Profile cover photo
Profile photo
Cendawan Merah
33 followers -
Simple person
Simple person

33 followers
About
Cendawan's posts

Post has attachment
Khidmat pengajian kelas Al-Quran di Kelantan
Malu tidak pandai membaca al-Quran langsung?Ingin mencari guru al-Quran? Ingin belajar secara persendirian? Saya sedia membantu sesiapa sahaja untuk mempelajari al-Quran serta mengenali tajwid al-Quran. Khidmat Pengajian Kelas Al-Quran:  Di rumah ustazah@ d...

Post has attachment
Guru tuisyen di rumah@persendirian di Kelantan 2016
Anak malas belajar? Tidak fokus untuk mempelajari subjek di dalam kelas? Risau keadaan anak yang hampir dekat dengan ujian penting UPSR,PMR? Memerlukan guru sendiri di rumah? Atau adik-adik sendiri yang memerlukan perkhidmatan guru tuisyen di rumah? Sama ad...

Post has attachment
Khidmat pengajian kelas Al-Quran di Kelantan
Malu tidak pandai membaca al-Quran langsung?Ingin mencari guru al-Quran? Ingin belajar secara persendirian? Saya sedia membantu sesiapa sahaja untuk mempelajari al-Quran serta mengenali tajwid al-Quran. Khidmat Pengajian Kelas Al-Quran:  Di rumah ustazah@ d...

Post has attachment
Allah selalu bersama kita
Kisah pada minggu lepas, sempat ke library untuk mencari bahan2 rujukan untuk assignment falak dan thesis. Lepas jumpa buku terus ke tempat mesin potostat konon2 nak potostat isi2 penting. tapi lupa duit xbawak 1sen pon. lepas bagi buku kat akak potostat tu...

Post has attachment
Pengalaman ambil lesen kereta dan test JPJ
Teringat plak tahun 2014 saat bersemangat nak ambik lesen kereta,mujur ade ma..jadi jugak ada lesen kereta.N paling happy bile lulus tu terus dapat lesen besar tanpa P, sebab motor dah lama lulus. dari 2007 lagi...hmmm...bila teringat camne sakitnya nak lul...

Post has attachment

Post has attachment
Happy 5years old
Pejam celik pejam celik macam xpercaya blog saya dah berumur 5tahun....ok bye!!

Post has attachment
Sakit
Pertama kalinya saya dimasukkan air di Klinik Unisza.Memandangkan tak sedap badan dah lebih seminggu.Suhu badan xstabil2. Jalan pon terhuyung hayang. Macam nak jatuh pengsan,Jalan kaki ke kelas pon macam lari marathon 40km. Akhirnya buat keputusan jumpa dok...

Post has attachment
Question about me session 2
1. 150 2.blue,red,yellow. 3.i dont know. 4.Judo! 5.banyak sangat,tak muat kang nanti,nnti buat entry lain. 6.actually suka seafood tapi dah allergic. tomyam,sup and makanan pedas. 7.korea jepun,mekah 8.i dont know. 9.mencintai aku seadanya. 10. 4 jer takpun...

Post has attachment
About me berdasarkan question session1
Ini takde kena mengena dengan hidup ngan mati,saja nak release tension. 1.with my lovely niece ;-) 2.Age:23 old. (ramai tak tau umor ku yang sebenarnya)actually i kan nampak kekanakan2..-perasan!~ 3Family panggil aku 'alah' coz nama kat rumah lain.masa keci...
Wait while more posts are being loaded