Profile cover photo
Profile photo
Broasca.ro
57 followers -
Broaștele pentru uși și porți trec primejdia rea
Broaștele pentru uși și porți trec primejdia rea

57 followers
About
Posts

Post has attachment
Această broască îngropată este ideală pentru ușile de exterior, metalice, având o plăcuță frontală de 23 de milimetri și trei bolțuri. Realizată din oțel, aceasta are avantajul de a fi rezistentă în timp și de a oferi casei sau apartamentului securitate și siguranță la cele mai înalte standarde.
Detalii aici: http://www.broasca.ro/broaste-ingropate/broasca-ingropata-usi-metalice-cu-3-bolturi-204-s.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Model de zăvor electromagnetic îngropat, se mai numește și zăvor electric sau yală electromagnetică îngropată. Astfel de zăvoare îngropate lungi simetrice se folosesc la porți de exterior și se fixează pe partea fixă a porții, frezându-se în interior, se introduce și se fixează în șuruburi.

Detalii aici: http://www.broasca.ro/broaste-electromagnetice/zavoare-electromagnetice-ingropate-lungi-simetrice.html

Mai multe modele de zăvoare electromagnetice la prețuri accesibile, aici: http://www.broasca.ro/broaste-electromagnetice/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LAKQ H2 este un sistem de închidere pentru porți metalice de exterior, ce prezintă acoperire de aluminiu și mecanism din oțel inoxidabil. Această încuietoare prezintă ornamente elegante și se
livrează standard cu perechea de mânere ornamentale negre zamac.

Detalii și preț: http://www.broasca.ro/inchizatori-complexe-pentru-porti-metalice/sisteme-de-inchidere-pentru-porti-metalice-de-exterior/inchizatori-pentru-porti-metalice-batante/inchizatori-cu-ornamente-pentru-porti-metalice-lakq-h2.html
Add a comment...

Post has attachment
Broasca îngropată asigură protecție în plus împotriva hoților, asta pentru că este destul de greu de desfăcut din exterior chiar și atunci când se aplică forță. Spre deosebire de încuietorile convenționale, aceasta nu iese afară datorită presiunii aplicate, fapt pentru care această broască este printre cele mai utilizate sisteme din închidere.
Modele și prețuri aici: http://www.broasca.ro/broaste-ingropate/
Add a comment...

Post has attachment
Balamale pentru porți metalice și porți din lemn - prețuri accesibile pentru oricine pe www.broasca.ro.

Modele și prețuri aici: http://www.broasca.ro/inchizatori-pentru-porti-metalice-si-porti-de-lemn/balamale-porti-metalice-si-de-lemn/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Broască îngropată pentru uși cu cheie pentru interior. Se poate monta la birouri sau chiar la ușa de intrare ca încuietoare secundară.
Pentru mai multe modele la prețuri avantajoase, vizitați www.broasca.ro.
Add a comment...

Post has attachment
Opritor din aluminiu pentru poartă, prezintă un cârlig reglabil al opritorului ce poate fi inversat foarte ușor. Garnitura din cauciuc și cârligul din poliamidă evită deteriorarea cadrului porții. Se fixează rapid și puternic în ciment, utilizându-se pentru cadre de porți între 40 mm și 60 mm.
Add a comment...

Post has attachment
Ecluzier din oțel inoxidabil pentru poartă glisantă ideal pentru a fi instalat pe stâlpi tubulari. Acesta are o auto ajustare de 3/8”de stânga și dreapta pentru o prindere ușoară și securizată a încuietorii porții.
Add a comment...

Post has attachment
Tâmplăria PVC a pătruns în viaţa noastră de ceva vreme. Geamurile şi uşile termopane sunt, în prezent, printre cele mai utilizate tipuri de geamuri şi uşi. La fel sunt şi cele din aluminiu. Unul dintre cele mai apreciate avantaje ale acestor uşi este faptul că au un sistem de închidere profesionist.
Tocmai pentru că aceste uşi sunt atât de profesioniste, trebuie să vă asiguraţi că achiziţionaţi şi broaşte pentru aluminiu şi PVC pe măsură.

Broaște și închizători pentru uși și geamuri din PVC și aluminiu aici: http://www.broasca.ro/broaste-pentru-aluminiu-si-pvc/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Şilduri de uşi ornamentale pentru gradină 3006FA sunt potrivite pentru deţinătorii de locuinţe sau afaceri cu grădini ce necesită ca grădina lor să capete un aspect clasic, dar în acelaşi timp unic. Mânerele ornamentale sunt construite dintr-un aliaj de aluminiu şi zinc. Axul este în forma pătrată de 8 mm, aprox. 5/16”.
O gamă variantă de astfel de modele alături de informaţii detaliate despre ele se află pe www.broasca.ro.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded