Profile cover photo
Profile photo
ANRA WORKSHOPS
3 followers
3 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Schrijven in Vrijheid

Kennismaking met sleutels

We gaan op ontdekkingsreis. De poort naar de andere wereld is dicht, maar jij hebt een sleutel.
Teken de sleutel en vertel hoe die sleutel in jouw hand de poort opent. Hoe klinkt die poort? Wat zie je aan de andere kant? Hoe ruikt het daar? Het is de poort naar de fantasiewereld die misschien heel erg lijkt op deze wereld die je kent, maar met wat verschillen, misschien op het oog zo klein dat je die niet meteen op zal merken. Deze wereld is wat lichter is met meer dromen, verbeeldingskracht en mogelijkheden. Alles wat je bedenkt, kan zo maar gebeuren.

We doen een paar korte schrijfoefeningen met de thema’s Passie, verbinding, scheppingskracht, dialoog met jezelf

​Daarna ga je helemaal los in je fantasie op een vliegend tapijt. Je gaat op reis. Op enig moment kom je elkaar tegen en schrijf je de ander in jouw verhaal, terwijl de ander dat ook doet in zijn of haar verhaal.
Ergens halverwege pauzeren we voor een lunch en een wandeling als het weer en de locatie dat toestaan.

https://www.anraworkshop.nl/steven.html
Add a comment...

Post has attachment
Coach Chantal

WAT IS AYURVEDA?

​Ayurveda is de meer dan 5000 jaar oude Indiase geneeskunde die momenteel ook in Europa steeds populairder wordt. Het is geen alternatieve geneeskunde maar een complementaire. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen en door de World Health Organization erkend.


Behalve spijsverteringsproblemen en in het bijzonder darmproblemen en stressgerelateerde klachten die hier grotendeels het gevolg van zijn, werkt Ayurvedische Voedings- en Lifestyle Coaching ook bijzonder goed bij vele andere klachten en ziektes. Denk onder andere aan huidproblemen, onstekingsziektes (Zoals MS bijvoorbeeld), schildklierproblemen, concentratiestoornissen, vermoeidheid, depressie, angststoornis, slaapproblemen, gewichtsproblemen, chronische verkoudheid etc.

http://www.anraworkshop.nl/ayurvedischevoedingenlifestylecoaching.html
Add a comment...

Post has attachment
Coach Maartje

Veranderen betekent niet iemand anders worden, maar meer jezelf


Wil je kennismaken met mindfulness en mediteren? Of heb je al ervaring en wil je het gaan beoefenen? Ik geef ook geleide meditaties en mindfulness trainingen voor beginners en gevorderden. Dit kan een-op-een maar ook in een groep. Vanuit helderheid en rust bied ik je de ruimte om mindfulness eigen te maken en te integreren in het dagelijkse leven. Door een vriendelijke en niet oordelende houding schep ik de omstandigheden zodat je op onderzoek kunt uitgaan naar jezelf. Zo kan mindfulness je helpen om jezelf beter te leren kennen en dieper inzicht te krijgen in je handelen.

http://www.anraworkshop.nl/maartje.html
Add a comment...

Post has attachment
Coach Tosho

Organisatie opstellingen behoren tot de best practices voor organisaties, instellingen en bedrijven, maar zijn ook geschikt voor MKB-ers en ZZP-ers

​Opstellingen gaan over relaties binnen het systeem van een organisatie. Alle relaties, die van belang zijn, worden hierbij bekeken. Deze personen of entiteiten, zoals werknemers, leidinggevenden, toeleveranciers, aandeelhouders, concurrenten, overheden, vakbonden of klanten worden in de ruimte opgesteld. Vervolgens wordt bekeken welke verhoudingen onder spanning staan. Een organisatie opstelling is een uitstekend middel om dit krachtenspel zichtbaar te maken. We zien waar het systeem optimaal functioneert en waar niet, dus waar de energie lekt.

http://www.anraworkshop.nl/organisatieopstellingen.html
Add a comment...

Post has attachment
Chi Coach Belinda

In 30 dagen lekkerder in je vel!

Je leert het zelfherstellend vermogen van je lichaam activeren.
Je kan namelijk zelf meer dan je denkt.

Hoe dat werkt?
Ik leer je ontspannen, de aandacht op jezelf richten en anders naar jezelf kijken. Door je aandacht op je lichaam te richten, bemerk je de signalen op die het je geeft. Je leert je eigen signalen te begrijpen en ernaar handelen.
Bijvoorbeeld de stress die je voelt op je werk, de nekpijn die altijd opkomt als je vermoeid raakt, of de zeurende buikpijn als je te druk bent. Wat vertelt het je?

http://www.anraworkshop.nl/chicoachbelinda.html
Chi Coach Belinda
Chi Coach Belinda
anraworkshop.nl
Add a comment...

Post has attachment
Coach Danielle

​Mijn droom is dat ieder kind en elke ouder mag en kan zijn wie hij of zij ten diepste is en daarin ook gezien wordt. Met name zogenaamde ‘zorgenkinderen’ (kinderen die een fysieke of psychische ziekte hebben, of ‘lastig’ gedrag laten zien, waar wij ons als ouders zorgen over maken), laten dit verlangen duidelijk zien. Als je als ouder hiermee te maken hebt, heeft dat grote impact op jou en de rest van het gezin. Hoe fijn is het dan als jij hulp en oprechte aandacht kan krijgen van iemand die jou verstaat.

http://www.anraworkshop.nl/danielle.html
Add a comment...

Post has attachment
Harten coach Anneke

Het is mijn missie om mensen weer bij zichzelf te brengen. In die wie je werkelijk bent. Het durven loslaten van je oude rottigheid.. die jou zo vertrouwd voelt, maar waar je niet happy mee bent.

Leer wat echt van jou is en merk het verschil. Je schept ruimte in jezelf en loop niet langer met energieën rond die niet bij je horen.

http://www.anraworkshop.nl/hartencoach-anneke.html
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nieuwe coach bij ANRA. Talentontwikkelingscoach Dina

Dina, talentontwikkelingscoach helpt je inzicht te krijgen in je talenten zodat je ze optimaal kunt inzetten. Niet alleen dat wat je aan kunt tonen, maar juist ook jouw potentie. Talentontwikkeling gaat verder dan alleen de aandacht voor vaardigheden.

https://www.anraworkshop.nl/dina.html
Add a comment...

Post has attachment
Penfulness met Steven

Heb je altijd al een boek of een verhaal willen schrijven? Krijg je je woorden moeilijk op papier? Zitten je beperkende gedachten je in de weg?

Kom dan naar de playshop 'Penfulness', een speelse sessie waarin je met andere deelnemers de pen ter hand neemt en je fantasie de vrije loop laat in een aantal korte opdrachten. Je ervaart de magie van het schrijven en je leert je spontaniteit te gebruiken. Je mag lachen om jezelf en je neemt mee naar huis wat je in je had... maar nog niet had ontdekt.

Zie beschikbaarheid van Steven .

http://www.anraworkshop.nl/steven.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded