Profile cover photo
Profile photo
Prahova Plaza
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Stimate doamne și domnișoare,
De 8 Martie Hotel Prahova Plaza v-a pregătit o super petrecere în cinstea dumneavoastră! Ne vom distra și vom dansa toată noaptea, vom savura cele mai gustoase preparate din bucătăria internațională, preparate cu mare dragoste de către maeștrii noștri bucătari, cel mai dulce desert și vom petrece clipe de neuitat!

Pentru mai multe detalii și rezervări on-line: http://www.hotelprahova.ro/oferte/8-martie/

Vă așteptăm!

#8martie #ploiesti #petrecere  

Post has attachment
Hotel Prahova Plaza din Ploiești vă așteaptă la 2 super petreceri de Revelion 2016: revelionul Gold și revelionul Platinum!
Rezervă-ți locul acum la cea mai reușită petrecere de Revelion 2016 din Ploiești! Mai sunt doar câteva locuri!

Pentru detalii suplimentare și rezervări vă invităm să accesați linkul http://www.hotelprahova.ro/oferte/revelion-2016/

Vă așteptăm! #revelion   #ploiesti  

Post has attachment
Add a message to your video

Post has attachment
Add a message to your video

Post has attachment
Vă invităm să sărbătorim împreună doamnele și domnișoarele speciale din viețile noastre, la Hotel Prahova Plaza, unde v-am pregătit un decor elegant, un meniu exclusivist, muzică live și un desert extravagant!

Mai multe detalii despre ofertă, meniu și rezervări online pe adresa http://www.hotelprahova.ro/Petrecere-8-Martie-2015-Ploiesti.htm 

#8martie   #ploiesti   #ziuafemeii  

Post has attachment
Stimate doamne și domnișoare, vă invităm să petreceți ziua specială din an închinată dumneavoastră într-o atmosferă elegantă, deosebită, alături de cei dragi, la Hotel Prahova Plaza.

Vă așteaptă o petrecere pe cinste, cu muzică live de cea mai bună calitate asigurată de formația localului, un meniu festiv cu preparate deosebite atât din bucătăria internațională, cât și din bucătăria tradițională românească, băuturi fine și servicii de calitate oferite de personalul nostru. Prețul unui meniu este de 100 lei/persoană.

Pentru mai multe detalii și rezervări: http://www.hotelprahova.ro/Petrecere-8-Martie-2015-Ploiesti.htm
Photo

Post has attachment
Petreceți momente magice de Valentine's Day la Hotel Prahova Plaza, unde v-am pregătit un sejur special: o cameră dublă cu aranjamente romantice, o cină romantică într-unul din elegantele noastre restaurante, cu preparate special gătite pentru dumneavoastră cu multă dragoste și pasiune de către maeștrii noștri bucătari, cea mai frumoasă muzică de dragoste cântată live de formația localului.

Pachetul special de Valentine's Day este disponibil la prețul de 100 de euro pentru 2 persoane! În preț este inclusă cina festivă și cazarea în cameră dublă.

Informații și rezervări la tel. 0244.526.850 sau pe e-mail rezervari@hotelprahova.ro.

Mai multe detalii: http://www.hotelprahova.ro/Valentines-day-2015.htm
#love   #Ploiesti   #ValentinesDay  
Photo

Post has attachment
Hotel Prahova Plaza vă oferă soluția ideală pentru organizarea conferințelor dumneavoastră la cele mai înalte standarde de confort și calitate!

Pentru informații și rezervări vă stăm la dispoziție la nr. de tel. 0244.526.850 sau pe adresa de e-mail: rezervari@hotelprahova.ro!
PhotoPhotoPhoto
2015-01-20
3 Photos - View album

Post has attachment
Vă invităm să descoperiți oferta noastră pentru nunțile desfășurate în 2015: http://www.hotelprahova.ro/Oferta-nunti-2015-Ploiesti.htm
#nunta   #nunta2015   #ploiesti  
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-12-03
12 Photos - View album

Post has attachment
Hotel Prahova Plaza este locația perfectă pentru un eveniment unic din viața dumneavoastră, eveniment ce întotdeauna va ieși perfect datorită implicării 110% a tuturor membrilor din echipa Hotel Prahova Plaza!

Saloane cu un design unic, o atmosferă intimă, relaxantă, servicii de 5* și o echipă de profesioniști întotdeauna la dispoziția dumneavoastră - ingredientele perfecte pentru o nuntă de poveste sau o petrecere de neuitat!

Vă invităm să descoperiți Oferta Hotel Prahova Plaza pentru nunțile din 2015 accesând pagina http://www.hotelprahova.ro/Oferta-nunti-2015-Ploiesti.htm.
#nunta   #ploiesti   #nuntaploiesti  
Wait while more posts are being loaded