Profile cover photo
Profile photo
dheeya ismail
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Bebola Kentang Keju
Ramadhan ke-19 sudah kite..sekejap aje rasenye..tak lame lagi dah nak raya..tahun ni aku tak banyak post pasal resepi sangat sebab jarang memasak..maklum la alahan terukk..bkn alahan mengandung..alasan pemalass..hehe..kali ni aku nak share resepi bebola ken...
Bebola Kentang Keju
Bebola Kentang Keju
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Spaghetti Carbonara Mudah
Hari ni puasa ke-8.. alhamdulillah diberi kesihatan untuk terus berpuasa.. Harini nak berkongsi resepi berbuka semalam..semalam berbuka sorang je sebab my husband berbuka kat opis die..so aku buat resepi ringkas dan mudah je..bergantung  pada barang yang ad...
Resepi Spaghetti Carbonara Mudah
Resepi Spaghetti Carbonara Mudah
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Sambal Tomato
Hari ni masuk Ramadhan ke-7. Masih belum terlambat rasanya utk aku mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam tak kira la dimana berada..bila time bulan puasa ni pening nak masak ape.. Takpe..kite masak simple je..mudah.. Sambal ni aku buat untuk ...
Resepi Sambal Tomato
Resepi Sambal Tomato
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
My Skincare Routine
Seperti yang dijanjikan pada entry sebelum ni..aku akan kongsikan rutin yang aku buat untuk penjagaan kulit muke aku setiap hari dari pagi sampai sebelum tidur.. Untuk pengetahuan korang aku guna produk drugstore je..yang jual kat Guardian dan Watsons tu..d...
My Skincare Routine
My Skincare Routine
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
My Birthday 2018
Hellluuu..hai assalamualaikum..lama tak post pape..awal tahun ni memang keje melambak dan tak boleh nak bergembira sangatlah kann..banyak bende jadi lebih sebulan ni..hari ni nak update pasal my birthday walaupon dah lebih dari sebulan aku sambut.. Aku nak ...
My Birthday 2018
My Birthday 2018
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mengemas 2.0
Sebelum ni aku dah pernah buat tajuk ni..kali ni nak pindah lagi sekali so kene kemas dan buang segala barang yang tak digunakan..sebenarnye penat kejap-kejap pindah ni..aku harap lepas ni tetap la..tak pindah-pindah dah..huhu.. Seperti biasa..barang yang a...
Mengemas 2.0
Mengemas 2.0
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bercinta Ke Cameron Highlands
Tengok tajuk macam menakutkan je...hehehe..ok la ni mase hari tu tak jadi melancong ke luar negara sebab faktor-faktor kewangan yang tidak mengizinkan..My Husband nak bawak aku pegi Batam asalnye..duit habis kat kuarters je..takpelah.. Haa.. ni la pasai nye...
Bercinta Ke Cameron Highlands
Bercinta Ke Cameron Highlands
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dapat Tawaran Kuarters Kerajaan..
Pindahh lagiiii..!! tu je mampu aku cakap..rasenye baru post yang lepas aku ckp nak buat review pasal skincare..bile dapat je tawaran kuarters ni agak bz jugak la aku kesana kesini menguruskan segala hal..duit pon byk la yg terbang kan..so xsempat lagi nak ...
Dapat Tawaran Kuarters Kerajaan..
Dapat Tawaran Kuarters Kerajaan..
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
OLE-OLE FROM US
Hallluuu..assalamualaikom..aku tak dapat nk post pape sebulan dua kebelakangan ni sebab sibuk teramat dengan kerja hakiki..takde pape nk cerita..takpe la..aku cerita la ape yg aku dapat aritu masa My husband pi US.. my husband ni pandai jugak memilih..shopp...
OLE-OLE FROM US
OLE-OLE FROM US
ciksitigebu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
WORLD POLICE & FIRE GAMES FIREFAX 2017, LOS ANGELES USA 10 - 22 AUGUST 2017 - PART 4
Bersambung.. mase nak balik ke Malaysia diorang singgah Korea..cam masa memule dulu la..tapi kali ni diorg sempat jalan nookk..jeles aku..tunggu la aku dah pencen nanti..duit pencen banyak aku nak duduk Mekah terus..haha.. bagi aku kalau pegi melancong2 cam...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded