Profile cover photo
Profile photo
fatnin izni
11 followers -
hidup ini hanya untukMu.
hidup ini hanya untukMu.

11 followers
About
fatnin's posts

Post has attachment
Cara Hilangkan Masalah Eyebag dan Mata Panda
bismillahirrahmanirrahim.. ramai kalangan pelajar dan pekerja xkiralah peringkat umur muda atau tua, mesti ada masalah eyebag yang teruk. malah ada yang sampai lebam2 bawah mata iaitu dark circle. kalau nak ikutkan mmg banyak cara tradisional nak rawat eyeb...

Post has attachment
Praktikum Fasa 1 Semeter 5
bismillahirrahmanirrahim... dah berhabuk bersarang bersawang blog ni. hari ni datang semangat balik, nak teruskan niat di hati, mencatat setiap perjalanan hidup sebagai seorang bakal muallimah.. insyaAllah, 12 April 2015, perjalanan sebagai seorang guru pel...

Post has attachment
negative thoughts.
bismillahirrahmanirrahim... im suffering in myself. talk to myself-- but not encouraging. putting down my own will-- and spirit. sometimes, i just want to hide from this world, from people, from life, hiding myself from the truth. it is nothing, but i put a...

Post has attachment
Ancaman Dalaman
bismillahirrahmanirrahim..... jatuh. sakit. benci. tak semua patut kita luahkan. sekali diluah,semua akan merasa. jangan diluah rasa marah. jangan diluah rasa benci. jangan diluah rasa sedih. jangan diluah rasa pedih. akhirnya. mati dalam diam.

Post has attachment
2014 : New Year !
Bismillahirrahmanirrahim... tahun baru, bukan bermakna setiap tahun nak kena tulis azam baru ! no no no !!! ni blog yang berhabuk berdebu tempat luahkan bicara hati melalui tulisan (time idea membuak2) and now, im having a conflict, in myself, inner conflic...

Post has attachment
refleksi kehidupan
bismillah.. sehari dua ni sy byk menghabiskan baca sebuah buku. "Cinta High Class". dah lama beli, rasanya last year lagi tapi baca sekerat jalan. then tinggal buku kat rumah. balik ipda terus hadap novel english, memang lupa terus. and this holiday, tiba2 ...

Post has attachment
Kisah Ahmad Ammar (1993-2013)
bismillahirrahmanirrahim.. beberapa minggu lepas heboh pasal pemergian seorang anak Malaysia di Turki. secara jujurnya, kisah beliau byk menyentuh hati orang ramai. dan secara lebih jujurnya, kisah beliau telah menyentuh hati ini. seriously after knew his s...

Post has attachment
exam
bismillah. luahan perasaan sikit. hari nie exam edu. well mcm biasa, study punya study, mcm biasa, masuk tak masuk je apa yang study dlm exam. biasa la. tak pelik. tawakkal. tape. time exam ni la, duk terfikir, awat la time kecik blaja guna pencil dua2 tang...

Post has attachment

Post has attachment
best friend for ever
Wait while more posts are being loaded