Profile cover photo
Profile photo
Sueria Azlee
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
KURSUS OOOOHH KURSUS
okay...hari ni iols ada kursus..KURSUS PEMBANGUNAN ONLINE BLOG.. amekkk....kursus wat blog okehhhh....memanglah macam dah terror sgt wat blog sebab dah berapa lama jadi blogger tapi rupanya ada juga yg iols tak tahu..banyak rupenya yang iols kena belajar la...
KURSUS OOOOHH KURSUS
KURSUS OOOOHH KURSUS
sueria-azlee.com
Add a comment...

Post has attachment
KURSUS OOOOHH KURSUS
okay...hari ni iols ada kursus..KURSUS PEMBANGUNAN ONLINE BLOG.. amekkk....kursus wat blog okehhhh....
KURSUS OOOOHH KURSUS
KURSUS OOOOHH KURSUS
sueria-azlee.com
Add a comment...

Post has attachment
KURSUS OOOOHH KURSUS
okay...hari ni iols ada kursus..KURSUS PEMBANGUNAN ONLINE BLOG.. amekkk....kursus wat blog okehhhh....
KURSUS OOOOHH KURSUS
KURSUS OOOOHH KURSUS
sueria-azlee.com
Add a comment...

Post has attachment
MENU 30 HARI PUASER 2014
ni jadual buka puasa saya sepanjang bulan puasa yang lalu..mana yang sempat saya amik gambar maka adalah gambarnya..mana yang tak ada gambar hanya tulisan melengkapkannya hihihi... tahun ni 1st week berpuasa enchek suami ada bersama so aku decide untuk masa...
MENU 30 HARI PUASER 2014
MENU 30 HARI PUASER 2014
sueria-azlee.com
Add a comment...

Post has attachment
SPAGHETTI LAGIK
mood malas nak masak datang lagi..kenapa malas sangat nak masak..?kata nak jimat cermat sebanyak yang mungkin sebab nak pindah kan tapi itula...tahap kemalasan mengatasi segala-galanya.. dan sebab malas juga blog ni dah berbulan-bulan tak update..asal on la...
SPAGHETTI LAGIK
SPAGHETTI LAGIK
sueria-azlee.com
Add a comment...

Post has attachment
ORANGE WITH POPPY SEED MUFFIN
ari ni nak share resepi mufin orange with poppy seed ni barang-barang yang kita nak gunakan :- i- 3biji telur ( asing kuning n putih yerk ) ii- 1/2 cawan gula halus ( ai tak suka manis so 1/2 cawan ni pun dah cun sangat dah ) iii- 1 1/4 cawan tepung gandum ...
Add a comment...

Post has attachment
KEK KEJU MELELEH VERSI PUAN SUERIA ( aku ler itew... )
selalu sangat kat news feed aku gambo-gambo kek keju meleleh di paste oleh orang-orang yang tak bertanggung jawap..kenapa aku kata tak bertanggung jawap..?yelah..dah letak kek yang sangat sedap mata memandang tapi lepas tu buat derk jerk..at least hantarlah...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
update..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded