Profile cover photo
Profile photo
Nur Atiah
10 followers -
hi, I love travel. My dream to travel all the world. Love nature and ancient architecture
hi, I love travel. My dream to travel all the world. Love nature and ancient architecture

10 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
Alhamdulilah Lazada Birthday Blogger Contest
Alhamdulilah, haritu berangan kalau dapat Menang RM150 pun jadilah, tak sangka betul betul menang dan paling tak sangka dapat 2nd winner (Shopping voucher RM300) . Mula-mula tak nak tengok pon list siapa yang menang sekali ada nama blog kite. Mau tak terkej...

Post has attachment
Lazada Birthday Blogger Contest
Click Banner untuk join Salam, dah berhabuk blog saya ini. Dulu masa zaman belajar takda masa nak berblog, sekarang dah kerja pon sama. Jadi harini tiba-tiba nak bukak blog balik, dan tak sangka Lazada sekarang ada buat contest untuk para blog. Hadiah untuk...

Post has attachment
Throwback My Convocation !
Salam, dah lama nak taip entry ni tapi kekangan masa. Sekarang saya dah berkerja selama sebulan di Kuala Lumpur contract selama 7 bulan, nak cari pengalaman jer dulu. Kalau ada rezeki harap sangat jadi permanent staff. Back to story, konvo bulan 8 yang lepa...

Post has attachment
Masbro Village Melaka - Short Vacay
Salam, ini  percutian 1 April lepas , baru nak buat entri pergi Melaka dengan sahabat sahabat Uniten. Percutian kami singkat jer 2 hari 1 malam . Sahabat saya sorang tu orang Melaka kira nak last bercuti sebab lepas tu kami dah habis belajar. Rindunyalah se...

Post has attachment
Masbro Village Melaka - Short Vacay
Salam, ini  percutian 1 April lepas , baru nak buat entri pergi Melaka dengan sahabat sahabat Uniten. Percutian kami singkat jer 2 hari 1 malam . Sahabat saya sorang tu orang Melaka kira nak last bercuti sebab lepas tu kami dah habis belajar. Rindunyalah se...

Post has attachment
Masbro Village Melaka - Short Vacay
Salam, ini  percutian 1 April lepas , baru nak buat entri pergi Melaka dengan sahabat sahabat Uniten. Percutian kami singkat jer 2 hari 1 malam . Sahabat saya sorang tu orang Melaka kira nak last bercuti sebab lepas tu kami dah habis belajar. Rindunyalah se...

Post has attachment
Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena
Salam, suka nyalah tengok mangkuk tingkat macam macam warna ada. Harap dapat lah mangkuk tingkat dari El Darwena. Giveaway ini akan berlangsung dari 15/9/2016 sehingga 15/10/2016.

Post has attachment
Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016
Pesanan Penaja! Tiada syarat yang susah untuk bloglist kali ini. Cuma Buat entry bertajuk Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016 Copy coding yang disediakan di bawah & pastekan di ruangan entry sebagai HTML Pastikan banner ini di link kembali kepada ...

Post has attachment
Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!
Salam okay entri pasal product, aku paling suka foundation, kalau keluar paling simple pakai foundation dan lipstik jer. First foundation aku pakai sampai sekarang adalah super glowing foundation dari Farra Beauty. Sebab apa aku suka foundation farra beauty...

Post has attachment
SEGMEN: BLOGLIST 3 BULAN BERSAMA ELSA
Jom join segmen bloglist 3 bulan bersama Elsa dari 12/9 sehingga 30/9/2016.
Wait while more posts are being loaded