Profile cover photo
Profile photo
Rin Maira
9 followers
9 followers
About
Rin's posts

Post has attachment
~ Blogspot kena BLOCK! ~
Dah tak boleh nk updet & baca blog lagi dah...  MAMPU dh block.  Mampu tu apo? Hmm korang google lah sendiri. Huhuhuhu sedeynyaa............ Blog pun nk block....x fhm aku... Bukan website lucah kot....hmmm :( Kalo blog aku ni senyapp je...faham2lah... Ni ...

Dah tak boleh nk updet, baca blog lagi dah... MAMPU dh block. Huhuhuhu sedeynyaa............Blog pun nk block....x fhm aku...Bukan website lucah kot....hmmm :(

Post has attachment
~ Bersantai di Bumbung ~
Tak tau nk letak tajuk apa daa.... Tp ni lah bahagian atas kt bumbung hotel yang aku katakan hari tu.. Actually kt atas ni boleh dijadikan tempat utk buat apa2  function yang berskala kecil.... Pihak hotel akan menyediakan kerusi meja utk function yg diadak...

Post has attachment
~ Bagasta Boutique Hotel : The Room ~
Jom aku bawak korang masuk tengok bilik dia.. Bilik sederhana besar lah...x lah besar sgt.. Cukup ruang utk bergerak dan solat.. Al Quran & Sejadah kecil ada disediakan kt sini.. Kettle, air mineral dan kopi ada disediakan.. Taklah byk pilihan mcm hotel bes...

Post has attachment
~ Pre Hanimoon : Bagasta Boutique Hotel ~
Destinasi hanimoon kami yang seterusnya, masih di dalam KL jek.... Check out hotel kat Pudu, check in kat hotel ni pulak.. Kat mana ni?? Alahhh dokek yor......hihihi Kat kampung Baru je pun..... Sekali tengok mmg tak sangka hotel comel ni ada kt  celah2 rum...

Post has attachment
~ Pre Hanimun : Hotel Ancasa Ekspress Puduraya ~
Ni kisah lepas nikah hr tu.... Hubby terus ajak check in mana2 hotel kt KL utk pre-hanimoon katernya.... Aku ngikut jelah.... Hotel ni hubby yg pilih...Saja pilih hotel ni sbb nk bermalam semalam je.. Sampai pun mmg dah malam.....Esok nk check out dah.. Tak...

Post has attachment
~ Post Wedding Photoshoot Katernya...~
Trend sekarang kan main amek2 gambo ni... Org buat...aku pun teringin gak ler.... Tapi aku buat post wedding photoshoot je... Bg aku lebih manis amek gambo lepas nikah ni.. Nak beraksi pegang2 pun dh tak kesah kan... ;) Photoshoot aku ni sempoii giler.... J...

Post has attachment
~ Last jamuan raya ~
Hari tu jamuan raya peringkat Jabatan... Kelmarin jamuan peringkat bahagian pulak. Mcm yg aku post sblm ni...kali ni jamuan raya kt bahagian aku ni meriah skit, dgn ada port dan props untuk bergambo sakan, Gigih derang buat props rumah tu....salute aku... A...

Post has attachment
~ Ww : Satu hr di hari Raya ~
  #Meriah jamuan raya kat opis kali ini....siap ada rumah & ayamm jantan lagi........hiksss

Post has attachment
~ Jamuan Raya DCA ~
Trowbek gambar masa Jamuan Raya Jabatan ari tu.. x mo citer banyak le... Aku dtg makan, makan, makan...pastu nek atas balik.. Tapi tak semua makanan aku rasa pun... Perott kecikkk.... #Kalo jamuan raya mesti ada kamben bakar kan....
Wait while more posts are being loaded