Profile cover photo
Profile photo
ZenFest
Festival dedicat echilibrului MINTE – CORP – SUFLET. #ZenFestBucurești, 28 – 29 oct. 2017.
Festival dedicat echilibrului MINTE – CORP – SUFLET. #ZenFestBucurești, 28 – 29 oct. 2017.
About
Posts

Post has attachment
Următorul speaker pe care suntem încântați să-l anunțăm prezent la #ZenFest #București este Andrea Filip.

Andrea, este o mamă și o soție fericită, trainer în dezvoltare personală, antreprenor social și Instructor, Master și Certificat of Science Theta Healing. #speakerZEN #ZenFest2017

Informații complete despre #ZenFestBucurești, din 28-29 octombrie 2017, găsești în descrierea evenimentului nostru: http://bit.ly/ZenFestBucurești și pe website-ul: http://zenfest.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ZenFest este pentru tine dacă dorești să lași trecutul în urmă, să trăiești în prezent, să depășești barierele impuse de societate și să-ți redefinești succesul!

Mai multe detalii despre #ZenFestBucurești, din 28-29 octombrie 2017, găsești și pe website-ul: http://zenfest.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cu bucurie vă anunţăm că Luminița Băltărețu, Psiholog influențat de filosofia holistică „Ascultă-ți corpul”, vine la ZenFest București!
#speakerZEN #ZenFest2017
Luminița ne trasmite constant că: „Avem nevoie să învățăm cum să schimbăm perspectiva și abordarea realității, să învățăm principii simple, dar universale. Dincolo de teorie, transformarea vine din practică, din experimentarea în viața de zi cu zi, din observare și răbdare, perseverența și încrederea că lucrurile se transformă.”
Mai multe detalii despre #ZenFestBucurești, din 28-29 octombrie 2017, găsești în descrierea evenimentului nostru: bit.ly/ZenFestBucurești și pe website-ul: http://zenfest.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tu știi cine ești cu adevărat? Participă la ZenFest și vei avea ocazia de a te redescoperi și cunoaște în profunzime!

#ZenFest #București, 28-29 octombrie 2017.

Intră acum în comunitatea #zen: bit.ly/ZenFestBucurești & http://zenfest.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Un alt speaker special care va fi alături de noi la ZenFest București este Raluca Moisi.

Wellbeing Trainer & Coach, Raluca ne va îndruma în „Meditația pentru Începători” și ne va ajuta să ne găsim echilibrul interior.

Mai multe detalii despre #ZenFest, din 28-29 octombrie 2017, găsești în descrierea evenimentului nostru: bit.ly/ZenFestBucurești și pe website-ul: http://zenfest.ro.

#speakerZEN #ZenFest2017 #ZenFestBucurești
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La ZenFest înveți cum să comunici eficient și să dezvolți relații echilibrate și stabile cu cei din jur (familie, copii, prieteni, colegi, superiori sau chiar necunoscuți)!

Mai multe detalii despre #ZenFestBucurești, din 28-29 octombrie 2017, găsești în descrierea evenimentului nostru: bit.ly/ZenFestBucurești și pe website-ul: http://zenfest.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cu drag şi entuziasm vă prezentām primul speaker al ediţiei #ZenFest din această toamnă. :)

Liliana Coșbuc este Profesor formator de Biodanza și vine la ZenFest București pentru a susține workshop-ul: „Dansează-ți viața”!

Mai multe detalii despre #ZenFestBucurești, din 28-29 octombrie 2017, găsești în descrierea evenimentului nostru: bit.ly/ZenFestBucurești și pe website-ul: http://zenfest.ro. #speakerZEN #ZenFest2017
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bucuroși și plini de entuziasm anunțăm primii 3 speakeri ai celei de a VI-a ediții ZenFest.

Liliana Coșbuc - Profesor Formator Biodanza – Arta devenirii prin mișcare conștientă- care ne va ghida spre a experimenta dansul vieții, biodanza.

Luminița Băltărețu - Psiholog, unic practician în România al metodei „Ascultă-ți Corpul", format și acreditat de școala Lisei Bourbeau din Quebec, Canada - care ne va ajuta să ne vindecam de rănile emoționale.

Raluca Moisi - Trainer & Coach specializat Mindfulness- care ne va îndruma in practica meditației și în lumea liniștită a echilibrului interior.

Fii prezent alături de noi la #ZenFest2017 (bit.ly/ZenFestBucurești) și bucură-te de acești minunați oameni care vin să te inspire și să îți ofere unelte practice de dezvoltare personală și spirituală.
Asigură-ți locul, înscrie-te acum accesând link-ul: zenfest.ro/inscriere.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că cea de a VI-a ediție #ZenFest și-a deschis porțile!

Alătură-te și tu celor care sunt interesați de atingerea echilibrului în viață, de autocunoaștere și de dezvoltarea personală și spirituală.
Perioada Early Bird a început, profită de prețul redus și înscrie-te acum: zenfest.ro/bilete!

Fii printre primii 20 de participanți înscriși la festival și beneficiezi de o ședință gratuită de coaching, în valoare de 100 de lei, care să te ajute să-ți conectezi mintea și sufletul, astfel încât să îți poți transforma pasiunile și visele în realitate.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Un nou val de energie pozitivă îşi croieşte drumul spre inima ta prin intermediul celei de-a VI-a ediţii ZenFest, unde, cu forţe proaspete, pregătim pentru tine conferinţe şi workshopuri practice menite să te ajute să păşeşti spre următorul nivel de dezvoltare al vieţii tale.

Tema ZenFest din acest an, „Succesul Redefinit”, îţi propune ca pe parcursul celor 2 zile pline de activităţi transformaţionale intense, să porneşti într-o călătorie a descoperirilor, în care protagonistul eşti tu. Poate fi provocator, însă curajul de a porni pe drumul regăsirii vine la pachet cu surprize minunate, pe care te invităm să le descoperi.

ZenFest va avea loc la Bucureşti şi se va desfăşura în perioada 28 - 29 Octombrie. 12 invitaţi deosebiţi ne vor fii ghizi, inspirându-ne cu poveşti reale de viaţă și îndrumându-ne în călătoria descoperirii pe care fiecare o vom parcurge şi care ne va ajuta să ne creăm viaţa prosperă, împlinită şi armonioasă pe care ne-o dorim.

Festivalul se va desfăşura pe parcursul a două zile pline de învăţături, energie pozitivă, activităţi distractive, meditaţii, workshopuri şi conferinţe pe teme special alese, astfel încât să te sprijine să găseşti echilibrul acolo unde acum ai parte de provocări.

ZenFest este festivalul dedicat echilibrului Minte - Corp - Suflet care împreună cu tine îşi doreşte să creeze un weekend memorabil dezvoltând o mare familie de oameni minunaţi care aduc armonia în viaţa lor şi îi inspiră şi pe cei din jur prin iubirea, bucuria şi veselia pe care le emană.

Înscrierile la festival au început deja, poţi să îţi rezervi şi tu locul aici: http://zenfest.ro/bucuresti/
Te aşteptăm cu drag să ne fi alături la Bucureşti în 28-29 octombrie!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded