændthed, og som nu ønsker at komme tilbage til livet. Kurset har fokus på nærvær, langsomhed, fordybelse og bearbejdelse gennem meditation og kreative udtryk. Stressens lammende kræfter har ofte fyldt så meget, at det helt har overskygget det, der ellers er, af gode ting i livet.

Underviser +Grethe Maurseth og Inge Kaldahl

Tilmelding her: http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofo/foraar-2015/cat/kunsthaandvaerk/sub/tegning-og-maleri/hold/40846
Photo

Post has attachment
– en vild tur verden rundt
Man kan drømme om det store sus, det virkeligt vilde kick. Eller man kan gøre noget ved det. For det kan de fleste. Hvis de tør og vil satse på den ultimative oplevelse, der aldrig går i glemmebogen, og som for altid vil være med en i alt man foretager sig.
 
Foredraget er meget visuelt med unikke billeder og film. For at give så virkelighedsnær en formidling som muligt. For at give en fornemmelse af, hvad ekstremt stress, en evig mangel på tid, en ubændig kulde, en umenneskelig træthed, en overnaturlig stædighed og en livsnødvendig viljestyrke gør ved et menneske, der i dage, uger, måneder er på kanten af sin ydeevne og undervejs ikke helt selv forstår, hvad man har gang i.
 
Det forstår man først, når målet er nået. Når suset er udlevet, og man for altid er en anden person, der ved, at drømme er til for at blive virkelighed. Og at mennesker næsten ikke har nogen begrænsninger, hvis man har sat sig mål, lavet en plan og indgået en pagt med sig selv om at gennemføre det planlagte.
 
For de fleste er det tilsyneladende umulige muligt. Det er oftest kun en selv, der er begrænsningen, fordi vanetænkning, magelighed, dovenskab og manglende selvtillid har fået for meget plads og opfattes som en sandhed.
 
Sandheden er, at man kan gøre sine vildeste drømme til virkelighed, hvis man vil, tør, satser og går benhårdt efter det.
 
Jeg ved det. For jeg gjorde det.
 
Det var ikke nemt. Det var langt fra gratis. Det er ikke klaret på et par timer. Det var ikke behageligt.
 
Men det var det hele værd.
 
For drømme der forbliver drømme har ingen værdi.

Post has attachment
m/ Claus Ingvardsen
Hvorfor er nogle mennesker altid friske og overskudsagtige, mens andre er konstant syge og afkræftede.
Jo, mere kroppen er presset desto flere stimulanser har den brug for. Stressen nedtoner vi via kaffe, alkohol, arbejdsnarkomani, fjernsyn, sociale medier og ekstrem sexlyst.
Stress hormonerne får os til at te os som vilddyr – samtidig med at de dræner vores ”bankkonto” binyrerne for investeringskapital.
Det gør, at vi kommer hurtigt tættere på udløbsdatoen.
Kroppen er som bankkontoen laver vi et konstant ”overtræk ”får det konsekvenser.
 
Så hvordan laver du de bedste investeringer i dig selv?
 
Bliv langtidsholdbar og flyt udløbsdatoen.
 
Det har jeg nogle gode bud og spændende vinkler på ud fra mine 15 års erfaringer som Heilpraktiker, kropsterapeut og underviser.
Wait while more posts are being loaded