Profile

Cover photo
Валентин Иванов
Worked at АЛФА МАРИНЕ-ООД-Горна малина
Attended ТУ-Русе
Lives in гр.Червен бряг
9 followers|3,708 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
 
Слънцето бавно се спуска на запад. Пурпурните му лъчи нежно галят спокойните води на Дунава. Плисък на вълна. Крясък на птица.
А на стръмния хълм на древната река се извисява #Тутракан – достолепен и горд с хилядолетната си история, неповторим с културата и традициите си.
http://cherga.bg/otkrij-magiyata-na-dunavskiya-grad-tutrakan/
 ·  Translate
1 comment on original post
1
Add a comment...
 
 
ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОТРИЧАТ ГЕНОЦИДА СРЕЩУ НАРОДА НИ!БЪЛГАРСКИЯТ ГЕНОЦИДВ 1344 – 1421 г. турците поробват българските земи като извършват кланета и опустошения в невиждан мащаб довели до пълно обезлюдяване на цели райони. Исая Серски пише за това, че „Тогава ж
5 comments on original post
1
Add a comment...
 
 
Международната издателска компания Condé Nast, известна с изданията The New Yorker, Vogue, Wire и др., постави Националния парк „Пирин“ на 4-то място в класацията си от май 2015 на най-красивите природни паркове в света, „които човек трябва да види, преди да умре“.
Начело на класацията е паркът Нортъмбърланд в Североизточна Англия.
В челната петица се подреждат още уелският природен парк Пембрукшър, който е на второ място, италианският Гран Парадизо - на трето място, и гръцкият Национален парк Олимп – на пето място.
За Пирин издателството пише на сайта си, че местността се отличава със стотиците редки растителни видове, включително такива, които виреят по каменистите склонове от Плейстоцена (между около 1,8 млн до преди 11 500 години). Пирин е най-известен с над 70-те си ледникови езера, но там също може да се види огромно разнообразие от диви животни, като вълци, мечки, бухали, кълвачи и др., се посочва на сайта на Condé Nast.
По-нататък в класацията са френският национален парк Пиренеите (6 място), норвежкият Свалбард (7), испанският Айгуес Тортес и Лаго Сан Маурисио (8), португалският Пенеда Гереш (9), Дурмитор в Черна гора (10), Комодо в Индонезия (11), Му Ко Симилан в Тайланд (12), Серенгети в Танзания (13) и Игуасу на границата между Аржентина и Бразилия (14).....................................................

www.tmap7.blogspot.bg
#TMAP7  
 ·  Translate
Международната издателска компания Condé Nast, известна с изданията The New Yorker, Vogue, Wire и др., постави Националния парк „Пирин“ на 4-то място в класацията си от май 2015 на най-красивите природни паркове в света, „кои...
2 comments on original post
1
Add a comment...
 
 
Смолян в края на лятото
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

Валентин Иванов

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Една от на-великите Български песни!!!
 ·  Translate
People
Collections Валентин is following
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
гр.Червен бряг
Work
Employment
  • АЛФА МАРИНЕ-ООД-Горна малина
    Технолог
Education
  • ТУ-Русе
    1991
Basic Information
Gender
Male