Profile cover photo
Profile photo
Shafiq Rosli
59 followers
59 followers
About
Shafiq's posts

Post has attachment

Post has attachment
Lexicomp Version 1.9.2 For Android App V2 [Tutorial]
Di sebabkan tutorial untuk post sebelum ni sudah x boleh digunakan, so korang boleh try tutorial v2 ni.. - Tutorial - Ada  2  cara utk korg dptkn app Lexicomp tu: Link Download --> Click Here A) Download melalui handphone.. 1) Buka link download & klik butt...

Post has attachment
Tanda-Tanda PC/Laptop Diserang Virus
Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera Kewujudan sistem rangkaian dan penggunaan Internet yang ‘wajib’ menyebabkan kita sentiasa terdedah dengan ancaman virus. Mungkin ada dikalangan kita yang pernah mengalami serangan virus yang menyebabkan kerosakan pada...

Post has attachment
Kaspersky 2016 [Tutorial Installation Process]
Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera Pihak Kaspersky telah mengeluarkan version antivirus terkini iaitu Kaspersky 2016. Seperti biasa, produk Kaspersky adalah produk berbayar TETAPI anda boleh menggunakan produk Kaspersky secara PERCUMA untuk tempoh masa...

Post has attachment

Post has attachment
Internet Download Manager [Fix Fake Serial Number]
Korg penah x alami problem IDM Fake Serial Number ni walaupun dah banyak kali buat patch utk jadikan macam original.. So,hari ni aku akan tunjukkan cara2 nak settlekan problem ni.. Download IDM Fix Fake Serial Number 1) Exit softwate IDM korg (right click i...

Post has attachment
Internet Download Manager 6.19 + Patch [Tutorial]
Hari ni aku akan bg korg link downlaod IDM version paling latest.. Utk post ni aku sertakan skali patch utk jadikan IDM korg mcm original.. Download IDM 6.19 Download IDM Patch 1) Selepas habis download, install software IDM tu.. 1) Klik 'Next' 2) Selepas h...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded